Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές κτηνοπτηνοτροφικών δανείων

"Η ζωϊκή παραγωγή της χώρας μας και ιδιαίτερα οι κλάδοι της πτηνοτροφίας και της χοιροτροφίας βρίσκονται προ των πυλών του οριστικού αφανισμού και της κατάρρευσης του παραγωγικού τους δυναμικού . Κι αυτό οφείλεται εκτός των άλλων και στην απειλούμενη μεταφορά των ληξιπροθέσμων οφειλών τους από δάνεια που τους έχουν χορηγηθεί και ρυθμιστεί με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου στις κατά τόπους ΔΟΥ προς είσπραξη μέσα από το μηχανισμό των δημοσίων εσόδων. 

Ρεσιτάλ κιθάρας του Πολυάνειου Ωδείου της Μητρόπολης Κιλκίς

Την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013 στις 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολυάνειου Ωδείου της Μητρόπολης Κιλκίς, ρεσιτάλ κιθάρας από τους σπουδαστές Αλέξη Ιωαννίδη και Αριστοτέλη Μελικιάδη, της μέσης τάξης και της τάξης πτυχίου αντίστοιχα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Κάνουμε για σας όλες τις "αγγαρείες"


Δραστηριότητες Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Την Πέμπτη 4 Απριλίου 2013 και ώρα 19:30, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς είχε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του μία ξεχωριστή ομιλία. Ομιλητής ήταν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Αντωνόπουλος, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Σαγματά.

Εκπαίδευση αστυνομικών σε θέματα αναγνώρισης – ταυτοποίησης υπηκοότητας των παράνομων μεταναστών (Screening)

Από τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας της Αστυνομικής Ακαδημίας (Kέντρο Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας), ανακοινώνεται, ότι στις 08-04-2013 ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00΄ στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας στο Πανόραμα Βέροιας, ξεκίνησε στο πλαίσιο ανάπτυξης της Ελληνοτουρκικής Συνεργασίας για την αποδοτικότερη εφαρμογή της υφιστάμενης Συμφωνίας Επανεισδοχής, το εργαστήριο με θέμα «Θέματα αναγνώρισης – ταυτοποίησης υπηκοότητας των παράνομων μεταναστών (Screening)». 

Επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου Κιλκίς στις Βρυξέλλες

Μία σημαντική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν τα 22 μέλη της αποστολής του Επιμελητηρίου Κιλκίς κατά την επίσκεψη και παραμονή τους στις Βρυξέλλες. 

Το ΠΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ για τις εξελίξεις στις τράπεζες λέει...

"Κόπτονται η πλειοψηφία της ΟΤΟΕ και της ΓΣΕΕ για το ναυάγιο της συγχώνευσης της ΕΤΕ με τη EUROBANK αγωνιούν για τον αφελληνισμό του τραπεζικού συστήματος .Οι δυνάμεις της Αυτόνομης Παρέμβασης ζητούν οι τράπεζες που μπαίνουν στο ΤΧΣ να περάσουν υπό δημόσιο έλεγχο. 

Ευχαριστήριο Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Κιλκίς

Η Ένωσή μας κατόπιν και παρότρυνσης των Μελών της που παρέστησαν στην χθεσινή Ετήσια Γενική της Συνέλευση ευχαριστεί δημόσια τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ.ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ Χρήστο και τους δύο Αντιπροέδρους Υγιεινής και Ασφάλειας και Οικονομικών κ. ΦΕΣΤΕΡΙΔΗ Γεώργιο και κ. ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ Αντώνιο, αντίστοιχα, για την παρουσία τους. Εκτός από την ενημέρωση που παρείχαν σε όλους μας για τα καίρια ζητήματα που μας απασχολούν δηλώνει απερίφραστα ότι οι αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης και εκτίμησης της Ε.ΑΣ.Υ.Ν.Κ. με την Π.Ο.ΑΣ.Υ. παραμένουν αναλλοίωτες.-

