Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

(Video) Κέντρο Διανομής Βιβλίων στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς


Ο Δήμος Κιλκίς και η Σχολική Επιτροπή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δημιούργησαν έναν ασφαλή και λειτουργικό χώρο για τη φύλαξη εκπαιδευτικών βιβλίων και του αποθεματικού τους υλικού.

Αμερικανοί δημοσιογράφοι στο ν. Κιλκίς!

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Όχι, δεν είναι ανέκδοτο! Αμερικανοί δημοσιογράφοι, στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στην Κεντρική Μακεδονία στα μέσα του ερχόμενου Μαρτίου, θα βρεθούν και στο ν. Κιλκίς!

Τσικνοπέμπτη 2020, στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς


Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020, στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς.

Ευχές Κιλτίδη για την ανάδειξη νέων διοικήσεων στο νομό Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κ. Κιλτίδη
Με την ανάδειξη του νέου προεδρείου της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς και ειδικότερα του προέδρου Βασιλειάδη Ιωάννη, εύχομαι ολόψυχα να ανταποκριθούν στην ανάγκη των καιρών, που έχει να κάνει με την αναγέννηση της πολιτικής ζωής και την έμπνευση των νέων γι’ αυτήν.

Β’ κύκλος σεμιναρίου Τούρκικης γλώσσας, στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Το Επιμελητήριο Κιλκίς μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του Α’ κύκλου, προτίθεται να διοργανώσει Β’ κύκλο εκμάθησης της ¨τουρκικής γλώσσας¨ για αρχάριους – εργαζόμενους επιχειρήσεων, διάρκειας 50 ωρών.

Βράβευση Κιλκισιώτισας μαθήτριας του φροντιστηρίου "Κίνητρο" από τον Σύλλογο Φροντιστών Βορείου Ελλάδος

Ανακοίνωση φροντιστηρίου Μ.Ε. "Κίνητρο"  
Την Κυριακή 16/02/2020, ο Σύλλογος Φροντιστών Βορείου Ελλάδος (ΣΦΒΕ ), σε μια τελετή που έλαβε χώρα στο “Mediterranean Palace” της Θεσσαλονίκης, βράβευσε 70 άριστους μαθητές που φοιτούσαν σε φροντιστήρια της Βόρειας Ελλάδας. Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή, που μέσα σε όλα αυτά τα παιδιά συμπεριλαμβανόταν και μία δική μας μαθήτρια.