Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς (10/10/2022)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Φιλική νίκη για τον Αλέξανδρο Κιλκίς απέναντι στο Χωρύγι
Μιας και δεν είχαμε επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, το φιλικό με τον Κεραυνό Χωρυγίου ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα για τον Αλέξανδρο Κιλκίς. Το νεανικό συγκρότημα των Αναστασιάδη-Δαϊλλίδη υποδέχθηκε την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο την ομάδα του Μάρκου Κουτσάγια και επιβλήθηκε με 2-1.

Άγιε μου Παντελεήμονα (Παραδοσιακό τραγούδι Ερυθραίας Μικράς Ασίας)

Κείμενο: Δημήτρης Νικ. Θωμαδάκης
Το τραγούδι αυτό αρχικά το κατέγραψε ο Σίμων Καράς τη δεκαετία του 1940 και το συμπεριέλαβε στον δίσκο του με τίτλο «ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ (ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΟΣ, ΑΙΟΛΙΔΟΣ, ΙΩΝΙΑΣ) ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΛΟΙ 1, με αριθμό αναγνώρισης δισκογραφικής παραγωγής SDNM 127.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 10/10/2022, 8:45 μ.μ.

Σύλληψη για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες (9 Οκτωβρίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχει στην οικία του ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 1 κιλού και 123 γραμμαρίων, καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Σιωνίδης: Δικαίωση για τους κατοίκους της Παιονίας το 4ο Νηπιαγωγείο Πολυκάστρου

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας

Η αυτοδιοικητική μας παράταξη «Παιονία της Προόδου», κατέστησε σαφές από την προγραμματική ακόμα διακήρυξη, ότι ως διοίκηση του δήμου, θα διεκδικούσαμε από την πολιτεία ,για τον δήμο και τους δημότες όλα αυτά που δικαιούμαστε, λόγω των προβλημάτων που μας δημιούργησε η κρίση του «προσφυγικού».

Κοινότητα Πολυπέτρου: Αίτηση δήλωσης ζημιάς από καιρικά φαινόμενα

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Οι δημότες των οποίων οι ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (γεωργικές εκμεταλλεύσεις και επιχειρήσεις μη γεωργικού χαρακτήρα) έχουν υποστεί ζημιές από τα καιρικά φαινόμενα της 17ης Σεπτεμβρίου 2022 μπορούν να υποβάλλουν αίτηση δήλωσης ζημιάς και απαραίτητο φωτογραφικό υλικό, στο Δήμο Παιονίας, από 17-10-2022 έως και την 31-10-2022.

Απογευματινός καφές στη Γουμένισσα από τους ΠΑΙΟΝΕΣ

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας
Το Σάββατο 08 Οκτωβρίου 2022 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας "ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ" διοργάνωσε "απογευματινό καφέ" σε γνωστό κατάστημα της πόλης μας. Όπου τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα ευχάριστο απογευματινό.

Δύο ελληνικά έργα ΠΑΑ βραβεύτηκαν στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό RIA 2022 στις Βρυξέλλες

Στις 6 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες η τελετή βράβευσης των έργων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης Rural Inspiration Award2022 που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 2019 από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ξεκινούν τα μαθήματα στο τμήμα ζωγραφικής ενηλίκων της Τέχνης Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Ξεκινούν τα μαθήματα στο τμήμα ζωγραφικής ενηλίκων της Τέχνης από Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022. Τη φετινή χρονιά, η Τέχνη υποδέχεται με χαρά ένα παλιό της φίλο και εξαίρετο εικαστικό, το Σταύρο Παναγιωτάκη.

Η SKY express “BRAND OF THE YEAR” στα Peak Performance Marketing Awards

 H SKY express ανακηρύχθηκε BRAND OF THE YEAR στα Peak Performance Marketing Awards, αποσπώντας συνολικά 10 βραβεία
Η κορυφαία τιμητική διάκριση πλαισιώθηκε από δέκα (10) βραβεία,
μεταξύ των οποίων το “BRAND OF THE YEAR” και η Platinum βράβευση.

Στη μεγάλη πρωταγωνίστρια των φετινών Peak Performance Marketing Awards αναδείχθηκε η SKY express ξεχωρίζοντας για την αποτελεσματικότητα και τη δημιουργικότητα των πρακτικών της. O κορυφαίος θεσμός που επιβραβεύει την καινοτομία στο performance marketing διοργανώθηκε για έκτη χρονιά από την Boussias Communications με την υποστήριξη της Google, την Πέμπτη 06 Οκτωβρίου.

Τα νέα του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς (10/10/2022)

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Εκπαίδευση Νέου Τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας του ΕΕΣ Κιλκίς
Σε κλίμα χαρούμενο και με διάθεση για μάθηση και προσφορά,ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα του θεωρητικού μέρους της εκπαίδευσης των εθελοντών του νέου τμήματος κοινωνικής πρόνοιας του ΕΕΣ Κιλκίς.

