Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Προσφορές γνωριμίας από το Yoga Pilates House Κιλκίς


«Η λειτουργία της τρόικας νόμιμη και διαφανής» λέει η Γερμανική Κυβέρνηση

Η γερμανική κυβέρνηση απορρίπτει το αίτημα του Ευάγγελου Βενιζέλου για κοινοβουλευτικό έλεγχο της τρόικας και επιμένει στην ατζέντα που έχει συμφωνηθεί για το ελληνικό χρέος.

Τρίτη θέση στην κατηγορία "Καλύτερος Trail αγώνας" ο Ημιμαραθώνιος Πάικου

Υπογράφει για την οργανωτική επιτροπή του Ημιμαραθωνίου Πάικου
ο Χαράλαμπος Μακρίδης
Στις 31-12-2013 έληξε η ψηφοφορία που πραγματοποιεί κάθε χρόνο το site "advendure" (www.advendure.com) το πιο γνωστό site ορεινών αθλημάτων στην Ελλάδα. Ο Ημιμαραθώνιος Πάικου βρίσκεται και φέτος ψηλά στις προτιμήσεις των επισκεπτών καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στην κατηγορία "Καλύτερος Trail αγώνας" και ήταν από την αρχή ανάμεσα στους 10 που επιλέχθηκαν για την ψηφοφορία.

"Έχουμε καθήκον μνήμης και όχι δικαίωμα λήθης"


Υπογράφει το Δ.Σ. του Συλλόγου
"Ο θίασος «Τα Μωμοέρα- έρχουνταν» του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου, Οι Μωμόγεροι, Αγίου Μάρκου Κιλκίς, με σεβασμό στην παράδοση, έδωσαν την παράσταση του θεατρικού δρώμενου «Τα Μωμοέρια», στις 1 Ιανουαρίου 2014, στον Άγιο Μάρκο Κιλκίς.

«Αρτηριακή υπέρταση - Επιπτώσεις στον πληθυσμό»

Η επόμενη εισήγηση του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς. θα πραγματοποιηθεί στις 12-1-2014 ημέρα Κυριακή και ώρα 6.00-8.00 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο με θέμα, «Αρτηριακή υπέρταση. Επιπτώσεις στον πληθυσμό» και εισηγήτρια την Γιατρό Έφη Μπουτμπάρα.

Ευχές από τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών


Κάκαβος Χαλκιδικής - χωρίς λόγια - μόνο δάκρυα

Μία και μοναδική φωτογραφία του τόπου αυτού
πριν 2 χρόνια (Οκτώβριος 2012) περίπου.
Από εδώ και κάτω φωτογραφίες της "ανάπτυξης" με ημερομηνία 5/1/2014. Είναι ο λόγος που κάποιος δρομέας είπε "έτρεχα και...έκλαιγα".