Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2006 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2006. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.

ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΓΡΑΜΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΑΓΟΡΑ (ΕΝΘΕΤΟ)

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων


Οι Βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, μέλη της Επιτροπής Ισότητας της Βουλής, Ειρήνη Αγαθοπούλου, Όλγα Γεροβασίλη, Κατερίνα Νοτοπούλου, Μερόπη Τζούφη και Ραλλία Χρηστίδου, διοργανώνουν ανοιχτή δημόσια συζήτηση - διαβούλευση την Παρασκευή 30/7/2021 στις 6:00 μ.μ., ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Εμπορίας Ανθρώπων, με θέμα: «Παγκόσμια Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων: Πού βρισκόμαστε, τι κάνουμε».

Παρέμβαση Δημάρχου Κιλκίς στην ΚΕΔΕ για το Δίκτυο Πόλεων με Ποντιακές Κοινότητες


Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης συμμετείχε σήμερα στην πρώτη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ με αντικείμενο την ίδρυση Δικτύου Πόλεων με Ποντιακές Κοινότητες, που αποσκοπεί στην αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από το σύνολο της παγκόσμιας κοινότητας.

Κορωνοϊός (28/7/2021): 2.874 νέα κρούσματα (11 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 15 θάνατοι και 144 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.874, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 485.015 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 118 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.316 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ο Γ. Γεωργαντάς στη Δεύτερη Συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής για την Οδική Ασφάλεια


Με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά πραγματοποιήθηκε, χθες, Τρίτη 27 Ιουλίου 2021, η δεύτερη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής για την Οδική Ασφάλεια, η οποία αποτελεί ανώτατο διοικητικό όργανο σχεδιασμού, εφαρμογής και εποπτείας της υλοποίησης της Εθνικής Στρατηγικής για την Οδική Ασφάλεια.

Oμιλία Ε. Αγαθοπούλου, στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την «αναβάθμιση» του σχολείου

Σημεία ομιλίας Ε. Αγαθοπούλου, βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς, στη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας για την «αναβάθμιση» του σχολείου
- «Με την επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση της χώρας, το σχέδιο για εκδημοκρατισμό και αναβάθμιση της εκπαίδευσης θα συνεχιστεί από εκεί που το είχαμε αφήσει»
- «86% λιγότεροι εισακτέοι στο τμήμα του Διεθνούς Πανεπιστημίου στο Κιλκίς με την εφαρμογή της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής»

Για σύγκρουση δύο διαφορετικών ιδεολογιών και δύο διαφορετικών πολιτικών σχεδίων έκανε λόγο η βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας για την «αναβάθμιση» του σχολείου. 

"Κυρία Ανθή Σταυροπούλου, σας ευχαριστούμε..."


Ανακοίνωση 
3ου Δημοτικού Σχολείου Πολυκάστρου
Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πολυκάστρου, ευχαριστούμε την εταιρία Doppler ABEE και ιδιαίτερα τη Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Ανθή Σταυροπούλου, για τη δωρεά φωτοτυπικού μηχανήματος.

Δήμος Κιλκίς: Διακοπή ρεύματος αύριο Πέμπτη 29 Ιουλίου στο Μελάνθιο


Διακόπτεται αύριο Πέμπτη 29 Ιουλίου από τις 8:30 έως τις 14:30 η παροχή ρεύματος στην Κοινότητα Μελανθίου λόγω εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ στο δίκτυο της περιοχής.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 28/7/2021, 4:08 μ.μ.


Συνελήφθη ημεδαπός στη Χαλκιδική για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Η άμεση κινητοποίηση και η αποτελεσματική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός ημεδαπού άνδρα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα που έγινε προχθές (26 Ιουλίου 2021) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής.

Πανελλήνιες 2022! ΠΡΟΣΟΧΗ! Αλλαγές στις Στρατιωτικές, Αστυνομικές Σχολές


Της Βασιλικής Μαυρογονάτου*
Φέτος θα πραγματοποιηθούν οι Προκαταρκτικές εξετάσεις στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές σχολές, για τους μαθητές (της σημερινής Β’ Λυκείου) που θα δώσουν του χρόνου πανελλήνιες, αντί για τον Ιούνιο του 2022.

(Video) Η αριστούχος των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021 Ελένη Καραφουλίδου, μιλά στη Γνώμη

 
Η αριστούχος των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021 Ελένη Καραφουλίδου, μιλά στη Γνώμη, την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021.

Συστάσεις της Κομισιόν προς τον Ζάεφ: Τα δύο μέρη οφείλουν να σέβονται τη Συμφωνία


Δελτίο τύπου Μαρίας Σπυράκη
Συστάσεις προς τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, για τήρηση των μέτρων που προβλέπει η Συμφωνία των Πρεσπών, απηύθυνε η Κομισιόν, απαντώντας σε γραπτή ερώτηση της ευρωβουλευτή της Ν.Δ-ΕΛΚ, Μαρίας Σπυράκη, η οποία ανέδειξε τις ανακολουθίες στις δηλώσεις του, παρουσιάζοντας την ποδοσφαιρική ομάδα της χώρας του ως ομάδα της «Μακεδονίας».

Φιλανθρωπική εκδήλωση Octagon Submission Fighting Show στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αθλητικού Συλλόγου "Σωκράτης"
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 25 Ιουλίου, στην Πλατεία Ειρήνης, στο Κιλκίς, η φιλανθρωπική εκδήλωση πού είχε σκοπό την ενίσχυση του ειδικού Δημοτικού σχολείου Κιλκίς Octagon Submission Fighting Show.

30.000.000,00 ευρώ στους Δήμους της Χώρας για επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων


Την κατανομή πιστώσεων από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2021, συνολικού ποσού ύψους 30.000.000,00 € στους Δήμους της Χώρας για επισκευή και συντήρηση σχολικών τους κτιρίων, προβλέπει απόφαση του Αν. υπουργού Εσωτερικών Στ. Πέτσα.
Δείτε τον πίνακα της κατανομής ΕΔΩ