Ο θησαυρός του Πάικου...

Φωτογραφία: Γιώργος Τσιμπούκας, μέλος της Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς

Δήλωση του βουλευτή Γιώργου Φραγγίδη για την «Παγγκόσμια Μέρα Ψυχικής Υγείας»

Υπογράφει ο Γ. Φραγγίδης
Βουλευτής Κιλκίς

Κάθε χρόνο στις 10 Οκτωβρίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από την ψυχική νόσο και την εξάλειψη των διακρίσεων και των στερεοτυπικών αντιλήψεων γύρω από αυτήν.

Ηττήθηκε στην πρεμιέρα η ΚΟΥΠΑ Κιλκίς


Κείμενο, Φωτογραφίες, Video, Στατιστική Ανάλυση: Γιάννης Σιταρίδης
Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας στην παρθενική της εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Ηττήθηκε με 58 – 54 εκτός έδρας από την ομάδα του Ιωνικού Ιωνίας, μιας ομάδας που πέρσι τερμάτισε τρίτη στον όμιλό της και έχασε στις λεπτομέρειες την άνοδο στην Β’ εθνική.

Στον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δρ. Λαμπρινή Φρόση

Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του, την Διευθύντρια Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς Δρ. Λαμπρινή Φρόση.

Μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης στο υποέργο Γενετική Βελτίωση Ζώων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας

Η Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων, ως φορέας υλοποίησης της δράσης, Οικονομικός Μετασχηματισμός Αγροτικού Τομέα του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, ενημερώνει τους δυνητικούς δικαιούχους ότι μετατίθεται η ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης στο υποέργο Γενετική Βελτίωση Ζώων για την 9η Νοεμβρίου 2022 ώρα 12:00 μμ.

Ανακοίνωση για τους βιοκαλλιεργητές του νομού Κιλκίς

Ανακοινώνεται στους βιοκαλλιεργητές του νομού μας, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν αίτηση χορήγησης άδειας παρέκκλισης στην υπηρεσία μας σε περίπτωση που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν μη πιστοποιημένο βιολογικό σπόρο, ότι οι ημερομηνίες για την τρέχουσα περίοδο 2022-2023 καθορίζονται ως εξής:

Ευχές Κ. Σιωνίδη προς τον εψηφισμένο Μητροπολίτη Δράμας κ. Δωρόθεο

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας
Συγχαίρω θερμά τον εψηφισμένο Μητροπολίτη Δράμας κ. Δωρόθεο, για την εκλογή του, έναν άνθρωπο με πνευματικές και εκκλησιαστικές αρετές, αγάπη για τον συνάνθρωπο και αποδεδειγμένα ακούραστη διάθεση για προσφορά.

Ξεκίνησαν οι ακαδημίες βόλεϊ του Άτλαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Οι ακαδημίες βόλεϊ του Α.Π.Ο. ΚΙΛΚΙΣ “ΑΤΛΑΣ” ξεκίνησαν. Έλα κι εσύ να μάθεις τα μυστικά του βόλεϊ στα τμήματα αγοριών και κοριτσιών του Α.Π.Ο. ΚΙΛΚΙΣ “ΑΤΛΑΣ” και γίνε μέλος της πιο αθλητικής παρέας της πόλης. Αν είσαι μαθητής δημοτικού, γυμνασίου ή λυκείου σε καλούμε να μάθεις, να παίξεις και να αθληθείς υπό την επίβλεψη πιστοποιημένων γυμναστών και προπονητών βόλεϊ που θα βρίσκονται δίπλα σε κάθε αθλητικό σου βήμα. Λειτουργούν τμήματα αγοριών, κοριτσιών και ενηλικών, σε επίπεδο ακαδημιών αλλά και αγωνιστικών τμημάτων.

Σε φιλικό αγώνα συμμετείχε η σχολή ποδοσφαίρου Κιλκισιακού στα Άνω Πορόια

Δελτίο τύπου Σχολής Ποδοσφαίρου Κιλκισιακού

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου η Σχολή ποδοσφαίρου του Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ συμμετείχε σε φιλικό αγώνα στα Άνω Ποροια με την Ακαδημία της ομάδας της περιοχής Α.Σ. Διγενής.

Υποκλοπή της Δημοκρατίας

Υπογράφει η Μελίνα Πελίδου*

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα οι τηλεφωνικές υποκλοπές σε βάρος του Νίκου Ανδρουλάκη, προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Υπάρχει, αλήθεια, σε καιρό δημοκρατίας, κάτι στο οποίο μπορεί να στηριχθεί η παράνομη αυτή πράξη;

(Video) Χοροεσπερίδα του Ιερού Ναού Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Πολιούχων Κιλκίς

Χοροεσπερίδα του Ιερού Ναού Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Πολιούχων Κιλκίς, Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022.