Για δοκιμή σε Λάτσιο και Ρόμα ο Λύκα από τον «Αλέξανδρο Κιλκίς»

Νέα επιτυχία σημείωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς, με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή της να παρακολουθείται από μεγάλους συλλόγους και να καλείται για δοκιμαστικές προπονήσεις. 
Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Λύκα, μέλος της ομάδας Παίδων της Ακαδημίας αλλά και της μικτής Παίδων της Ένωσης, γεννημένος το 1998, κλήθηκε για δοκιμαστικά από τις ιταλικές Λάτσιο και Ρόμα, το διάστημα 14 με 18 Απριλίου. 

Ημερίδα με θέμα "Κοινοτισμός και Ψυχική Υγεία" στην Αθήνα


Ετήσια Γενική Συνέλευση της ¨Ενωσης Αστυνομικών νομού Κιλκίς

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Α.Δ.Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε την 04 Απριλίου 2013 η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ε.ΑΣ.Υ.Ν.Κιλκίς παρουσία μεγάλου αριθμού μελών της. Εγκρίθηκε ομόφωνα ο Οικονομικός και Διοικητικός απολογισμός, ενώ σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων της νυν διοίκησης πραγματοποίησε η Πρόεδρος κ.Γεωργία Τσελέκη.

Παραποιημένες ετικέτες με κρέας αλόγου διαπιστώθηκαν σε όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε.

Σύμφωνα με δεδομένα που κοινοποιήθηκαν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσω του συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης για τα τρόφιμα και τις ζωοτροφές (έκθεση προόδου της 20.3.2013), σε όλα τα κράτη μέλη, εξαιρουμένης της Λετονίας και της Ρουμανίας, έχουν αναφερθεί περιπτώσεις εμπορίας προϊόντων που περιέχουν κρέας αλόγου και φέρουν παραποιημένες ετικέτες.

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Άρης Παντελεήμονα

Με ήττα ολοκλήρωσε την διαδικασία των play off ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα καθώς στην 3η αγωνιστική έχασε με 3-1 σκορ από τον Α.Ο. Καστανιών. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με δυο τέρματα που πέτυχαν στα μισά του πρώτου ημιχρόνου και στο ξεκίνημα του δευτέρου κάνοντας δύσκολη την προσπάθεια για νίκη από πλευράς Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα που όμως δεν τα παράτησε, πάλεψε και μείωσε σε 2-1 με τον Κόρμαλη Γιάννη.

Φτηνό πετρέλαιο με κάρτα για τους αγρότες

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι τεχνικές προεργασίες για το νέο σύστημα προμήθειας φθηνού αγροτικού πετρελαίου με κάρτα για κάθε αγρότη ξεχωριστά που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών. Όπως αποκάλυψε σε αποκλειστικό ρεπορτάζ η εφημερίδα Agrenda στο τελευταίο της φύλλο, πρόκειται για το νέο "εξατομικευμένο" σύστημα για την εφαρμογή του οποίου κεντρικό ρόλο έχει αναλάβει ο όμιλος Πειραιώς-ΑΤΕ, λόγω της υλικοτεχνικής υποδομής που διαθέτει.

Συνάντηση Ένωσης Αρωματικών Φαρμακευτικών Φυτών Ελλάδος

Αποφασίσθηκε στην συνάντηση του Λιτοχώρου (6/4/2013) ο σκοπός, το όνομα, οι ιδιότητες των δυνητικών μελών και η δομή της νέας Ένωσης Αρωματικών Φαρμακευτικών Φυτών Ελλάδος (και στα αγγλικά Association for Medical and Aromatic Plants of Greece). 

Τα παιδιά ενός …κατώτερου θεού!

