Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Απέχουμε από την ηλεκτρονική ψηφοφορία


Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
H κ. Κεραμέως υιοθετεί πολιτική «πυγμής» έναντι των εκπαιδευτικών. Χωρίς διάλογο και δίχως καμία λογική συναίνεσης προσπαθεί να επιβάλει τη διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη των υπηρεσιακών συμβουλίων τους, με ηλεκτρονική ψηφοφορία. 

Κάλεσμα για συμμετοχή σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα με στόχο τη συμφιλίωση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής στις επιχειρήσεις


Κάλεσμα για συμμετοχή σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα με στόχο τη συμφιλίωση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής στις επιχειρήσεις.

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα αυτό, υλοποιείται από τους φορείς ισότητας των φύλων (ΓΓΟΠΙΦ & ΚΕΘΙ). Στόχος του προγράμματος, να συμμετέχουν οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται σε ενημερωτικά σεμινάρια σχετικά με την συμφιλίωση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής και στη συνέχεια να εφαρμόσουν καλές πρακτικές στην εταιρεία τους, αποκτώντας το επίσημο σήμα ισότητας της ΓΓΟΠΙΦ.
Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Αυταρχικές ιδεοληψίες του ΥΠΑΙΘ και αδιαφορία για τη σχολική κοινότητα


Ανακοίνωση "Ανασυγκρότησης του Συνδικαλιστικού Κινήματος Καθηγητών νομού Κιλκίς"
Η εγκληματική αδιαφορία του Υπουργείου Παιδείας απέναντι στην πανδημία και τις επιπτώσεις της σε ολόκληρη την κοινωνία είναι πλέον εμφανής με τα κρούσματα των τελευταίων ημερών να ξεπερνούν τα 2.000 και τα τμήματα ή σχολεία σε αναστολή λειτουργίας να είναι πια τα 440.

Φωτογραφική αναδρομή στο Cafe Bar "OLD TABOO" Κιλκίς τo 2005-2006 (78 φωτογραφίες)


Φωτογραφική αναδρομή στο Cafe Bar "OLD TABOO" Κιλκίς τo 2005-2006 (78 φωτογραφίες)
Δείτε ΕΔΩ


Κιλκίς: Επτά ιατρικές μονάδες για τα rapid tests της Παρασκευής 6/11/2020


Επτά ιατρικές μονάδες του ΕΟΔΥ και των Κινητών Ομάδων Υγείας (ΚΟΜΥ) υποστηρίζουν τη μαζική δειγματοληψία των γρήγορων διαγνωστικών τεστ κορωνοϊού (rapid tests) που προγραμματίζεται την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στο χώρο του Δημαρχείου Κιλκίς από τις 10:00 έως τις 16:00.

Επίσκεψη Γ. Γεωργαντά στο ΚΕΠ Κηφισιάς


Επίσκεψη στο ΚΕΠ Κηφισιάς πραγματοποίησε σήμερα ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς. «Πρόκειται για ένα ΚΕΠ που από την πρώτη στιγμή εφάρμοσε το σύστημα εξ’ αποστάσεως εξυπηρέτησης myKEPlive, με εξαιρετικά αποτελέσματα, πράγμα σημαντικό, ιδίως αυτή την περίοδο.

Κορωνοϊός (3/11/2020): 2166 νέα κρούσματα (26 στην Π.Ε. Κιλκίς) και 13 θάνατοι


Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό
- Ανακοινώνουμε 2.166 νέα κρούσματα και 13 θανάτους. 
- Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 44.246 και των θυμάτων σε 655. 
- Παραμένουν διασωληνωμένοι 169 συμπολίτες μας, ενώ 300 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. 
- Έχουν ελεγχθεί συνολικά 1.829.091 κλινικά δείγματα. 
- Δείτε περισσότερα στοιχεία για την πορεία της νόσου στην Ελλάδα εδώ: https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 3/11/2020, 5:25 μ.μ.


Εξιχνιάστηκε μία περίπτωση ληστείας, καθώς και πέντε περιπτώσεις κλοπών στο πλαίσιο συνεχιζόμενων αστυνομικών ερευνών
Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος έξι (6) συνολικά ατόμων.

Εργασίες συντήρησης ηλεκτροφωτισμού επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας


Εργασίες συντήρησης οδικού ηλεκτροφωτισμού επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020.

Εξ αποστάσεως… πανδημία


Γράφει ο Τάσος Κεσίδης
Αιρετός Π.Υ.Σ.Π.Ε. Δ.Π.Ε. Κιλκίς 
Από τις αρχές του Μάρτη το Υπουργείο Παιδείας επέλεξε να κλείσει τις σχολικές μονάδες όλης της επικράτειας ως μέσο αποτροπής της πανδημίας covid-19. Για να αποκαταστήσει το κενό εκπαίδευσης αποφάσισε να υποκαταστήσει την δια ζώσης εκπαίδευση με την εξ’ αποστάσεως. Χωρίς καμιά αποτίμηση για τα εκπαιδευτικά αποτελέσματα, η επιλογή αυτή, μεταξύ άλλων κρίθηκε ως επιτυχής για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Έγινε όμως η μανιέρα στα χέρια της κυβέρνησης δια πάσαν νόσον…

Εργασίες συντήρησης του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς


Την προγραμματική σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Εργασίες συντήρησης του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς» προϋπολογισμού 39.556,00 ευρώ, υπέγραψαν σήμερα, Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020, στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς, κ. Ανδρέας Βεργίδης και ο Δήμαρχος Κιλκίς, κ. Δημήτρης Κυριακίδης, παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, κ. Παύλου Θωμαϊδη και υπηρεσιακών παραγόντων της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Κιλκίς.

Αναστέλλονται όλες οι αθλητικές δραστηριότητες ευθύνης της ΕΠΣ Κιλκίς


Ανακοίνωση 
Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις από την εξάπλωση του δεύτερου κύματος του κορωνοϊού, με την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς να βρίσκεται στο Β επίπεδο αυξημένης επιτήρησης (κόκκινο), έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Όλα κλειστά πλην συνόρων

Του Χρίστου Χατζησάββα
Πολλά παράδοξα έχουν αναφερθεί σχετικά με τον Κόβιντ19, όπως το ότι κολλάει συγκεκριμένες ώρες ενώ τις υπόλοιπες είναι ακίνδυνος, ότι όρθιος κολλάει αλλά καθιστός δεν κολλάει και άλλα ευρηματικά αστεία ή τραγικά που κάθε μέρα διαβάζουμε και ακούμε.

«Δεύτερη εντός έδρας ήττα για την ΚουΠα Κιλκίς»


Του Γιάννη Σιταρίδη
(koupa basketball team manager)
Πάλεψε μόλις ένα ημίχρονο. Άντεξε στην πίεση που της άσκησε ο αντίπαλος μέχρι τα μισά. Υπέκυψε ωστόσο στην ανωτερότητα του Βατανιακού στο τρίτο δεκάλεπτο ενώ κατέρρευσε στο τελευταίο. Η ομάδα μας ηττήθηκε με το αποκαρδιωτικό 51 – 80, τη μεγαλύτερη εντός έδρας ήττα της σύντομης ιστορίας της.

Ιππικός Όμιλος Κιλκίς: Οι προπονήσεις ιππασίας συνεχίζονται κανονικά


Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς ενημερώνει ότι οι προπονήσεις ιππασίας συνεχίζονται κανονικά, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα προπόνησης.