Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Εκδήλωση ΚΚΕ Κιλκίς για τον πρωτοπόρο ρόλο των βιομηχανικών εργατών

Δελτίο τύπου ΚΚΕ
Σήμερα, υπάρχουν όλες οι δυνατότητες να απολαμβάνει ο εργαζόμενος τον πλούτο που παράγει, να έχει μόνιμη δουλειά, με σύγχρονα δικαιώματα, να ζει χωρίς τον εφιάλτη της ανεργίας με αποδοχές και κοινωνικές υπηρεσίες που θα εξασφαλίζουν πολύ καλύτερο επίπεδο ζωής.

Συμμετοχή του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς στην παρέλαση της 21 Ιουνίου 2017 -Video


Δελτίο τύπου Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Κιλκίς
"Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 συμμετείχε στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του εορτασμού της τοπικής επετείου της 21ης Ιουνίου του Κιλκίς.

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων: Καύσωνας από την Τετάρτη 28-06-2017 έως και την Κυριακή 02-07-2017

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων (α.α. 1/2017) που εκδόθηκε σήμερα Δευτέρα 26-06-2017, το οποίο ισχύει από την Τετάρτη 28-06-2017 έως και την Κυριακή 02-07-2017.

Μπράβο Μαρία - Πανελληνιονίκης η Μαρία Τοπούζη του Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Με επίδοση 59,28 μ. η Μαρία Τοπούζη του Α.Σ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ κέρδισε την 1η θέση και αναδείχθηκε Πανελληνιονίκης στην σφυροβολία κορασίδων.

Εξετάσεις απόκτησης Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας Οδικών Μεταφορέων

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένες εξετάσεις απόκτησης Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας Οδικών Μεταφορέων θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 στις 10.30 π.μ.

Ανακοίνωση Σούλη για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών


Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Στις 7 Δεκεμβρίου 1987 η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ καθιέρωσε με σχετική απόφαση του την 26η Ιουνίου κάθε έτους ως «Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους». 

Μέτρα προστασίας των πολιτών από τις υψηλές θερμοκρασίες και τον καύσωνα

Από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας των πολιτών από τις υψηλές θερμοκρασίες και τον καύσωνα:

ΚΚΕ: "ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά - Ζωή ολόκληρη όχι με δόσεις»"

Δήλωση ΚΚΕ
Με αφορμή την 26η του Ιούνη, Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, το ΚΚΕ δηλώνει αποφασισμένο να πολεμήσει κάθε απόπειρα συμβιβασμού με τη νάρκωση των συνειδήσεων.

Καλοκαίρι στο θερινό κινηματογράφο Κιλκίς ''Δημήτρης Ζωηρός''

Το φετινό καλοκαίρι ήρθε αργά. Κάτι οι βροχές, κάτι οι φθινοπωρινές θερμοκρασίες καθυστέρησαν την έλευση της πιο ζεστής εποχής του χρόνου. Ωστόσο το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού του Δήμου Κιλκίς, η μεγάλη οθόνη του θερινού δημοτικού κινηματογράφου ''Δημήτρης Ζωηρός'' θα συντροφεύσει και πάλι για δύο μήνες τα όνειρα και την ανάλαφρη διάθεσή μας.

Νάουσα: Σκοτώθηκε 61χρονος σε τροχαίο

Χθες (25-6-2017) το απόγευμα, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 61χρονος ημεδαπός και κινούνταν σε αγροτικό δρόμο στο ύψος του 1ου χιλιομέτρου της Δημοτικής Οδού Νάουσας – Γιαννακοχωρίου, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε σε θαμνώδη πλαγιά, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. 

"Κύριε Λύκα, σας ευχαριστούμε θερμά"

"Ο Διευθυντής, το Διδακτικό Προσωπικό και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούμε θερμά τον κ. Λύκα, για την καθημερινή προσφορά γάλακτος για πρωινό γεύμα σε οικονομικά αδύναμους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας. Είναι μια αξιέπαινη πράξη κοινωνικής ευαισθησίας σε μια εποχή πολύ δύσκολη."