Υπογράφει ο Σύλλογος Φίλων Ατόμων με Αναπηρία, «αλλάΖΩ»
Α) Με αφορμή τα σεμινάρια επιμόρφωσης εκπαιδευτικών-αναπληρωτών ΕΣΠΑ που ήδη έχουν ξεκινήσει και με διάρκεια δύο εβδομάδων (8/4/13 έως 19/4/13), δηλώνουμε απερίφραστα και με κατηγορηματικό τρόπο την απορία, αγωνία μας για τον τρόπο και το χρόνο που γίνονται καθώς «προβληματίζουν» τη λειτουργία των σχολικών μονάδων σ’ όλη την επικράτεια λόγω της απουσίας των εν λόγω εκπαιδευτικών, και στερούν τις υπηρεσίες που προσφέρουν καθημερινά στους μαθητές με αναπηρία χωρίς να ερωτηθούν γονείς, συνάδελφοι εκπαιδευτικοί και σχολικές κοινότητες.Μένουμε για άλλη μια φορά εμβρόντητοι! 

Αναγνώριση των χωριών Κλειστό, Κυδωνιά, Αμπελόφυτο ως μαρτυρικών ζητά το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς

Την απόφαση να ζητήσει από το Υπουργείο Εσωτερικών την αναγνώριση των τριών χωριών Κλειστό, Κυδωνιά, Αμπελόφυτο της Δημοτικής Ενότητας Κρουσίων ως μαρτυρικών και να ενταχθεί ο Δήμος Κιλκίς στο "δίκτυο Μαρτυρικών Πόλεων και χωριών Ελλάδος 1940-1945", έλαβε ομόφωνα κατά τη χθεσινή συνεδρίασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς. 

Σύσκεψη στην Π. Ε. Κιλκίς για την απαγόρευση αλιείας στη λίμνη Δοϊράνη

Σύσκεψη στα πλαίσια εφαρμογής της Απόφασης για την απαγόρευση αλιείας (από 08 Απριλίου 2013 ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00 π.μ έως 13Μαΐου 2013 ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00 π.μ) στη λίμνη Δοϊράνη λόγω αναπαραγωγικής περιόδου των ψαριών, πραγματοποιήθηκε στις 8 Απριλίου 2013 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς. 

Συνάντηση Τονικίδη με επαγγελματίες του Ευρωπού

Συνάντηση με επαγγελματίες του Ευρωπού είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.Παύλος Τονικίδης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο του χωριού με πρωτοβουλία του τοπικού Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου. Ήταν παρόντες ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αλέξανδρος Βαπορίδης και ο Σωτήριος Τσέτος μέλος του Δ.Σ του Επιμελητηρίου.

Δυναμική παρουσία από τα “αστεράκια” των Ακαδημιών Στίβου του ΓΑΣ το Σάββατο στο στάδιο του Κιλκίς


Βροντερό παρόν έδωσαν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες των ακαδημιών Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς αυτή την εβδομάδα. Το Σάββατο 6 Απριλίου, αγωνίστηκαν στο Στάδιο του Κιλκίς σε ημερίδα στίβου που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας – Κιλκίς, με την ευκαιρία της διεξαγωγής του διασυλλογικού πρωταθλήματος του τριάθλου των Παμπαίδων και Παγκορασίδων της Β' κατηγορίας με μεγάλη συμμετοχή αθλητών. 

Αρχίζει την Πέμπτη το 19ο συνέδριο του ΚΚΕ

Με την παρουσίαση της εισήγησης της Κεντρικής Επιτροπής από τη Γενική Γραμματέα της ΚΕ Αλέκα Παπαρήγα αρχίζουν την Πέμπτη στις 10 το πρωί οι εργασίες του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ. Στο 19ο Συνέδριο το ΚΚΕ έφτασε μετά από τετράμηνη διαδικασία, κατά την οποία κατά την οποία συζητήθηκαν στις κομματικές οργανώσεις, στην ΚΝΕ, καθώς και με χιλιάδες εργαζόμενους τα προσυνεδριακά κείμενα. 

