Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Η θεατρική παράσταση "Τριγωνοψαρούλης the musical" στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς


Ο πιο αγαπημένος παιδικός λογοτεχνικός ήρωας γιορτάζει τα 25 του χρόνια με μια νέα μαγική θεατρική παράσταση και έρχεται ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στο ΚΙΛΚΙΣ στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΟΦΟΥ την Τρίτη 22/8 στις 8:30μ.μ.

Εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση – Δήμος Κιλκίς

Υπογράφει ο Σάκης Μιχαηλίδης
Συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος
Πρώην δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Κιλκίς

Φίλες και φίλοι,
Ο Δήμος Κιλκίς σύμφωνα με την απογραφή του 2021 έχει μειωθεί κατά 12,5% την τελευταία 10ετία. Παράλληλα συρρικνώθηκε και το βιοτικό επίπεδο όσων παραμένουν στον τόπο τους.
 Εν τούτοις αυτοί που διοίκησαν και διοικούν τον Δήμο αυτήν την 10ετία, δεν παρουσίασαν κανένα έργο πνοής, καμία δράση, καμία παρέμβαση και καμία πίεση προς την κεντρική εξουσία ώστε να σταματήσει η φυγή των δημοτών και να επιστρέψουν όσο το δυνατόν περισσότεροι.

Εγκύκλιοι ΟΠΕΚΕΠΕ με διευκρινίσεις για τα οικολογικά σχήματα και παράταση των δηλώσεων ΟΣΔΕ έως 11 Σεπτεμβρίου

Δύο νέες εγκυκλίους, οι οποίες έρχονται να καλύψουν ένα μεγάλο εύρος ερωτημάτων και κανονιστικών υποχρεώσεων, που είναι απαραίτητες για την υποβολή ΟΣΔΕ 2023, εξέδωσε ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Ευάγγελος Σημανδράκος.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας Παρασκευή 11/8/2023, 6:37 μ.μ.

Συνελήφθησαν 7 άτομα στις Σέρρες για παράβαση του νόμου περί όπλων και του νόμου περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού

Συνελήφθησαν χθες 10 Αυγούστου 2023 τα ξημερώματα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 7 αλλοδαποί άνδρες, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και της νομοθεσίας περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού.

Άγιος Τρύφων Γουμένισσας: Χορεύοντας με τις λύρες της στεριάς και της θάλασσας

Επιμορφωτική Κιλκίς: Στο πλαίσιο του ALTTOUR πραγματοποιήθηκε το 2ο σεμινάριο για τη Στρατηγική Branding Ιαματικών Πηγών

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Η ανάδειξη των ιαματικών πηγών ως πόρου υγείας και ευεξίας βρίσκει νέα ώθηση με την ολοκλήρωση του πρωτοποριακού σεμιναρίου που διοργάνωσε το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιμορφωτική Κιλκίς (Ανάδοχος έργου) στις Περιφέρειες της Δυτικής Μακεδονίας και των Ιονίων Νήσων. Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου “Alternative Tourism - ALTTOUR” στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνεργασίας «INTERREG IPA CBC ΕΛΛΑΔΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ 2014 – 2020».

Σκοτώθηκε 23χρονος σε τροχαίο στις Σέρρες

Χθες (10 Αυγούστου 2023) και ώρα 04.40 περίπου, στο 38,5 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σερρών - Δράμας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε διαχωριστικό στηθαίο και ανετράπη, με αποτέλεσμα ο 23χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας, ευρισκόμενος στο οδόστρωμα, να παρασυρθεί από Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 63χρονος ημεδαπός, ο οποίος στη συνέχεια τηλεφώνησε στο 100 και αποχώρησε από τον τόπο του ατυχήματος, πριν από την άφιξη της Αστυνομικής Αρχής. 

Κιλκίς-Τουρισμός 0-1

Υπογράφει ο Αμοιρίδης Χ. Σταύρος

Γεωπόνος Α.Π Θ.
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Το Κιλκίς είναι ένας νόμος που σίγουρα δεν είναι ο πρώτος προορισμός που θα διάλεγες για διακοπές. Πολλοί δεν γνωρίζουν που βρίσκεται ούτε στο χάρτη. Ωστόσο υπάρχουν μέρη στο Δήμο Κιλκίς που θα μπορούσαν να αποτελέσουν πόλο έλξης εναλλακτικού τουρισμού, άλλωστε ο δήμος μας έχει μεγάλη ιστορική κληρονομιά και πλούσιο πολιτιστικό απόθεμα. Δεν έχει νόημα να αναλύσουμε τι έγινε και τι δεν έγινε ως τώρα, το ΝΕΟ είναι εδώ για να συνθέσει και να αλλάξει σελίδα.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Ολοκλήρωση Σεμιναρίου για τη Στρατηγική Branding Ιαματικών Πηγών

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Από τις 31 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε επιτυχώς το 1ο σεμινάριο με θέμα «Σεμινάρια για την Στρατηγική Branding Ιαματικών Πηγών», προσφέροντας πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες για την τουριστική ανάπτυξη στις περιοχές των Περιφερειών Δυτικής Μακεδονίας και των Ιονίων Νήσων. Η εκπαιδευτική δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου “Alternative Tourism - ALTTOUR” στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνεργασίας «INTERREG IPA CBC ΕΛΛΑΔΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ 2014 – 2020».

Το ΚΔΑΠ Kinesis ταξιδεύει στα ελληνικά νησιά

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Η καινούρια εβδομάδα μας βρήκε να ξεκινάμε ταξίδι στα ελληνικά νησιά. Πρώτος σταθμός; Η Ζάκυνθος και συγκεκριμένα το φημισμένο "Ναυάγιο". Μιλήσαμε για το νησί, μάθαμε την ιστορία για το ναυάγιο αλλά και για τις χελώνες καρέτα καρέτα. Έπειτα, φτιάξαμε σε μικρογραφία την παραλία του Αη-Γιώργη με το Ναυάγιο και προσθέσαμε δύο χελωνίτσες, σήμα κατατεθέν της Ζακύνθου. Πασπαλίσαμε λίγη άμμο, προσθέσαμε πετρούλες και θαυμάσαμε το έργο τέχνης μας.

Α. Βεργίδης: Είμαι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Κιλκίς

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης - Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Κιλκίς
Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες,
Με την παρούσα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως περιφερειακού συμβούλου στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, στο πλευρό του Περιφερειάρχη μας Απόστολου Τζιτζικώστα με τον συνδυασμό «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ».

VIDEO: Κοινωφελής μουσική εκδήλωση για το Περιβάλλον στο Πεδινό Κιλκίς

Κοινωφελής μουσική εκδήλωση για το Περιβάλλον στο Πεδινό Κιλκίς. Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023.