Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Συνελήφθη Αλβανός για πλαστογραφία στο Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (25.05.2013) το μεσημέρι στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας υπήκοος Αλβανίας 32 ετών, για πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Συνεχίζεται και τελειώνει σήμερα Κυριακή το 1ο αφιέρωμα τον ισπανόφωνο κινηματογράφο της Κινηματογραφικής Λέσχης Κιλκίς

Συνεχίζεται και τελειώνει σήμερα Κυριακή 26.5 για 5η ημέρα και ώρα 8.30μμ στο Επιμελητήριο Κιλκίς το 1ο αφιέρωμα τον ισπανόφωνο κινηματογράφο της Κινηματογραφικής Λέσχης Κιλκίς "Ανοικτή Οθόνη" με την υποστήριξη και την ευγενική χορηγία των ταινιών από:

-Πρεσβεία της Ισπανίας

-Πρεσβεία της Αργεντινής

-Προξενείο του Ισημερινού

-Ινστιτούτο "Θερβάντες"

Το πέμπτο φιλμ προέρχεται από την Ισπανία: Ο ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ ΑΛΧΗΜΙΣΤΗΣ

Στις 25 Μαΐου 2014 οι αυτοδιοικητικές εκλογές

Στην διεξαγωγή των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών στην ώρα τους κατέληξαν, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, οι ηγεσίες των δύο από τα τρία κόμματα της κυβέρνησης. Μέγαρο Μαξίμου και Αγίου Κωνσταντίνου μετά από αμφιταλαντεύσεις που δημιουργήθηκαν, κυρίως, λόγω της επιμονής του τρίτου εταίρου Β. Βενιζέλου, οι αυτοδιοικητικές εκλογές να μετατεθούν 1,5 χρόνο μετά, πείσθηκαν ότι η παράταση της θητείας των αιρετών θα είχε τελικώς περισσότερα μειονεκτήματα παρά πλεονεκτήματα, και αποφάσισαν να διεξαχθούν στις 25 Μαΐου 2014 ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές. Μάλιστα, ο Φώτης Κουβέλης σχεδόν το προανήγγειλε την περασμένη Τετάρτη από τα Γιάννενα.

Οι υπεύθυνες του προγράμματος "Βοήθεια στο σπίτι" του δήμου Κιλκίς, μιλούν στη ΓΝΩΜΗ


Αδελφοποίηση 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς και Holy Trinity School στον Καναδά



Υπογραφή Πρωτοκόλλου Αδελφοποίησης 3ου Δημ. Σχ. Κιλκίς και Holy Trinity School στον Καναδά! Ο Διευθυντής του Καναδικού σχολείου επιδεικνύει με ικανοποίηση την ολοκλήρωση μιας προσπάθειας που ξεκίνησε εδώ και μήνες!