Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Μαντέψτε και κερδίστε το αυτοκίνητο της φωτογραφίας

(1ο χιλ. οδού Κρηστώνης - Καμπάνη)
Σε ποια χώρα του κόσμου ένα αυτοκίνητο μετά από ατύχημα θα βρισκόταν για ένα τουλάχιστον έτος στον τόπο του ατυχήματος, χωρίς να το αποσύρει ο κρατικός μηχανισμός. Όποιος το βρεί κερδίζει το αυτοκίνητο. Σε περίπτωση πολλών σωστών απαντήσεων το αυτοκίνητο θα μοιραστεί σε ανταλλακτικά.
Σε περίπτωση που δεν θα βρεθεί σωστή απάντηση, ο ίδιος διαγωνισμός θα επαναληφθεί από τη Γνώμη την ίδια ημερομηνία μετά από 14 χρόνια.

"Καλό Παράδεισο Φωτούλα..."

Ανακοίνωση
 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς 

Η σχολική κοινότητα του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια της συναδέλφου Φωτεινής Πιστρίκα. Η Φωτεινή υπήρξε μέλος του Συλλόγου των διδασκόντων του σχολείου επί σειρά ετών μέχρι το 2020 που αφυπηρέτησε.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού -Ιδιαίτερη σύσταση στους πολίτες

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 13/20-06-2022) που ισχύει από την Τετάρτη 22-06-2022.

Κορώνα: Σημαντική ιστορική αλλά όχι ιδιαίτερα γνωστή ακριτική περιοχή του νομού Κιλκίς

Τιμώντας γεγονότα και περιοχές του τόπου μας
"Ο Μεγάλος Πόλεμος (Α' παγόσμιος 1914-1918) στο νομό Κιλκίς
Γράφει ο Δημήτριος Γ. Αβραμίδης
M.Sc. Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής
Μετά την ολοκλήρωση της πολύ πετυχημένης έκθεσης του κ. Σιταρίδη που του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια η οποία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην πόλη του Κιλκίς όπου είχαν την ευκαιρία να περιδιαβούν με ενδιαφέρον μεταξύ άλλων και πολλοί μαθητές -τριες των σχολείων του νομού μας, θα ήθελα να προβάλω έναν ακόμα γεωγραφικά ιστορικό τόπο, αυτόν στα υψώματα της Κορώνας στα βόρεια σύνορά μας, παρακολουθώντας, με ενδιαφέρον πάντα, την προβολή της τοπικής μας ιστορίας έτσι όπως πραγματικά της αξίζει.

Λαϊκοποντιακό Live ατο Κτήμα Δειλινά Δροσάτου Κιλκίς



Τελετή απονομής βραβείων και επαίνων, του 27ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού «Κούρος Ευρωπού»

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 η τελετή απονομής των βραβείων και επαίνων στους νικητές του 27ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού «Κούρος Ευρωπού» στο πλαίσιο του εορτασμού των Ελευθερίων 2022 του Δήμου Κιλκίς.

"Αποχαιρετούμε σήμερα την καλή συνάδελφο Θεολόγο Φωτεινή Πιστρίκα"

Ανακοίνωση Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Κιλκίς
Μουδιασμένη η κοινωνία του Κιλκίς αποχαιρετά σήμερα την καλή συνάδελφο Θεολόγο Φωτεινή Πιστρίκα. Η εκλιπούσα υπήρξε πάντοτε ένας προσινής άνθρωπος χαμηλών τόνων, ευγενική, συνεργατική, μητέρα και εκπαιδευτικός των παιδιών μας.

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Παύλου Στυλιανίδη

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
«Με αισθήματα βαθύτατης οδύνης, εκφράζω τη θλίψη μου για την απώλεια του Παύλου Στυλιανίδη. Υπήρξε ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένας υποδειγματικός υπάλληλος που με ευπρέπεια, ήθος, ευσυνειδησία και εντιμότητα εργάστηκε για πολλά χρόνια στην Τοπογραφική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.
Τα θερμά μου και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».