Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

"Ο φόβος φυλάει τ' αμπέλι"

Την Πέμπτη 26-07-2018 πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Βεργίδη Ανδρέα στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς έκτακτη σύσκεψη συναρμόδιων φορέων, προκειμένου να εκτιμηθεί ο βαθμός ετοιμότητας όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών – φορέων για την αντιπυρική προστασία του Νομού Κιλκίς.

"Ο κ. Αμβρόσιος να εκφράζει τις απόψεις του, χωρίς όμως πλέον να φέρει το σχήμα"


Ανοιχτή επιστολή προς, Θειότατο Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολομαίο, Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο (Κοινοποίηση σε Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιο)
Υπογράφει ο Γρηγόρης Κυριακού
"Παναγιώτατε κ.κ.Βαρθολομαίε,
Μακαριώτατε κ.κ. Ιερώνυμε,
ονομάζομαι Γρηγόρης Κυριακού, 37 ετών, μόνιμος κάτοικος των Νέων Χωρών (Κιλκίς) και μέλος της επίγειας εκκλησίας. Μέλος σίγουρα όχι τακτικό με την έννοια του εβδομαδιαίου κυριακάτικου εκκλησιασμού. 

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού έως και Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σε συνέχεια του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 21/2018) που εκδόθηκε την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 και εξακολουθεί να ισχύει, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν και τις επόμενες ημέρες σε αρκετές περιοχές της χώρας και ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.

Προσωρινή διακοπή ρεύματος στο κέντρο του Κιλκίς

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 29 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν διακοπές ρεύματος μικρής διάρκειας από τις 9:00 μέχρι τις 10:30 για την οδό Γ. Καπέτα από 21ης Ιουνίου έως Θεσσαλονίκης 10:00 μέχρι τις 12:30 για τις οδούς Καλούδη και Θεσσαλονίκης από Καπέτα έως Καλούδη και 12:00 μέχρι τις 14:30 για την οδό Γ. Καπέτα από Θεσσαλονίκης έως Κύπρου.

Αυτοί είναι οι ληστές που είχαν ρημάξει σπίτια σε περιοχές της Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας και Αχαΐας

Δίνονται στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες, δύο (2) μελών εγκληματικής οργάνωσης, που ενέχεται στη διάπραξη σωρείας κλοπών από οικίες, σε διάφορες περιοχές της Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας και Αχαΐας.

"Δημότες δεύτερης κατηγορίας οι κάτοικοι Ειδομένης, Χαμηλού, Πλαγίων και Δογάνης;"

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Δ.Κ.
Στην περιοχή του δήμου Παιονίας λειτουργούν διόδια πέρα από έξι μήνες. Κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς δεν απάλλαξε τους κατοίκους της περιοχής μας.