Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Τεχνολογικές αναδρομές με τον Νικηφόρο Χριστοφορίδη: Αφιέρωμα στο τελευταίο μοντέλο (2003) Video Tape Player της εταιρείας Sony

The LAST Sony video tape player: Αφιέρωμα στο τελευταίο μοντέλο (2003) Video Tape Player της εταιρείας Sony.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας Παρασκευή 5/3/2021, 10:52 μ.μ.


Εξιχνίαση κλοπών
Συνελήφθησαν χθες (4 Μαρτίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, ένας ημεδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, καθώς κατελήφθησαν να έχουν διαρρήξει όχημα, από το οποίο αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, πιο επίκαιρη από ποτέ...



Tακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς με τηλεδιάσκεψη


Tακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς με τηλεδιάσκεψη [μέσω της πλατφόρμας e:presence.gov.gr], θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Το ΚΔΑΠ Kinesis for Kids Κιλκίς, σε ρυθμούς αποκριάς


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids
Οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες και σίγουρα διαφορετικές από τις άλλες χρονιές. Μικροί και μεγάλοι φορώντας αποκριάτικες στολές και μάσκες ξεφάντωναν σε πάρτι μασκέ, συμμετείχαν σε καρναβαλικές εκδηλώσεις και παρελάσεις, τιμώντας το έθιμο της αποκριάς. Για φέτος όλα θα αλλάξουν, παίρνοντας πρωταρχικό ρόλο η ασφάλεια.

Σινεμά στην “ΤΕΧΝΗ” : Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού


Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς  (Μέλος της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας)

Η “ΤΕΧΝΗ” Κιλκίς σας προτείνει να παρακολουθήσετε το  Σάββατο 6 Μαρτίου 2021 στις 18:00, ε
κδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού.

Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς: Τα προβλήματα του κλάδου και το κοινωνικό του πρόσωπο


Του Χαράλαμπου Καραγεωργίου
Η χώρα μας έχει πληγεί όπως όλος ο πλανήτης από την πανδημία του κορωνοϊού. Τα δεδομένα της χώρας μας από την αρχή αυτής της κρίσης ήταν πολύ καλύτερα από τις περισσότερες χώρες. Η κυβερνητική διαχείριση υπήρξε ιδιαίτερα επαρκής στους περισσότερους τομείς. Με καίριες και στοχευμένες κινήσεις το Εθνικό Σύστημα Υγείας κρατήθηκε όρθιο με τις νέες μολύνσεις παρά τις κατά τόπους εξάρσεις τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο κύμα της πανδημίας κρατήθηκαν σε χαμηλό επίπεδο.

Καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων από μαθητές του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς


Δελτίο τύπου 1ου Γυμνασίου Κιλκίς
Στο 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς, οι εκπαιδευτικοί Μπόσκος Βασίλειος και Παναγιωτίδου Άννα-Μαρία μαζί με τους μαθητές του Α1, ακολούθησαν τη διαδρομή που φαίνεται στο χάρτη και βρέθηκαν στην περιοχή του Σπηλαίου στο λόφο του Κιλκίς. Από εκεί απευθύνθηκαν μέσα από τα δέντρα προς το χώρο στάθμευσης έξω από το αναψυκτήριο του λόφου. Καθάρισαν όλα τα σκουπίδια στη διαδρομή και στο χώρο στάθμευσης.

Η Επιμορφωτική Κιλκίς συμμετέχει σε διαδικτυακό σεμινάριο με αφορμή τον εορτασμό για την Ημέρα της Γυναίκας


Δελτίο τύπου 
Επιμορφωτικής Κιλκίς
Το ΚΔΒΜ 2 Επιμορφωτική Κιλκίς σας ενημερώνει ότι o φορέας του ENI CBC MED Programme διοργανώνει με αφορμή τον εορτασμό για την Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου 2021, το διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο “Women entrepreneurs: an essential factor to achieve real gender equality in the Mediterranean”. Η εκδήλωση αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο ενημέρωσης για τις γυναίκες επιχειρηματίες.

"Συλλυπητήρια για την απώλεια του συναδέλφου Δημήτρη Ιωαννίδη"


Ανακοίνωση Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς 
Τα µέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε Κιλκίς (Σ.Υ.Π.Ε.Κ), µε βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαµε το θλιβερό άγγελµα του θανάτου, του φίλου και συναδέλφου µας, Δημήτρη Ιωαννίδη.

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς, μεταφέρει πολίτες στα εμβολιαστικά κέντρα


Δελτίο τύπου 
Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Κιλκίς
Για δεύτερη συνεχή εβδομάδα οι εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Κιλκίς, συνεχίζουν να πραγματοποιούν τις μεταφορές των πολιτών στα εμβολιαστικά κέντρα της πόλης μας αλλά και της περιφέρειας, στηρίζοντας αδιάκοπα τις ευάλωτες ομάδες σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας.

ΕΠΣ Κιλκίς: Έναρξη σχολής ανάδειξης νέων Διαιτητών Ποδοσφαίρου


Δελτίο τύπου 
Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε ότι, η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Κιλκίς, μετά την αναγκαστική, λόγω των συνθηκών, διακοπή, θα λειτουργήσει σχολή διαιτησίας, η οποία θα ξεκινήσει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας με τηλεδιάσκεψη


Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, ηλεκτρονικά την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 στις 11.00 π.μ.

Επικήδειος λόγος Μητροπολίτη Γουμενίσσης Δημητρίου στην εξόδιο ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτη Εμμανουήλ


Ο επικήδειος αυτός λόγος εκφωνήθηκε από τον τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου † Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημητρίου, στην εξόδιο ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτη Εμμανουήλ
Μακαριστέ Ἀδελφέ, Μητροπολίτα Πολυανῆς & Κιλκισίου Ἐμμανουήλ,
ἀξιωνόμαστε σήμερα (ἐδῶ μέν αἰσθητά στήν πολύθρυπτη σωματικότητά σου, καί νοερά ἀπό τά ἐπέκεινα στήν ψυχή σου) νά σέ ἀντικρίζουμε καί νά σέ προσφωνοῦμε ἐκ προσώπου τοῦ Παναγιωτάτου καί Οἰκουμενικοῦ Πατριάρχου Κυρίου μας κ. Βαρθολομαίου, καί ἑπομένως ἐκ προσώπου τοῦ Γένους τῶν Ὀρθοδόξων.

Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ευχαριστεί θερμά...

Ανακοίνωση Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου
Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου, μέσα στο κλίμα του έμπονου αισθητού αποχωρισμού από τον εκδημήσαντα προς Κύριον μακαριστό Ποιμενάρχη της Μητροπολίτη Πολυανής & Κιλκισίου κυρό Εμμανουήλ, μετά την κηδεία του σκηνώματός του, εκφράζει δημόσια ευλαβώς σεβαστικές ευχαριστίες προς την Α.Θ. Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και το Οικουμενικό Πατριαρχείο, όπως και προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος για την μέριμνα της σεπτής εκπροσωπήσεώς τους. 

Ερώτηση Ε. Αγαθοπούλου και άλλων βουλευτών για τα προβλήματα στις χερσαίες συνοριακές διελεύσεις

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Με ερώτηση τους προς τους αρμόδιους Υπουργούς, 27 βουλευτές και βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με πρωτοβουλία της βουλεύτριας Ν. Κιλκίς, Ειρήνης Αγαθοπούλου, αναδεικνύουν τα προβλήματα στις χερσαίες διελεύσεις μετά την επιβολή των νέων μέτρων από 1.3.2021 καθώς πλέον για τα συνοριακά σημεία ελέγχου της Κακαβιάς (Ελλάδας – Αλβανίας) και Ευζώνων (Ελλάδας – Βόρειας Μακεδονίας) ορίζεται ανώτατο όριο εισόδου τετρακοσίων (400) ατόμων ανά ημέρα.

Δήμος Κιλκίς: Νέα προίκα στους παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς


Με νέα επίπλωση προικοδοτήθηκαν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Κιλκίς και η αλλαγή στους εσωτερικούς τους χώρους είναι πράγματι εντυπωσιακή.

Κορωνοϊός (5/3/2021): 2.215 νέα κρούσματα (3 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 32 θάνατοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.215, εκ των οποίων 15 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 201.677 (ημερήσια μεταβολή +1.1%), εκ των οποίων 51.7% άνδρες.1 Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 71 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.885 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Αυτοκινητιστές έκλεισαν για 3 ώρες τα σύνορα Ευζώνων

Τι λέει η δημοτική παράταξη "Συμμετέχω" για τα φωτοβολταϊκά πάρκα στο Κιλκίς


Ανακοίνωση δημοτικής παράταξη Κιλκίς "Συμμετέχω"
Με ευκαιρία την τελευταία ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να μη εγκρίνει την αδειοδότηση τριών τεράστιων φωτοβολταϊκών πάρκων σε δημόσιες εκτάσεις του Δήμου Κιλκίς, σας παραθέτουμε τις απόψεις και θέσεις της παράταξής μας «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» για το όλο θέμα.