Για τα δάνεια των κομμάτων το ΚΚΕ λέει…

"Το ΚΚΕ καταψήφισε την τροπολογία που αφορά την απαλλαγή των διοικήσεων των τραπεζών από πιθανές ευθύνες για δάνεια που χορηγήθηκαν σε νομικά πρόσωπα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένων και των πολιτικών κομμάτων. Η συγκεκριμένη τροπολογία ψηφίστηκε με απαράδεκτο τρόπο, αφού κατατέθηκε εκπρόθεσμα σε άσχετο νομοσχέδιο με τη γνωστή διαδικασία των τροπολογιών της τελευταίας στιγμής. Το ΚΚΕ και στο παρελθόν αντιτάχθηκε σε νομοθετικές διατάξεις που εισήγαγαν ευνοϊκές ρυθμίσεις για τα δάνεια των κομμάτων."

Συνέλαβαν 33χρονο με 11 γραμμάρια ηρωίνη

Συνελήφθη χθες (08.04.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, ένας ημεδαπός 33 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. 

Τον τσάκωσαν για ναρκωτικά και παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη χθες (08.04.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, 55χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή. 

Για τις ελληνοποιήσεις αμνοεριφίων ο Χαρακόπουλος είπε...

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κληθείς να σχολιάσει στη τηλεόραση της ΝΕΤ τις αποφάσεις, που ελήφθησαν στη διευρυμένη σύσκεψη για την ομαλή λειτουργία της αγοράς ενόψει του Πάσχα και την αντιμετώπιση φαινομένων ελληνοποίησης αμνοεριφίων, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

Νέο Δ.Σ. στην Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Πέλλας-Κιλκίς

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8/4/2012 η Γενική Συνέλευση των Σωματείων μελών της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Πέλλας-Κιλκίς. Εγκρίθηκαν ομόφωνα ο Διοικητικός –Αγωνιστικός και Οικονομικός Απολογισμός. Πραγματοποιήθηκαν επίσης και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Σ.

"Βαλκανικοί πόλεμοι 1912-1913 - Από το Κιλκίς στη Δοϊράνη και τη Στρώμνιτσα"


Έλεγχοι τροχαίας το Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Απριλίου σε όλη την Ελλάδα

Στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Ελληνικής Αστυνομίας, η Διεύθυνση Τροχαίας του Αρχηγείου προγραμμάτισε και πραγματοποίησε διήμερο τροχονομικών ελέγχων, το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου, σε όλη την Επικράτεια.

Τι απάντησε ο Στουρνάρας στην Αγαθοπούλου για το τελωνείο Κιλκίς

Σε απάντησή του στην ερώτηση της βουλευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Ε. Αγαθοπούλου σχετικά με τη σχεδιαζόμενη υποβάθμιση του τελωνείου Κιλκίς, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας παραδέχεται ότι πράγματι υπάρχει ένα σενάριο, σύμφωνα με το οποίο το τελωνείο Κιλκίς σχεδιάζεται να υποβαθμιστεί από Α τάξης σε Β τάξης και ότι οι τελικές αποφάσεις για το νέο οργανόγραμμα των υπουργείων θα ληφθούν από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης της δημόσιας διοίκησης. 

Καθυστερεί η καταπολέμηση σωματεμπορίας στη Γερμανία

Η ΕΕ είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τη σωματεμπορία με την επιβολή αυστηρότερων ποινών και την καλύτερη προστασία των θυμάτων. Η Γερμανία όμως καθυστερεί με την υιοθέτηση της σχετικής οδηγίας.

Θαύμα !! Υπάρχει Θεός... Ο ανάπηρος περπάτησε !

Σε ποιους νομούς της χώρας και από τι, πεθαίνουν οι Έλληνες

Το κείμενο που θα διαβάσετε έχει πάρει στοιχεία από μια μεγάλη επιστημονική έρευνα που έγινε σε κάθε νομό της Ελλάδας και δείχνει στατιστικά την αιτία που πεθαίνουν οι άνθρωποι στον συγκεκριμένο νομό. Η έρευνα αφορά στην ανάλυση των αιτίων θανάτου στην πατρίδα μας και αφορά στα στοιχεία 10 ολόκληρων χρόνων από το 1991, μέχρι το 2001.

