Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (26/9/2020)


➤Πωλητής - Πωλήτρια σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ WIND - Κιλκίς
Ζητείται Πωλητής - Πωλήτρια για κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή του Κιλκίς. Παρακαλούνται οι υποψήφιοι όπως αποστείλουν το βιογραφικό τους με πρόσφατη…
ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ ΑΕ - Κιλκίς
Η γαλακτοβιομηχανία Φάρμα Κουκάκη Α.Ε., στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής της, επιθυμεί να προσλάβει στις κεντρικές εγκαταστάσεις της στους Κάτω Αποστόλους…
VOI & NOI - Κιλκίς
Πεπειραμένες ζητούνται από την αλυσίδα υποδημάτων VOI & NOI. Για το κατάστημά της στο Κιλκίς.
ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ / KLEEMANN - Κιλκίς
Λόγω της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων μας στη διεθνή αγορά επιθυμούμε να προσλάβουμε για τη Διεύθυνση Digital Innovation, στο Tμήμα Operational…
External Business Consultants
ΟΜΙΛΟΣ ALUMIL - Κιλκίς
Η ALUMIL, ένας από τους μεγαλύτερους και πιο προηγμένους τεχνολογικά βιομηχανικούς ομίλους στον τομέα της έρευνας, της ανάπτυξης και της παραγωγής…
FGS SECURITY - Κιλκίς
Η εταιρία FGS Security με έδρα το Κιλκίς στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και των αυξημένων αναγκών αναζητά κοπέλα για γραμματειακή υποστήριξη - τηλεφωνήτρια.
FGS SECURITY - Κιλκίς
Η εταιρία FGS Security με έδρα το Κιλκίς στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και των αυξημένων αναγκών αναζητά Λογιστή για πλήρη απασχόληση.


Τα νέα του συλλόγου συνταξιούχων δημοσίων υπαλλήλων νομού Κιλκίς


Δελτίο τύπου συλλόγου συνταξιούχων δημοσίων υπαλλήλων νομού Κιλκίς
Σχετικά με τα αναμενόμενα αναδρομικά, σύμφωνα πάντα με τα μέχρι τώρα δεδομένα και τα ερωτήματα και διλήμματα που τίθενται από τους συνταξιούχους, διευκρινίζουμε τα ακόλουθα:

Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη του Επιμελητηρίου Κιλκίς για το πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ»


Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Απαντήσεις σε ερωτήματα μικρομεσαίων επιχειρηματιών και λογιστών – μελών του Επιμελητηρίου Κιλκίς για το πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ», έδωσε σήμερα ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης, σε ηλεκτρονική ημερίδα που διοργάνωσε η Διοίκηση του Φορέα.

Η σκιά του Ταρτούφου


Του Φώτη Μισόπουλου
Μονόπραχτη ειρωνεία σε δυο σκηνές και τέσσερις εικόνες
''Ο φιλόσοφος παράγει ιδέες, ο ποιητής ποιήματα, ο πάστορας κηρύγματα, και ούτω καθ' εξής. Ο εγκληματίας παράγει εγκλήματα'' / ΚARL MARX, ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ [1*]

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 26/9/2020, 9:30 μ.μ.


Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας συνελήφθησαν 2 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις για διακίνηση ναρκωτικών
Συνελήφθησαν χθες (25 Σεπτεμβρίου 2020) το μεσημέρι, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για διακίνηση ναρκωτικών.

Σκοτώθηκε 55χρονος σε τροχαίο δυστύχημα στο Δερβένι


Πρωινές ώρες σήμερα (26-09-2020) στην Εγνατία Οδό, ρεύμα προς Καβάλα (ύψος πριν την έξοδο για Λαγυνά), Ι.Χ.Φορτηγό που οδηγούσε 59χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο όπου και ακινητοποιήθηκε. 

Συμπληρώθηκε το καρέ των Επικουρικών Ιατρών στο Νοσοκομείο Γουμένισσας


Δελτίο τύπου Νοσοκομείου Γουμένισσας
Μετά από την πρόσληψη με επικουρία 36 μηνών του Χειρούργου Ορθοπεδικού, της Γυναικολόγου και του Παιδιάτρου, πλέον και Χειρούργος Ω.Ρ.Λ. θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στους κατοίκους του Δήμου Παιονίας και στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Κιλκίς.

