Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Αντιδράσεις, αναστάτωση και οργή προκαλεί το Υπερταμείο και στο Κιλκίς

Αντιδράσεις, αναστάτωση και οργή αρχίζει να προκαλεί το λεγόμενο Υπερταμείο, που για τη μεν κυβέρνηση, έχει θεσπιστεί με στόχο τη συγκέντρωση περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου κάτω από μία ενιαία στέγη, τη διαχείρισή τους ως σύνολο με σκοπό την καλύτερη αξιοποίησή τους, τη μείωση ελλειμμάτων, την αύξηση εσόδων από την αποτελεσματικότερη διαχείρισή τους, ενώ για τους επικριτές του για να «ξεπουλήσει» τη δημόσια περιουσία.

Δείτε Video από τα εγκαίνια έκθεσης «Ενθυμήματα από τον Α’ Παγκόσμιο πόλεμο»


Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 18.30 πραγματοποιήθηκαν στην Καπναποθήκη Αυστροελληνικής του δήμου Κιλκίς τα εγκαίνια της έκθεσης «Ενθυμήματα από τον Α’ Παγκόσμιο πόλεμο».

Ο ΓΑΣΚ στην ημέρα χωρίς αυτοκίνητο και στο Kilkis trail run (Videos, φωτογραφίες)

Δελτίο τύπου Γ.Α.Σ. Κιλκίς
Το τμήμα στίβου του Γ.Α.Σ. Κιλκίς για άλλη μια φορά είχε έντονη παρουσία στις αθλητικές εκδηλώσεις της πόλης με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις.

Συλλυπητήρια Τ.Ε. Κιλκίς του ΚΚΕ για το θάνατο του Παναγιώτη Φλωρίδη

Ανακοίνωση Τ.Ε. Κιλκίς του ΚΚΕ 
Η Τ.Ε. Κιλκίς του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Παναγιώτη Φλωρίδη, που έφυγε πρόωρα και αιφνίδια από τη ζωή.

Παράταση έως τέλος Μαΐου 2019 στην προθεσμία για το μειωμένο αγροτικό τιμολόγιο ρεύματος

Με πρωτοβουλία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Σταθάκη και του Αναπληρωτή Υπουργού Σωκράτη Φάμελλου, σε συνεργασία με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Σταύρο Αραχωβίτη, παρατείνεται έως το τέλος Μαΐου του 2019, η προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών για τη διατήρηση του μειωμένου αγροτικού τιμολογίου από τους εκάστοτε δικαιούχους.

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ/ΕΜΚ Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων (α.α. 3/2018) που ισχύει από σήμερα Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018 έως και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 και αφορά στην επιδείνωση των καιρικών φαινομένων του έκτακτου δελτίου καιρού (α.α.26/2018/24-09-2018), που βρίσκεται ήδη σε ισχύ από τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018.

Κιλκίς: Κατασχέθηκαν 10 μαχαίρια, ένα αυτοσχέδιο ξύλινο ρόπαλο και μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης

Συνελήφθησαν χθες (26 Σεπτεμβρίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 27χρονος και 30χρονη, αλλοδαποί, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 μαχαίρια, ένα αυτοσχέδιο ξύλινο ρόπαλο και μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Συλλυπητήριο του Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς για τον θάνατο του Παναγιώτη Φλωρίδη

Το γραφείο του Παναγιώτη, σήμερα, Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018
Ανακοίνωση του Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς 
Αποχαιρετήσαμε έναν εξαιρετικό συνεργάτη και φίλο, έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο και ξεχωριστό άνθρωπο. Ο Παναγιώτης έφυγε από κοντά μας στα 60 του χρόνια προδομένος από τη μεγάλη του καρδιά, που χωρούσε όλο τον κόσμο.

Οι πίνακες με τους δικαιούχους του προγράμματος για νέους γεωργούς στην Κεντρική Μακεδονία

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχουν εκδοθεί και δημοσιοποιηθεί στη Διαύγεια, με ΑΔΑ:Ω1ΣΒ7ΛΛ-0ΔΘ, οι Επικαιροποιημένοι Πίνακες Δικαιούχων και Απορριπτόμενων υποψηφίων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020.

Συλλυπητήρια Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς για τον θάνατο του Παναγιώτη Φλωρίδη

Ανακοίνωση Συντονιστικής Επιτροπής ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς 
"Η Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων της Π.Ε. Κιλκίς, εκφράζει θερμά συλλυπητήρια για την απροσδόκητη «φυγή» του Παναγιώτη Φλωρίδη, από τη ζωή.

Εξετάσεις για απόκτηση Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Νοεμβρίου 2018

Ανακοινώνεται ότι από την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 έως και την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018, ώρα 15:00, θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξεταστικής περιόδου Νοεμβρίου 2018.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί εντόπισαν παράνομο εργαστήριο παρασκευής και εμφιάλωσης αλκοολούχων ποτών

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθησαν 2 αδέλφια και κατασχέθηκαν περισσότερες από 1.100 φιάλες αλκοολούχων ποτών

Παιονία: 100η πανηγυρική επέτειος της διασπάσεως του Μακεδονικού Μετώπου

Υπογράφει ο Χρήστος Γκουντενούδης
Δήμαρχος Παιονίας
"Ο Δήμος Παιονίας εορτάζει την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 από ώρας 11:00 στο Διασυμμαχικό Μνημείο του Πολυκάστρου - Κιλκίς (630 χλμ. της νέας Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Ευζώνων) την 100η πανηγυρική επέτειο της διασπάσεως του Μακεδονικού Μετώπου το Σεπτέμβριο του 1918.