Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Τηλεδιάσκεψη των κόουτς Κολιαδήμα και Αποστολίδου, με τα κορίτσια Μίνι της Ακαδημίας Μπάσκετ Κούπα Κιλκίς


Για άλλη μια φορά π
ιστά στο ραντεβού τους τα κορίτσια Μίνι της Ακαδημίας Μπάσκετ Κούπα Κιλκίς συμμετείχαν σε τηλεδιάσκεψη με τους κόουτς Θάνο Κολιαδήμα και Ελένη Αποστολίδου, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 19.00 με θεματολογία τους κανονισμούς του basketball και την ατομική άσκηση στο διάστημα της καραντίνας.

Joyce: όσο διαρκούσε η παλίρροια


Tου Φώτη Μισόπουλου
- a short story about three hints
.....όχι δεν είναι του τύπου μου να επιστρέψω στη μετά θάνατον ζωή
ΣΑΜΟΥΕΛ ΜΠΕΚΕΤΤ [1α]
- .....τούτο το έρημο πέρασμα που ζέχνει από ένα ουρητήριο κι από τη μούχλα των σαπισμένων τοίχων, έχει μοναδική προοπτική στο βάθος το καπηλειό
DINO CAMPANA [1β]

Ο Γιάννης Φωτακέλης ευχαριστεί θερμά


Υπογράφει ο Γιάννης Φωτακέλης
Υπεύθυνος Τομέα Παιδείας Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά την Κεντρική Διοίκηση της ΝΔ αλλά και τον Πρόεδρο της κομματικής Οργάνωσης του νομού μας κ. Μ. Παπαδόπουλο, που έδειξε εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου και με πρότεινε (στην Κεντρική Διοίκηση του κόμματος) προκειμένου να αναλάβω τα καθήκοντα του Τομεάρχη Παιδείας και Θρησκευμάτων, αλλά και για την υποδοχή και την ενημέρωση μου για θέματα του τομέα, του οποίου την ευθύνη ανέλαβα.

Κρατικός προϋπολογισμός του 2021, μνήμες του 2009 και στιγμές του 2014!

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών
του ΑΠΘ
Π. Αν. Υπουργού Οικονομικών
-Η ιστορία των κρατικών προϋπολογισμών επαναλαμβάνεται συχνά ως τραγωδία παρά ως φάρσα. Βλέποντας το Προσχέδιο του Κρατικού Προϋπολογισμού του 2021 και κατόπιν την Εισηγητική Έκθεση του Υπουργού και ανατρέχοντας στο παρελθόν δύσκολα αποφεύγονται κάποιες σκέψεις, αποτέλεσμα όμοιων καταστάσεων.

Τα γεγονότα είναι πεισματάρικα κύριοι της κυβέρνησης - Για το Νοσοκομείο της Κατερίνης ο λόγος

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Την τραγική κατάσταση με ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα, περιέγραψε γιατρός στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα ΜΚΔ που βρέθηκε 8 μέρες στο νοσοκομείο της Κατερίνης, για να βοηθήσει στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών.
Είπε αυτό που πραγματικά συμβαίνει, για το πόσο ευάλωτο και αθωράκιστο είναι το σύστημα υγείας μπροστά στην πανδημία του «Κορονοιου», κόντρα στις μεγαλοστομίες και τα ψέματα κυβερνητικών παραγόντων και βουλευτών.

Δήμος Κιλκίς: Χριστουγεννιάτικες λάμψεις χαράς


Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου πλησιάζει και ο Δήμος Κιλκίς την υποδέχεται όπως της αξίζει! Με χάρη και λάμψη γιορτινή στο χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης. Η εγκατάσταση του εορταστικού διακόσμου, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά φέτος, χαρίζει παραμυθένιες εικόνες χριστουγεννιάτικης μαγείας στο δημόσιο χώρο του Κιλκίς που απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι συνδημότες, μόλις η νύχτα ρίξει το σκοτεινό της πέπλο.

Αυτό είναι το νέο Εφορευτικό Συμβούλιο στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς


Ανακοίνωση Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Με απόφαση της Υπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων, κ. Ν. Κεραμέως που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 1020/ΥΟΔΔ/7-12-2020), συγκροτείται το νέο Εφορευτικό Συμβούλιο της Βιβλιοθήκης αποτελούμενο από τους:

Γιορτινές ευχές από τη Φάρμα Κουκάκη



Ευχές γιορτών από το Δήμαρχο Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη


Μαγικές φωτογραφίες από τον Αλέξανδρο Περτσινίδη


Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Διαφορετικός, εντυπωσιακός, αισθητικά αναβαθμισμένος και άκρως λαμπερός ο φετινός εορταστικός στολισμός της πόλης του Κιλκίς. Και έτσι ακριβώς τον αποτύπωσε και ο Αλέξανδρος Περτσινίδης, μέλος της δραστήριας Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς και βραβευμένος ερασιτέχνης φωτογράφος.

