Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Δεν λειτουργούν μπάρες και φανάρια στην ισόπεδη σιδηροδρομική διάβαση πριν από τη Δοϊράνη

Βρισκόμαστε στην ισόπεδη σιδηροδρομική διάβαση πριν από τη Δοϊράνη. Δεν λειτουργούν ούτε οι μπάρες ούτε τα φανάρια. Και ρωτάμε ήρεμα πότε θα διορθωθούν; Πριν από το δυστύχημα ή μετά που θα είναι ούτως ή άλλως αργά;

Xiaomi Smart Band 6 vs Smart Band 7: Ποιο είναι το καλύτερο; Ας το ανακαλύψουμε...

Η ταινία "Η σημασία του να είναι κανείς σοβαρός" στην Κινηματογραφική Λέσχη της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Ανακοίνωση Κινηματογραφική Λέσχης της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Στο πλαίσιο του αφιερώματος της κινηματογραφικής Λέσχης της Τέχνης στη συνάντηση της λογοτεχνίας με τον κινηματογράφο, οι προβολές μας στην συνεχίζονται με την κομεντί «Η σημασία του να είναι κανείς σοβαρός» , βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Όσκαρ Ουάιλντ, την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 στις 8.30 το βράδυ.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο, 12/11/2022, 2:40 μ.μ.

Σχηματισμός δικογραφίας για ναρκωτικά

Από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ζίχνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Θρακική Εστία Κιλκίς: Παραδοσιακό Θρακιώτικο γλέντι με το μουσικό σχήμα ΘΡΑΚΟΜΕΛΟ



Γιώργος Καμίνης, Γιώργος Κεμπάπης και Κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο. Λέτε;

Η πληροφορία ότι ο Γιώργος Καμίνης επισκέφτηκε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022 το Κιλκίς για να διερευνίσει τη δυνατότητα να αναλάβει το τιμόνι του Κιλκισιακού με γενικό τεχνικό διευθυντή το Γιώργο Κεμπάπη ελέγχεται ως προς την αξιοπιστία της.

Θα μπορούσε άραγε.. να' τανε ποτέ εχθρός;

Γράφει ο Πέτρος Λαζ. Σιδηρόπουλος
Τα χαράματα του Σαββάτου, 24 Νοεμβρίου 2018, έφυγε από τη ζωή, ο αδελφός μου ο Παύλος, μαχητής του ΔΣΕ (Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας) και πάνω από τριάντα χρόνια, πολιτικός πρόσφυγας. Πολιτικός Πρόσφυγας, που τα πρώτα πέντε χρόνια τα έζησε στη Λαϊκή Δημοκρατία της Ουγγαρίας και τα άλλα στη Λαϊκή Δημοκρατία της Πολωνίας. Επαναπατρίστηκε οικογενειακώς, με τη γυναίκα του, τις δυο του κόρες και τον γιό του, το 1981 (το ακριβές είναι το 1983).

Οι εργαζόμενοι μίλησαν...

Δελτίο τύπου Σωματείων και Φορέων για την Απεργιακή Συγκέντρωση στις 9 Νοέμβρη στην Πλ. Ειρήνης Κιλκίς
Η πρωτοφανής συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση στην Πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς, που διοργάνωσαν από κοινού σωματεία και φορείς του νομού Κιλκίς, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο λαός μας δεν σκοπεύει ούτε να πεινάσει, ούτε να κρυώσει, ούτε να γίνει το θύμα μιας πολιτικής που του τσακίζει τη ζωή και τα δικαιώματά του. Δείχνει την τεράστια δύναμη της εργατικής τάξης να οργανώνει, να συσπειρώνει γύρω της τα φτωχά λαϊκά στρώματα, να συμβάλλει καθοριστικά στην οργάνωση της αντεπίθεσης του λαού μας.

(Video) Εγκαίνια του 2ου Φεστιβάλ Κόμικς Κιλκίς COMICSVILLE 2022

Εγκαίνια του 2ου Φεστιβάλ Κόμικς Κιλκίς COMICSVILLE 2022. Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022, στην Αποθήκη της Αυστροελληνικής στο Κιλκίς.