Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Μας ευχήθηκαν για τα Χριστούγεννα 2022 και το νέο έτος 2023

Ωδή στον Κώστα Βάρναλη


Ωδή στον Κώστα Βάρναλη

Ω πρωτοποριακέ μας ποιητή
Στη Βουλγαρία, στο Μπουργκάς
Μες στου Φλεβάρη την καρδιά
Η αρχική σπιθάτη σου ματιά.

Η Διευθύντρια του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει η Αφροδίτη Ντίνου

Διευθύντρια του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Η Διευθύντρια του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνετέλεσαν στο να ομορφύνουν και να γίνουν ξεχωριστά τα Χριστούγεννα στο σχολείο.

Πετυχημένος ο χορός του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Με αφορμή την εκδήλωση της 25ης Δεκεμβρίου (χορός Ομάδας) το Δ.Σ., οι Προπονητές και οι Ποδοσφαιριστές του Αθλητικού Ομίλου ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Προκήρυξη διαγωνισμού για τη μελέτη σκοπιμότητας του Μεσογειακού Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού Πελοποννήσου

Στην προκήρυξη δημόσιου διαγωνισμού για την εκπόνηση μελέτης σκοπιμότητας για την ίδρυση του Μεσογειακού Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού Πελοποννήσου (ΜΕΚΕΠΠ) εντός των ορίων του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας, προχωρά η ΔΕΘ-HELEXPO ΑΕ.

Νίκη των "Ατρόμητων" Καμπάνη επί του ΠΑΟΚ Αλμωπίας

Δελτίο τύπου "Ατρόμητων" Καμπάνη
Σε αγώνα για την 2η αγωνιστική του δεύτερου γύρου για την Α' ΕΚΑΣΚΕΜ, η ανδρική μας ομάδα, το Σάββατο 17/12 αντιμετώπισε εντός έδρας (θεωρητικά διότι ακόμη είναι φιλοξενούμενη στο κλειστό του ΔΑΚ Κιλκίς, με το παρατεταμένο πρόβλημα στην φυσική της έδρας, το Κλειστό του Καμπάνη να παραμένει άλυτο, παρά τις συνεχόμενες υποσχέσεις) αυτήν του ΠΑΟΚ Αλμωπίας και κατέφερε σε ένα κλειστό παιχνίδι, να πάρει την νίκη με 61-56, έχοντας από την αρχή τα ηνία του αγώνα. 

Τα νέα του ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς (26/12/2022)

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Μεγάλη δραστηριότητα στον ΑΤΛΑ Κιλκίς το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (17-18/12/2022) καθώς όλα σχεδόν τα τμήματα βρίσκονταν στο γήπεδο για αγωνιστικούς λόγους. Αρχής γενομένης από τα αγόρια του συλλόγου που κάνουν την προσπάθεια τους στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΜ, όπου αντιμετώπισαν τον ΑΣ Οδυσσέα Κοζάνης. 

Μια σπίθα ελπίδος στα χωριά μας που σβήνουν

Εκ της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Ι.Ν. Βαλτοτοπίου

Τα φετινά κάλαντα απετέλεσαν μια σπίθα ελπίδος, για το μικρό χωριό, του Βαλτοτοπίου Κιλκίς. Οι νέοι και τα λιγοστά μικρά παιδιά, συνέδραμαν στο κάλεσμα του εφημερίου του χωριού, π. Φωτίου Φιλιππόπουλου, για μια εξόρμηση αγάπης και χαράς στα σπίτια των ενοριτών, που ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό. 

Επίσκεψη Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίου στο Γενικό Λύκειο Σ.Σ. Μουριών

Δελτίο τύπου Γενικού Λυκείου Σ.Σ. Μουριών
Στις 23 Δεκεμβρίου 2023, ημέρα Παρασκευή το σχολικό συγκρότημα του Σ.Σ. Μουριών, ήτοι Γυμνάσιο και Γενικό Λύκειο, είχε την ευκαιρία να εκκλησιαστεί στον Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού του Σ.Σ. Μουριών δι’ ευχών του Αγίου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου. 