Ομιλία Ε. Αγαθοπούλου στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2021

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου 
Κατά τη διάρκεια της 4ης ημέρας συζήτησης του Προϋπολογισμού του 2021, η βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και Αν. Τομεάρχισσα Δικαιοσύνης, Ειρήνη Αγαθοπούλου, εστίασε στις οικονομικές επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης και στα μειωμένα αντανακλαστικά της κυβέρνησης, αφού εναποθέτει όλες της τις ελπίδες στο εμβόλιο, λέγοντας χαρακτηριστικά «Αντί να δούμε γενναία μέτρα στον προϋπολογισμό του 2021, βλέπουμε μια εκτίμηση και μια ευχή: Την ευχή ότι με το που θα έρθει το εμβόλιο στη χώρα και θα γίνουν οι εμβολιασμοί, τόσο η οικονομία όσο και η κοινωνία θα αρχίσουν και πάλι να λειτουργούν με κανονικούς ρυθμούς.»

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας υλοποιεί ένα από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα


➤ Οι Υπηρεσίες του Σώματος εφοδιάζονται με (15.690) αλεξίσφαιρα γιλέκα, (675) περιπολικά οχήματα και μεγάλο αριθμό ατομικών εφοδίων και λοιπού τεχνικού και υποστηρικτικού εξοπλισμού 
➤ Αναβαθμίζεται σημαντικά η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των αστυνομικών Υπηρεσιών σε όλη τη χώρα 
➤ Εξειδικευμένο επιχειρησιακό εξοπλισμό παρέλαβε και η Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα (Ε.Κ.Α.Μ) 
➤ Ο προϋπολογισμός του εξοπλιστικού προγράμματος, που ξεπερνά τα 31 εκ. ευρώ, καλύπτεται από πιστώσεις του τακτικού προϋπολογισμού 2020, προγράμματα Ε.Σ.Π.Α. και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας 
➤ Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης επιθεώρησε οχήματα και εξοπλισμό, στις εγκαταστάσεις της Αμυγδαλέζας

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 14/12/2020, 8:00 μ.μ.


Συλλήψεις για κλοπή 
Συνελήφθησαν χθες (13 Δεκεμβρίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από περιπολούντες αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας και ένας αλλοδαπός άνδρας, οι οποίοι κατελήφθησαν να αφαιρούν από χώρους αποθηκών ιδιοκτησίας ημεδαπού, μεταλλικά αντικείμενα αξίας 300 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. 

16 και 17 Δεκεμβρίου ξεκινά η καταβολή της β' δόσης ενιαίας ενίσχυσης και 21 Δεκεμβρίου της εξισωτικής αποζημίωσης


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής κου Κεγκέρογλου Βασιλείου, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κος Βορίδης Μάκης δεσμεύτηκε πως η καταβολή των ενισχύσεων ΟΣΔΕ και εξισωτικής αποζημίωσης θα ξεκινήσει άμεσα. 

Ανακοίνωση Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς για την απώλεια της μητέρας του Γ. Γεωργαντά


Ανακοίνωση 
Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς
Η Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, εκφράζουμε στο συνάδελφο-μέλος του Συλλόγου μας και Υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά και στην οικογένειά του τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά μας για την απώλεια της μητέρας του Βασιλικής.

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς στον Υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά για την απώλεια της μητέρας του


Υπογράφει ο Δημήτρης Κυριακίδης
Δήμαρχος Κιλκίς
Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά και στην οικογένειά του για την αναπάντεχη απώλεια της αγαπημένης του μητέρας. Εύχομαι η αγνή μορφή της μητέρας του Βασιλικής να είναι πάντα θυμίαμα στη σκέψη του και παρηγοριά σε δύσκολες στιγμές όπως αυτή του αποχωρισμού.
Καλό παράδεισο κυρία Βασιλική!

Κορωνοϊός (14/12/2020): 639 νέα κρούσματα (2 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς) και 62 θάνατοι


Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό
- Ανακοινώνουμε 639 νέα κρούσματα και 62 θανάτους. 
- Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 125.173 και των θυμάτων σε 3.687. 
- Παραμένουν διασωληνωμένοι 558 συμπολίτες μας, ενώ 732 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. 
- Έχουν ελεγχθεί συνολικά 2.589.438 κλινικά δείγματα. 
- Δείτε περισσότερα στοιχεία για την πορεία της νόσου στην Ελλάδα εδώ: https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics/

Κιλκίς: Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες... καραντίνας


Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Αναπόσπαστο κομμάτι της εορταστικής ατμόσφαιρας μιας πόλης την περίοδο των Χριστουγέννων, αποτελεί η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση των εμπορικών καταστημάτων. 

(Video) Λειτουργεί πάλι µετά από αρκετό χρόνο το µικροβιολογικό εργαστήριο του Κέντρου Υγείας Κιλκίς

Συλλυπητήρια για το θάνατο της μητέρας, του Γ. Γεωργαντά


Ανακοίνωση Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Για την απώλεια της μητέρας του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργου Γεωργαντά, εκδόθηκε το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα.

(Video) Ομιλία Γιώργου Φραγγίδη στη Βουλή για τον προϋπολογισμό 2021