Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Κακοκαιρία: Η κατάσταση στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας (Ώρα: 19.00)

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Μήνυμα του ΚΚΕ στο λαό για τη νέα χρονιά

Ανακοίνωση ΚΚΕ
Το ΚΚΕ απευθύνεται με αισιοδοξία στους εργατοϋπάλληλους, τους άνεργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες, στους νέους και τις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων της πατρίδας μας. Το 2016 μπορεί να γίνει ένα σημαντικό βήμα αγωνιστικής ανάτασης και ανασύνταξης του εργατικού-λαϊκού κινήματος. Η νέα χρονιά μπορεί να είναι μια καλή και αγωνιστική χρονιά.

Ευχές από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Κιλκίς


Παράταση έως Παρασκευή 8 Ιανουαρίου στα τέλη κυκλοφορίας και στην κατάθεση πινακίδων

Παρά τις «κάθετες» διαβεβαιώσεις μέχρι αργά χθες το βράδυ από το υπουργείο Οικονομικών πως μόνο αν …καταρρεύσουν τα ηλεκτρονικά συστήματα ή αν υπάρξουν ακραία καιρικά φαινόμενα, μπορεί να δοθεί παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και του ΕΝΦΙΑ, τελικά πρωί πρωί και από τηλεοράσεως, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης ανακοίνωσε ολιγοήμερη παράταση, έως την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2015

Πληρωμή για «Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές»

Ανακοινώνεται ότι έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ/νσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς οι καταστάσεις πληρωμής και απορριπτόμενων του έτους 2013 που αφορούν την πρόσκληση 2340/30-01-2013 της δράσης 1.4. «Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές», προκειμένου όλοι οι ενδιαφερόμενοι και κάθε τρίτος που έχει έννομο συμφέρον να μπορούν να καταθέσουν τυχόν ενστάσεις εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης δηλαδή από την 31/12/2015 έως και 08/01/2016.

Κακοκαιρία: Η κατάσταση στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Αρχιμηνιά κι Αρχιχρονιά, ψηλή μου δεντρολιβανιά...

Αρχιμηνιά κι Αρχιχρονιά
ψηλή μου δεντρολιβανιά
κι αρχή καλός μας χρόνος
εκκλησιά με τ' άγιο θρόνος.