Η ΟΝΝΕΔ Κιλκίς στο πλευρό των πληγέντων από την κακοκαιρία στην Καρδίτσα


Ανακοίνωση ΟΝΝΕΔ Κιλκίς
Η ΟΝΝΕΔ Κιλκίς στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των συνανθρώπων μας από το νομό Καρδίτσας που επλήγησαν από την κακοκαιρία. Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη για την άμεση ανταπόκριση.

Ανακαινίστηκε η αίθουσα χορού της ΤΕΧΝΗΣ «Δοϊράνη»


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Είναι ευλογία να μετέχεις των κοινών. 
Είναι ευλογία να γνωρίζεις όμορφους και δοτικούς ανθρώπους. 
Είναι ευλογία η ΤΕΧΝΗ να έχει την αρωγή και αγκαλιά μιας πλειάδας μελών και φίλων που την αγαπούν και τη φροντίζουν.

KNE: Γιατί βρίσκονται τελικά οι μαθητές στους δρόμους;


Ανακοίνωση KNE
Τα εκατοντάδες σχολεία σε όλη την Ελλάδα που βρίσκονται σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις, διεκδικώντας ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας και των δικαιωμάτων τους, αποτελούν “ανάσα” αισιοδοξίας και ελπίδας.

O Σ. Παραστατίδης, κοντά στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας


Δελτίο τύπου Σ. Παραστατίδη
Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή Νίκο Σαλαγιάννη και τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέφανο Παραστατίδη επισκέφτηκαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο Καρδίτσας και παρέδωσαν είδη ατομικής υγιεινής και άλλα απαραίτητα προϊόντα για την κάλυψη πρώτων αναγκών από την καταστροφή που προκάλεσε ο κυκλώνας Ιανός.

Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σε τακτική συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη


Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, στις 11.30 το πρωί. Η συνεδρίαση θα λάβει χώρα κατά τις προβλέψεις των διατάξεων α) της παρ. 1 του άρθρου 167 του Ν. 3852/2010, όπως ισχύει, β) της παρ. 1 του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου “Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του” (Φ.Ε.Κ. 55Α/11-3-2020), γ) της με αριθμό 4/12-3-2020 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και δ) την περίπτωση 10 της με αρ. πρωτ : Γ.Π.Κ.Μ. οικ. 2234/6-8-2020 απόφασης Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας (ΑΔΑ:Ψ6ΖΛ7ΛΛ-8ΚΧ), με τηλεδιάσκεψη, στην οποία θα συμμετάσχει το σύνολο των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Τακτική δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας


Τακτική δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, θα γίνει την 29η Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη και μεταξύ των ωρών 11.00 έως 14.00, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Συνάντηση της Κοινής Επιτροπής του Κοινού Κέντρου Επαφής Αστυνομικής και Τελωνειακής Συνεργασίας Προμαχώνα


Συνάντηση της Κοινής Επιτροπής του Κοινού Κέντρου Επαφής Αστυνομικής και Τελωνειακής Συνεργασίας Προμαχώνα, πραγματοποιήθηκε προχθές (24 Σεπτεμβρίου 2020) στον Προμαχώνα Σερρών, στο πλαίσιο της διμερούς συνεργασίας Ελλάδας – Βουλγαρίας.

Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών: "Περί «της έναρξης λειτουργίας των σχολείων» ο λόγος..."


Ανακοίνωση Προοδευτικής Ενότητας Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Η πρωτόγνωρη για όλον τον κόσμο κατάσταση που διαμορφώνει η πανδημία του κορωνοϊού έχει σοβαρές συνέπειες στον κοινωνικό και οικονομικό τομέα αλλά και στην εκπαίδευση. Οι επιπτώσεις της ενδεχόμενης και πάλι διακοπής των εκπαιδευτικών λειτουργιών θα είναι η όξυνση των ανισοτήτων σε βάρος των μη προνομιούχων μαθητών, η κοινωνική απομόνωση, η οικονομική και ψυχολογική πίεση για τους μαθητές και τις οικογένειές τους. 

Τη σχολική βιβλιοθήκη του 3ου Γυμνασίου εγκαινίασε ο Δήμαρχος Κιλκίς

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης,ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Διευθυντή του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς Ιωάννη Λιναρδάκη, εγκαινίασε το πρωί της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου 2020, τη λειτουργία της νέας σχολικής βιβλιοθήκης του διδακτηρίου.

