Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Η ταινία "Το ξέρουν όλοι" στο σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Συνεχίζουμε τις προβολές στο θερινό σινεμαδάκι στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό την Τρίτη 20 και Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ με την ταινία Το Ξέρουν Όλοι Todos lo Saben του Ασγκάρ Φαραντί.

Αξιοπρεπέστατη παρουσία του Κιλκισιώτη Δημήτρη Παυλίδη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου


Δελτίο τύπου "Αίαντα" Κιλκίς
Ο Δημήτρης Παυλίδης πέτυχε μια αξιοπρεπέστατη παρουσία σε έναν από τους σημαντικότερους αγώνες του της σεζόν, με βολή στα 50,14 μέτρα.

Κορωνοϊός (18/7/2021): 1.558 νέα κρούσματα (1 κρούσμα στο νομό Κιλκίς), 10 θάνατοι και 123 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.558 , εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 457.312 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 148 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.557 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Εγκαινιάστηκε το Αρχαιολογικό Πάρκο της Νεκρόπολης των Αιγών στην Ημαθία


Το Αρχαιολογικό Πάρκο της Νεκρόπολης των Αιγών εγκαινίασαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 18/7/2021, 1:30 μ.μ.


Σύλληψη για καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθη χθες (17 Ιουλίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν 4 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 21 ετών και φυλάκιση 30 μηνών, για πλαστογραφία, απάτη και υπεξαίρεση.

Νίκος Ανδρουλάκης: Θα είμαι υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ


Την υποψηφιότητα του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, στις εσωκομματικές διαδικασίες, ανακοίνωσε ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης.