Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Θέση εργασίας στην εταιρία Oro Campo Κιλκίς (6/10/2017)

Από την εταιρία Oro Campo Κιλκίς, ζητείται πτυχιούχος γεωπόνος κατά προτίμηση με εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών.
Τηλ. επικοινωνίας 6973796125, 6983740007

Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στο Κιλκίς - Φωτογραφίες (6/10/2017)

Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 46τμ (σαλοκουζίνα, υπνοδωμάτιο, λουτρό με WC) πλήρως επιπλωμένη με κλιματιστικό και αντιανεμικά στο μπαλκόνι. Κεντρική θέρμανση με θερμιδομετρητή. Διεύθυνση: Καπετάν Νικοτσάρα 19 (περιοχή Πυροσβεστικής) Κιλκίς, 1ος όροφος. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6986896420 κ. Μπάμπης, 6976354192 κ. Φωτεινή.

Τι είπε ο Δήμαρχος Κιλκίς για τον απολογισμό - ισολογισμό το δήμου Κιλκίς το 2016

Εισήγηση Δημάρχου Κιλκίς επί του απολογισμού – ισολογισμού Δήμου Κιλκίς το 2016
Η οικονομική εικόνα που παρουσίασε ο Δήμος Κιλκίς το 2016 είχε θετικό πρόσημο στις συνολικές του λειτουργίες.

Ξεκίνημα με τη δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Γεμάτο... Κιλκισιακό είναι το διήμερο, με την αρχή να γίνεται αύριο. Η δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Αναβρυτό για την δεύτερη..  στροφή του πρωταθλήματος.

ΚΚΕ: "Καλούμε το λαό να είναι σε ετοιμότητα μπροστά στις «αναπτυξιακές φιέστες» κυβέρνησης - βιομηχάνων"

Δελτίο τύπου της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε. 
Αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας (Σ.Β.Β.Ε), το επιχειρηματικό συνέδριο ThessalonikiSummit. Θα ακούσουμε πολλά, ακόμα μια φορά, για μια «ισχυρή και ανταγωνιστική βιομηχανία ως προϋπόθεση για ένα νέο παραγωγικό μοντέλο», για τη «δίκαιη ανάπτυξη που θα δώσει δουλειές στη Βόρεια Ελλάδα», για την ανάγκη να «κλείσει» γρήγορα η τρίτη αξιολόγηση κλπ. 

Μητσοτάκης από Κιλκίς: «Οι εκλογές θα γίνουν γρήγορα και θα τις κερδίσουμε με μεγάλη διαφορά»


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε, σήμερα, Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, περιοδεία στο Νομό Κιλκίς.

Ξερίζωσαν χασισοφυτεία μαμούθ με 790 δενδρύλλια (Φωτογραφίες)

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, συνελήφθη στο πλαίσιο συντονισμένων ερευνών, για την καταπολέμηση της διάδοσης ναρκωτικών, ένας 65χρονος ημεδαπός, που δραστηριοποιούταν στην καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης.

Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας στον οδικό άξονα Θεσσαλονίκης – Κιλκίς – Δοϊράνης

Τα έργα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στον οδικό άξονα Θεσσαλονίκης – Κιλκίς – Δοϊράνης και συγκεκριμένα το έργο της Εισόδου του Κιλκίς επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και την οδό Λαγκαδά, οι οποίες είχαν ανασταλεί λόγω της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στη μάχη του πρωταθλήματος ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού 
Ο Κιλκισιακός ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, υποδεχόμενος τη Κυριακή στις 4.00μ.μ. τον Αρη Παλαιοχωρίου.

Επιδείνωση του καιρού το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 29/2017), το οποίο θα ισχύσει από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 7 Οκτωβρίου 2017:

Ἐγκαίνια Κεντρικοῦ Ναοῦ Ἱερᾶς Μονῆς Ἁγίων Ραφαήλ, Νικολάου καί Ειρήνης Γουμενίσσης - Γρίβας

Δελτίο τύπου Ιεράς Μονής 
Ἡ Ἱερά Μονή Ἁγίων Ραφαήλ, Νικολάου & Εἰρήνης Γουμενίσσης (Γρίβας) ἑτοιμάζεται γιά τά ᾽Εγκαίνια τοῦ κεντρικοῦ Ναοῦ, τήν Κυριακή 15 Ὀκτωβρίου, ἀπό τό Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γουμενίσσης κ. Δημήτριο καί ἄλλους Μητροπολίτες.

Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κιλκίς (Video)

Κιλκίς: Έναρξη βιωματικού εργαστηρίου γονιών τον Οκτώβριο 2017

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς “ΝΗΡΕΑΣ” σχεδιάζει την υλοποίηση βιωματικού εργαστηρίου ενηλίκων με θέμα «Η αναζήτηση του εαυτού...αξία ζωής».

Θεσσαλονίκη: Η Φώφη Γεννηματά συζητά με τον κόσμο της εργασίας


Θέσεις εργασίας στην Kleemann Κιλκίς (6/10/2017)

Η KLEEMANN λόγω της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της στην διεθνή αγορά επιθυμεί να προσλάβει για το Τμήμα Πωλήσεων Εξαγωγών, στη Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς:
➤Account ManagerΔείτε ΕΔΩ
French Speaking Account ManagerΔείτε ΕΔΩ
Russian Speaking Account ManagerΔείτε ΕΔΩ