Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Νομού Κιλκίς «Ο ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ»

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Καρκινοπαθών Νομού Κιλκίς «Ο ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ» με τη συμμετοχή μελών και φίλων. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι ογκολόγοι-γιατροί Συμπιλίδης Γεώργιος και Μισαηλίδου Δέσποινα, κιλκισιώτικης καταγωγής και οι δύο.

Πρόταση της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Κεντρικής Μακεδονίας για ένταξη του δήμου Κιλκίς στο «δίκτυο Μαρτυρικών Πόλεων και χωριών Ελλάδος 1940-1945»

Πρόταση της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Κεντρικής Μακεδονίας για ένταξη του δήμου Κιλκίς στο «δίκτυο Μαρτυρικών Πόλεων και χωριών Ελλάδος 1940-1945», για τα τρία χωριά των Κρουσίων: Κλειστό (Μούζγαλη), Αμπελόφυτο (Μούρσαλη) και Κυδωνιά (Κοτσαλάρ), που έγιναν ολοκαύτωμα από τους γερμανούς, στις 25/10/1941, τα οποία με την εφαρμογή του «Καλλικράτη» βρίσκονται πλέον στην περιοχή του δήμου Κιλκίς. 

Οι 287 υποψήφιοι για την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα το ψηφοδέλτιο με τους 287 υποψηφίους που θα συναγωνιστούν για την εκλογή τους στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος.
Τα 287 ονόματα των υποψηφίων έχουν ως εξής:

Μείωση του κατώτατου μισθού στα 250 ευρώ ζητούν οι ξένοι για να επενδύσουν στην Ελλάδα

Στο στόχαστρο όχι μόνο των Βρυξελλών αλλά και των πολυεθνικών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα φαίνεται ότι μπαίνει το κατώτατο ημερομίσθιο στην Ελλάδα, ως απαραίτητη προϋπόθεση πλέον για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας.

Συνέλαβαν 17 άτομα για συμμετοχή σε σκυλομαχίες

Συνελήφθησαν χθες (02.03.2013) το βράδυ, ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, δεκατρείς ημεδαποί και τέσσερις υπήκοοι FYROM ηλικίας 21 έως 55 ετών για συμμετοχή σε κυνομαχίες.

Κούλουμα στη Γρίβα Κιλκίς


Τους έπιασαν με ένα κάρο πυρομαχικά και όπλα

 Συνελήφθησαν χθες (2-3-2013) το μεσημέρι, στον Άνω Αλισσό, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, δυο ημεδαποί άνδρες (πατέρας και υιός) ηλικίας 65 και 33 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή.

Δραματική έκκληση ψυχιάτρων: Μην απολύετε εργαζόμενους- Θα αυξηθούν οι αυτοκτονίες!

Νέα δεδομένα στην ψυχή των χιλιάδων Ελλήνων φέρνει το μνημόνιο αλλά πρωτίστως αυξάνει την αγωνία για την πιθανότητα της ανεργίας. Τι έκκληση κάνουν Έλληνες ειδικοί

Καταγγελία Νεολαίων ΣΥΡΙΖΑ για την προσαγωγή μελών της ΚΝΕ στην Ασφάλεια Κιλκίς

"Οι Νέοι και Νέες ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς καταγγέλουν την προσαγωγή τριών μελών της ΚΝΕ το βράδυ της Πέμπτης 28 Μαρτίου 2013 στην Ασφάλεια Κιλκίς, την ώρα που τοποθετούσαν πανό για την προπαγάνδιση πολιτικής εκδήλωσης. 

Το αίσθημα της δίψας και ρύθμιση της πρόσληψης νερού

Γράφει η Ασημένια Καναρίδου*
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

H πρόσληψη νερού και γενικά υγρών είναι σημαντικότατη για την ανθρώπινη υγεία! Η ρύθμιση της ισορροπίας τόσο του νερού, αλλά και των υπολοίπων υγρών του σώματος πραγματοποιείται με περίπλοκο και κάποιες φορές με απότομο τρόπο.

"Ο κόσμος ήθελε αίμα και οι δικαστές θυσίασαν το Βασίλη"

- Η σύζυγος του καταδικασμένου για υπεξαίρεση πρώηνδημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου ξεσπάει σοκαρισμένη από την απόφαση για ισόβια κάθειρξη
- ''Ο Βασίλης είναι αθώος, δεν έχει πάρει δεκάρα''
- Η επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη:''Ο Βασίλης τον έκανε Δήμαρχο και τώρα μιλάει στο Δικαστήριο για συμμορία''

Για την προσαγωγή τριών νεολαίων της ΚΝΕ στην Ασφάλεια Κιλκίς η Αγαθοπούλου είπε...

"Ο «υπερβάλλον ζήλος» για την «προστασία» της αισθητικής της πόλης μας που επέδειξε την Πέμπτη το βράδυ η Ασφάλεια Κιλκίς, με την προσαγωγή τριών νεολαίων της ΚΝΕ για ανάρτηση πανό που καλούσε σε εκδήλωση της οργάνωσης, θυμίζει άλλες εποχές. Θα πρέπει να γνωρίζουν οι «ενδιαφερόμενες» υπηρεσίες ότι η οργάνωση του λαού και της νεολαίας ενάντια στην εξαθλίωση που μας επιφυλάσσουν η κυβέρνηση και τα μνημόνια, δεν κάμπτεται από τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού. Το αντίθετο μάλιστα… "

Συνελήφθησαν πέντε άτομα για επεισόδια στην Έδεσσα Πέλλας

Χθες (02.03.2013) το βράδυ, στην Πλατεία Στουγιαννάκη στην Έδεσσα Πέλλας, εκατόν πενήντα (150) περίπου οπαδοί δύο διαφορετικών ομάδων ενεπλάκησαν σε επεισόδια μεταξύ τους, πετώντας πέτρες και κομμάτια μαρμάρων, καθώς επίσης έγινε ρίψη δύο αυτοσχέδιων βομβών μολότωφ και βεγγαλικών.

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς χορεύει


Τσάκωσαν δύο τσαντάκηδες στις Σέρρες

Στις 02.03.2013 το πρωί συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, δύο ημεδαποί 21 και 25 ετών, διότι το βράδυ της 01.03.2013 αφαίρεσαν τη τσάντα μίας 49χρονης ημεδαπής. Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη συγκέντρωση υπέρ των χρυσωρυχείων Χαλκιδικής

Στη Χαλκιδική βρέθηκε χθες ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, για να μιλήσει στη συγκέντρωση υπέρ της επένδυσης του χρυσωρυχείου στη Χαλκιδική.