Σ. Παραστατίδης: Πόσο μπορούν να αντέξουν εργαζόμενοι και επιχειρήσεις στο καθεστώς κορονωϊού;

Video από την εμφάνιση του Γραμματέα Οργανωτικού του Κινήματος Αλλαγής, Στέφανου Παραστατίδη, στην εκπομπή Briefing/Action24 με το δημοσιογράφο Γιώργο Πιέρρο.

Μια εβδομάδα γεμάτη φύλλα και σταφύλια για τα ΚΔΑΠ kinesis for Kids


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ kinesis for Kids
Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας της συγκομιδής σταφυλιών, του τρύγου και της παραγωγής κρασιού. Με αφορμή αυτό, στις δομές μας πραγματοποιήσαμε δράσεις με θέμα το σταφύλι. Πιο συγκεκριμένα, στα εικαστικά τα παιδιά κατασκεύασαν σταφύλια με καπάκια από μπουκάλι αλλά και σταφύλια με γκοφρέ χαρτί.

Τα νέα της βουλεύτριας Κιλκίς, Ε. Αγαθοπούλου (26/9/2020)


Δελτία τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Συνέντευξη Ε. Αγαθοπούλου στο «Κόκκινο Θεσσαλονίκης 91,4»
Για το αναφαίρετο δικαίωμα των προσφυγόπουλων στην εκπαίδευση μίλησε στο «Κόκκινο Θεσσαλονίκης 91,4» και την εκπομπή «Κάτι παίζει στο Κόκκινο» με την Ευγενία Χατζηγεωργίου, η βουλεύτρια N. Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ και Αν. Τομεάρχισσα Δικαιοσύνης ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ Αρμόδια για θέματα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ισότητας και Καταπολέμησης των Διακρίσεων, Ειρήνη Αγαθοπούλου.

Η Ανάσα Ευαισθησίας Κιλκίς δίπλα στο "Ορφανοτροφείο Βόλου", στον "Ξενώνα Άρσις"και στο "Ελληνικό Χωριό Φιλύρου"


Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς 
Στα πλαίσια συνεχιζόμενων δράσεων που σκοπό έχουν την ανάδειξη του κοινωνικού έργου που προσφέρουν καθημερινά οι εθελοντές, το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού "Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς", σε συνεργασία με τα μέλη, θελήσαμε στη φετινή σχολική Δράση Συγκέντρωση σχολικών ειδών "Κανένα παιδί χωρίς σχολικά" να μη είμαστε μόνο στα παιδιά μας εδώ τοπικά αλλά και να χαρίσουμε χαμόγελα αγάπης ελπίδας και σε άλλα παιδιά που πραγματικά έχουν ανάγκη τη αγάπη μας. 

Ανακοινώσεις ΑΣΕΠ (26/9/2020)


1. Αναστολή εξυπηρέτησης κοινού με αυτοπρόσωπη παρουσία στο ΑΣΕΠ
2. 6Κ/2020: Παράταση προθεσμίας υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων ΠΕ,ΤΕ,ΔΕ
3. 3Κ/2019: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων ΠΕ

31 χρόνια από την δολοφονία ενός δημοκράτη-πατριώτη



Γράφουν οι:
- Αναστασία Νικολοπούλου, Δικηγόρος Αθηνών / Π.Μ.Σ. Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. Α.Π.Θ. / Δημοσιογράφος
- Βασιλική (Λίλη) Παναγούλια, Γενετίστρια-Μοριακή και Κυτταρική Βιολογία Université Paris 6 / πρ. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Παρισίου / Ραδιοφ. Παραγωγός
- Φωτεινή (Φαίη) Κυριακίδου, Σύμβουλος Ανάπτυξης / Φιλόλογος Παν. Ιωαννίνων / Υπεύθυνη Γυναικών Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ. Νέας Σμύρνης 
- Αλεξία Χαρακίδα, Πολιτικός Επιστήμονας Δ.Π.Θ. / Π.Μ.Σ. Δημοσιογραφία και Νέα Μ.Μ.Ε. Ε.Κ.Π.Α. / Υπεύθυνη Επικοινωνίας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Ο.Ν.ΝΕ.Δ. / Τομεάρχης Έρευνας και Καινοτομίας Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Αιτωλ/νίας και
- Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Π.Μ.Σ. Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας Παν. Μακεδονίας / Επικοινωνιολόγος / Δημοσιογράφος