Παρεμβάσεις βελτίωσης, αναβάθμισης και εξοικονόμησης ενεργειακών πόρων σε σχολικές μονάδες του Δήμου Παιονίας

Η διοικητική παραλαβή και παράδοση προς χρήση από τον Δήμο Παιονίας έργου με παρεμβάσεις βελτίωσης, αναβάθμισης και εξοικονόμησης ενεργειακών πόρων σε σχολικές μονάδες του Δήμου Παιονίας (σε Αξιούπολη και Πολύκαστρο) έγινε από την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς προς τον Δήμο Παιονίας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ νομού Κιλκίς «ΒηματίΖΩ», ευχαριστεί θερμά...

Ανακοίνωση 
Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ»
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» ευχαριστεί θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς για την δωρεά χρηματικού ποσού καθώς και για την προσφορά ειδών διατροφής που πραγματοποίησε προς το Σύλλογο.
Η προσφορά σας μας συγκινεί βαθιά και θα συμβάλλει σημαντικά στην βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Καλάντισαν τον Χριστό στον Άγιο Δημήτριο Κιλκίς

Ενόψει της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων η Ενορία του Αγίου Δημητρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου πραγματοποίησε την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή της το απόγευμα της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό και τον αύλειο χώρο αυτού.

Μετάλλια για τον ΑΘΛΟ ΚΙΛΚΙΣ, στο Πανελλήνιο Κύπελλο Muay Thai στην Αθήνα

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς

Στις 17-18 Δεκεμβρίου 2022 ημέρες Σάββατο – Κυριακή πραγματοποιήθηκε στον το Πανελλήνιο Κύπελλο Muay Thai της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Muay Thai (ΠΟΜ).

Δωροεπιταγές για τους ωφελούμενους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ευχές για υγεία και ένα δημιουργικό Νέο Έτος άκουσε σήμερα στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης από ωφελούμενους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης.

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστεί θερμά ...

Ευχαριστήριο Κέντορυ 
Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστεί θερμά για την πρωτοβουλία τους, τους κυρίους Κώστα και Φώτη Κόλα και Ανδρέα Ντεμε ιδιοκτήτες της επιχείρησης «Μπίτεν Φάτεν» που προσέφεραν γεύμα και αναψυκτικά στους ωφελούμενους, το οποίο και απόλαυσαν με ιδιαίτερη χαρά.

ΔΑΣ Κιλκίς: Για την εκλογή του νέου Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ και τη συγκρότηση της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ

Ανακοίνωση ΔΑΣ Κιλκίς

Τη Δευτέρα 19/12/2022 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, όπως αυτό προέκυψε από το 38ο Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ.

Τα νέα της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς (26/12/2022)

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Γιορτή μπαλέτου
Την πρώτη τους χορογραφία παρουσίασαν στους γονείς τους οι μπαλαρινούλες του τμήματος μπαλέτου της Τέχνης. Ο μοναδικός Κωνσταντίνος Πετρίδης ανέδειξε τις δεξιότητες των παιδιών με μια απίστευτα χαριτωμένη χορογραφία, έχοντας το πλευρό του την Άννα Αρκούδη και την Σμαράγδα Στρατηγούση, εξαιρετικές και ακούραστες χορεύτριες.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μέσων Αποστόλων ευχαριστεί τη «ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ Α.Ε.»

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων αισθάνεται τη βαθιά ανάγκη να εκφράσει δημόσια τις απέραντες ευχαριστίες τους στη «ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ Α.Ε.» -και ειδικά στον Πρόεδρό της κ. Αθανάσιο Κουκάκη- για την πολυετή προσφορά και στήριξη κάθε είδους δραστηριότητας και ενέργειας του Συλλόγου.