Νίκες του Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς στον Λαγκαδά

Στην κατηγορία μίνι συμμετείχαν οι ΚΑΙΜΑΚΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΜΑΓΚΑΝΙΕΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΑΡΜΠΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΝΟΒΡΑΤΙΔΟΥ ΕΥΗ, ΛΕΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ, ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ και ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ.
Στην κατηγορία άνω των 10 συμμετείχαν οι ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΝΟΒΡΑΤΙΔΟΥ ΑΝΝΑ, ΑΚΡΙΤΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΑΚΡΙΤΙΔΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ, ΛΕΦΑ ΕΛΕΝΗ, ΜΠΑΚΑ ΤΖΕΝΗ, ΜΠΑΚΑ ΜΑΡΙΛΟΥ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΧΡΥΣΑ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΘΟΔΩΡΑ και ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.
Την πρώτη θέση στα 10κάρια κατέκτησε η Άννα Ναβροζίδου, ενώ την Τρίτη θέση στα μίνι η Κωνσταντίνα Μαγκανιέλο.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά

Αγαθοπούλου: "Γιατί δεν πρέπει να κλείσει το γηροκομείο Κιλκίς"

"Το γηροκομείο του Κιλκίς, το οποίο βρίσκεται σε ένα πολύ όμορφο, γαλήνιο και κατάλληλο περιβάλλον για τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας, στο λόφο του Άη Γιώργη, υπάρχει, λειτουργεί και διαδραματίζει ενεργό ρόλο στη ζωή της πόλης πάνω από 20 χρόνια.

Το έγκλημα σε πτώση, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ.

Μετά το α΄ δίμηνο του 2013 συνεχίστηκε και το μήνα Μάρτιο η αισθητή μείωση στους βασικούς δείκτες της εγκληματικότητας, με αποτέλεσμα στο α΄ τρίμηνο του 2013. σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, να καταγράφονται συνολικά πολύ λιγότερα αδικήματα και ιδίως κατά της ζωής (ανθρωποκτονίες) και κατά της ιδιοκτησίας (ληστείες, κλοπές – διαρρήξεις και κλοπές οχημάτων). 

Ένα καταπληκτικό μάθημα ιστορίας στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε2 τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, στα πλαίσια της διαθεματικής εργασίας τους με θέμα "Τα εκατό χρόνια από τη μάχη του Κιλκίς", προσκάλεσαν στην τάξη τους τον κ. Λύσσανδρο Φάσσο, γνωστό ιστορικό - ερευνητή της πόλης μας και παλιό μαθητή του σχολείου μας, για να τους μιλήσει για την ιστορική μάχη του Κιλκίς, στις 21 Ιουνίου του 2013, αλλά και για να μοιραστεί μαζί τους τις χιλιάδες αναμνήσεις του από τα σχολικά του χρόνια στο παλιό "Ντάνεφ".

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΑΥΓΗ ·Εθνική περιπέτεια.. – Ορατός ο κίνδυνος να χαθεί από τον έλεγχο του Ελληνικού Δημοσίου η Εθνική Τράπεζα μετά την άτακτη υποχώρηση Σαμαρά στις αξιώσεις της τρόικας… ·Δάνειο και γερμανικές επανορθώσεις στο προσκήνιο – Στα 162 δις τα υπολογίζει το Spiegel·Διεθνής Οργάνωση Εργασίας: - Έρχεται κοινωνική έκρηξη στον ευρωπαϊκό Νότο
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Αυθαίρετα – Ρυθμίσεις για τα παλαιά·Η κυβέρνηση καθησυχάζει τους πολίτες – Στουρνάρας: Οι καταθέσεις είναι διασφαλισμένες·ΙΟΒΕ- Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η ανεργία – Φόβος για επιδείνωση της ύφεσης