Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 17/1/2021, 10:40 μ.μ.


Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού
Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σ. Τσιτουρίδης: Για τα Ελληνοτουρκικά υπάρχει ανάγκη συστράτευσης πρώην και τέως πρωθυπουργών


Ανακοίνωση Ελλήνων Ριζοσπαστών
Με αφορμή την προσεχή έναρξη διερευνητικών επαφών με την Τουρκία ο Πρόεδρος των Ελλήνων Ριζοσπαστών, π. Υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης, προέβη στην παρακάτω δήλωση:

Μητρόπολη Κιλκίς: Έτσι θα λειτουργήσουν οι Ναοί από 18 έως 25 Ιανουαρίου 2021


Ανακοίνωση Μητρόπολης Κιλκίς
Αγαπητοί μας Χριστιανοί,
Σύμφωνα με την υπ. αριθμ.: 204/99/16-01-2021 Εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και την υπ. αριθμ: Δ1α/Γ.Π. Οικ.: 3060/15-1-2021 Κοινή Ὑπουργική Ἀπόφαση (Φ.Ε.Κ. Β΄ 89/16-1-2021) της Πολιτείας οι Ιεροί μας Ναοί ανοίγουν και πάλι για τους πιστούς από 18 έως 25 Ιανουαρίου 2021 υπό τους εξής περιοριστικούς όρους προστασίας της Δημόσιας Υγείας τους οποίους παρακαλούμε να τηρείτε επακριβώς άπαντες.

(Video) Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς εξηγεί τι σημαίνει click in για επιχειρηματίες και καταναλωτές

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς εξηγεί τι σημαίνει click in για επιχειρηματίες και καταναλωτές, την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021.

Κ. Κιλτίδης: Να λειτουργήσουμε θεσμικά και αποδοτικά για τον Νομό μας

Του Κώστα Κιλτίδη 
Θέλησα στην αρχή του χρόνου, να σηματοδοτήσω την επαναφορά της πολιτικής στον νομό μας με το άρθρο μου, «Πώς να αλλάξουμε τον κόσμο, αν δεν αλλάξουμε εμείς» (Δείτε ΕΔΩ).

Δήμος Κιλκίς: Κλειστά τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, Δημοτικά Σχολεία, Νηπιαγωγεία και Παιδικοί – Βρεφονηπιακοί Σταθμοί


Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου θα μείνουν κλειστά τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Κιλκίς, τα Νηπιαγωγεία και οι Δημοτικοί Παιδικοί – Βρεφονηπιακοί Σταθμοί λόγω της επικράτησης χαμηλών θερμοκρασιών και παγετού.

Κορωνοϊός (17/1/2021): 237 νέα κρούσματα (4 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 28 θάνατοι


Σήμερα ανακοινώνονται 237 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 13 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 148607, εκ των οποίων 52.1% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5739 (3.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 45466 (63.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Το ξέσπασμα


Του Στέφανου Παραστατίδη 
Η γενναία απόφαση της Σοφίας Μπεκατώρου να μιλήσει για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχθηκε, δημιουργεί μία κινηματική αντίδραση, ένα σπάσιμο μιας ομερτά που έχει τις ρίζες της στην ασύμμετρη ισχύ μεταξύ των ανθρώπων, τον φόβο και την εξάρτηση των κλειστών κοινωνιών.

Σε ποιον ανήκουν οι Κεντρώοι;


Κείμενο:
- Αλεξία Χαρακίδα, Πολιτική Επιστήμονας-Δημοσιογράφος / Κοινωνική Διοίκηση και Πολιτική Επιστήμη ΔΠΘ / ΠΜΣ Δημοσιογραφία και Νέα Μέσα ΕΚΠΑ / ΠΜΣ Δημόσιο Δίκαιο και Δημόσια Πολιτική ΕΚΠΑ / Τομεάρχης Έρευνας και Καινοτομίας ΟΝΝΕΔ Αιτωλ/νιας / Υπεύθυνη Επικοινωνίας Εμπορίου και Βιομηχανίας ΟΝΝΕΔ (πανελλαδικά)
- Φωτεινή (Φαίη) Κυριακίδου, Σύμβουλος Ανάπτυξης / Φιλόλογος Παν. Ιωαννίνων / Υπεύθυνη Τομέα Γυναικών ΔΗΜΤΟ ΝΔ Νέας Σμύρνης
- Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, ΠΜΣ Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας Παν. Μακεδονίας / Επικοινωνιολόγος / Δημοσιογράφος

Δείτε ένα πανέμορφο video της AI Productions για το χιονισμένο Κιλκίς

AI Productions: Καλή Χρονιά με το πρώτο βίντεο εξόρμησης στο χιονισμένο Κιλκίς για το έτος 2021. Το χιόνι, μας μάγεψε και νιώσαμε για λίγο ότι βρισκόμαστε μέσα σε κάποιο όμορφο παραμύθι.

Κων. Τζίκας: Επιδότηση 1500€ για την κατοχύρωση εμπορικού σήματος

Όλα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Τζίκας (δικηγόρος - διαμεσολαβητής) στην TV100 και στην εκπομπή Dimotis online - Δημότης online με τον δημοσιογράφο κ. Παναγιώτη Κρινή για το πρόγραμμα επιδότησης 1500€ για την κατοχύρωση εμπορικού σήματος κλπ, με σκοπό μεταξύ άλλων, την ανάκαμψη των μικρών & μεσαίων επιχειρήσεων εξαιτίας της πανδημίας.

Κίνηση Πολιτών Δήμου Παιονίας: Αίρουμε την εμπιστοσύνη μας στον δήμαρχο και στους δημοτικούς συμβούλους


Ανακοίνωση Κίνησης Πολιτών Δήμου Παιονίας
Η Κίνηση Πολιτών Δήμου Παιονίας, μετά από όλα αυτά που διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό στο θέμα των παράνομων μεταναστών που εγκαθίστανται στον δήμο μας, και στην πλειοψηφία τους (για την ώρα) στο αεροδρόμιο της Νέα Καβάλας προχωρά στα παρακάτω.