Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2008. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΟΡΑ

ΕΛΜΕ Κιλκίς: Να λυθεί άμεσα το ζήτημα με τη διακοπή των σχολικών μεταφορών σε σχολεία του Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΕΛΜΕ Κιλκίς
Εδώ και ένα μήνα, μαθητές και γονείς έχουν αναστατωθεί, γιατί χωρίς καμία προειδοποίηση σταμάτησαν τα Σχολικά Δρομολόγια που μεταφέρουν μαθητές από και προς τα Σχολεία του Δήμου Κιλκίς και Παιονίας.

Ο Γουίνι και η παρέα του έρχονται στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Παιδικής Σκηνής Θεσσαλονίκης
Μετά τις sold out παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη και την επιτυχημένη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, ο Γουίνι και η παρέα του συνεχίζουν ανανεωμένοι το όμορφο ταξίδι τους, και έρχονται στο Κιλκίς, για μια μόνο παράσταση, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 18:00.

Μοδίστρες του Κιλκίς

Του Θανάση Βαφειάδη
Οι μοδίστρες μαζί με τις καπνεργάτριες αντιπροσώπευαν το μεγαλύτερο ποσοστό εργαζόμενων γυναικών σε αστικά επαγγέλματα στην πόλη του Κιλκίς. Εξυπηρετούσαν τις ανάγκες του γυναικείου πληθυσμού της πόλης για τις καθημερινές αλλά και τις επίσημες εμφανίσεις του.

Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα από την Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας

Ανακοίνωση Ένωσης Πληροφορικών Ελλάδας
Μετά τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου κύκλου Μαθημάτων που ολοκληρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι, ο Β’ κύκλος περιλαμβάνει νέα σειρά δέκα διαδικτυακών μαθημάτων με ανανεωμένη θεματολογία και περιεχόμενο.

Λαμπερή τελετή απονομής στα Who is Who International Awards 2023

Σε μια βραδιά αφιερωμένη στην επιβράβευση της αριστείας, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 τα Διεθνή Βραβεία Who is Who «Ελλάδα, ο Κόσμος Όλος!» συγκέντρωσαν για 4η χρονιά τα μάτια της διεθνούς και εγχώριας σκηνής.

Εδώ θα βρείτε το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Στέφανου Παραστατίδη

Το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή κ. Στέφανου Παραστατίδη, στο Κιλκίς, έχει μεταφερθεί στην οδό Καλούδη 32 (πεζόδρομος), στον 1ο όροφο και λειτουργεί καθημερινά 09:00 - 14:00.

Ανακοίνωση τυχερών αριθμών 21ης Λαχειοφόρου Αγοράς της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών

Ανακοίνωση Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας θέλει να ευχαριστήσει όλους αυτούς που βοήθησαν την Ομοσπονδία και του Συλλόγους Μέλη της ενισχύοντας την λαχειοφόρο αγορά, την οποία πραγματοποίησε.

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που ισχύει από το απόγευμα της Παρασκευής 03-11-2023

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, (α.α. 16/02-11-2023), που ισχύει από το απόγευμα της Παρασκευής 03-11-2023.

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε οικισμούς του Δήμου Κιλκίς, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

Ανακοινώσεις 
ΔΕΔΔΗΕ

1. Η ανάγκη
εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί το Σταυροχώρι, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 5-11-2023 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ από ώρα 07.30 έως 13.00.

Βοήθεια σε Σχολικές Μονάδες Τρικάλων και Φαρκαδώνας

Ανακοίνωση 
Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Νομού Κιλκίς

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Νομού Κιλκίς καλεί τα μέλη της να ανταποκριθούν στην προσφορά βοήθειας σε σχολικές μονάδες του νομού Τρικάλων που επλήγησαν από τη θεομηνία του Σεπτεμβρίου. Η βοήθεια περιλαμβάνει ρουχισμό για τα παιδιά του νηπιαγωγείου Φαρκαδώνας και αθλητικό υλικό για το Δημοτικό σχολείο Μεγάλων Καλυβίων Τρικάλων.

Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς πάει θέατρο

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Η παράσταση: Σε εσάς που με ακούτε
Η συγγραφέας: Λούλα Αναγνωστάκη
Το θέατρο: Κρατικό Θέατρο Βόρειας Ελλάδας
Ο χώρος: Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών
Ο χρόνος:ΚΥΡΙΑΚΗ 19 Νοεμβρίου 2023
Βερολίνο, 2001 ή 2023.- Βερολίνο, τώρα.

Αξιοκρατία, διαφάνεια και οι πολίτες στο επίκεντρο

Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
Μεγάλη κουβέντα έχει γίνει με αφορμή το υπό συζήτηση νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών για την επιλογή διοικήσεων των φορέων του Δημοσίου.Ποιά πρέπει να είναι τα απαραίτητα προσόντα; Πως θα κοπεί ο ομφάλιος λώρος μεταξύ κόμματος και Κράτους;

«Καλή αρχή και καλή συνεργασία, Αλεξάνδρα Χατζημλάδη»

Την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2023, ορκίσθηκε η νέα μόνιμη υπάλληλος της Διεύθυνσης ΚΕΠ του Δήμου Παιονίας. Η ορκωμοσία της κ. Αλεξάνδρας Χατζημλάδη, η οποία ήταν επιτυχούσα της 7Κ/2021 προκήρυξης ΑΣΕΠ, έγινε από το δήμαρχο Κώστα Σιωνίδη, ο οποίος αφού την καλωσόρισε, της ευχήθηκε «καλή αρχή και καλή συνεργασία».