Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Οι παρενέργειες του εμβολίου είναι ήδη ορατές


Γράφει ο Θέμης Ναούμης
Έχουν περάσει μόλις λίγες ώρες από τον εμβολιασμό μου κατά της νόσου covid 19 και στο μυαλό μου έρχονται τα λόγια όσων μας ενημέρωναν σαν φωτεινοί παντογνώστες για τις παρενέργειες του εμβολίου. Σκέφτομαι πόσο δίκιο είχαν αυτοί οι καλοί και...ψαγμένοι άνθρωποι.

Κώστας Σιωνίδης ευχαριστεί Μαργαρίτη Σχοινά

Δήλωση δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη
Ο εορτασμός της ημέρας της Ευρώπης ξεκίνησε φέτος από την Ευρωπό, την πόλη της Ευρώπης στη γη της Μακεδονίας.
Ευχαριστώ τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτη Σχοινά που αποδέχτηκε την πρόσκληση μας και τίμησε τον Δήμο μας με την επίσκεψη του στον αρχαιολογικό χώρο Ευρωπού.

ΚΚΕ Κιλκίς: 76 χρόνια από τη Μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

Δελτίο τύπου Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ
Στις 9 Μάη οι λαοί γιορτάζουν, τιμούν και θυμούνται τη Μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των Λαών, που σηματοδοτείται από την υπογραφή άνευ όρων συνθηκολόγησης των ναζί στις 9 Μάη του 1945.

Συγχαρητήρια Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων»


Δελτίο τύπου Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών 
«Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στα μέλη του, Παναγιώτη Ζιάκα και Γιώργο Δαϊλίδη, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της αγαπημένης ομάδας όλων των Κιλκισιωτών, του Κιλκισιακού. 

Συνελήφθησαν (3) άτομα για υπόθεση αρχαιοκαπηλίας


- Μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν νομίσματα που εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις του Νόμου «Για την προστασία των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς» και εργαλεία που χρησιμοποιούνται σε ανασκαφές
Αστυνομικοί του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών για παράνομη ανασκαφή σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, εντόπισαν και συνέλαβαν τρεις (3) ημεδαπούς ηλικίας 53, 55 και 58 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «Για την προστασία των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς».

"ΑΙΑΣ" Κιλκίς - ΚΔΑΠ "ΑΙΑΣ": Ανυπομονούμε να βρεθούμε ξανά


Ανακοίνωση του Α.Σ. "ΑΙΑΣ" Κιλκίς και του ΚΔΑΠ "ΑΙΑΣ"
Η στιγμή που περιμέναμε για τα παιδιά μας επιτέλους πλησιάζει. Μετά την πολύμηνη παύση μας σας ενημερώνουμε για την επανέναρξη των αθλητικών μας δραστηριοτήτων στις 17/05/2021. 

Eπιτυχίες του Αλέξανδρου Κιλκίς στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α-Γ


Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 9 Μαΐου το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α/Γ και συνθέτων Κ-16 στο Καυταντζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης με την εξαιρετικά πετυχημένη συμμετοχή των αθλητών της Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς.

Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι για την Αναγέννηση Πλαγιάς


Δελτίου τύπου Αναγέννησης Πλαγιάς
Άλλος ένας πολύτιμος βαθμολογικός πόντος για την Αναγέννηση Πλαγιάς χθες στην αναμέτρηση της με αντίπαλο τον Π.Ο. Καλλικράτειας μετά το ισόπαλο χωρίς τέρματα παιχνίδι στην Χαλκιδική.

Στο Διασυλλογικό Ανδρών Γυναικών ο Γ.Α.Σ. Κιλκίς


Δελτίο τύπου Γ.Α.Σ. Κιλκίς
Το διήμερο 7 και 8 Μαΐου πραγματοποιήθηκε ο 2ος όμιλος του Διασυλλογικού πρωταθλήματος Α-Γ Κεντρικής Μακεδονίας, στην πόλη της Αλεξάνδρειας. Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική ενώ τηρήθηκαν τα μέτρα προστασίας και το υγιειονομικό πρωτόκολλο του ΣΕΓΑΣ.

Ερώτηση Ε. Αγαθοπούλου για τα προβλήματα στους δασικούς χάρτες στο Πάικο


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Με ερώτησή της προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ν. Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, επισημαίνει ένα χρόνιο πρόβλημα της περιοχής της Παιονίας, τα ειδικά προβλήματα στους δασικούς χάρτες στο Πάικο.

Τα νέα του ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς - 10/5/2021


Δελτίο τύπου 
ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς
Από τα ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς ευχόμασθε σε όλους τους συμπατριώτες μας Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, Υγεία και ευόδωση όλων των στόχων του καθενός και της καθεμιάς ξεχωριστά. Σύντομα όλη η περιπέτεια που βιώνει ο πλανήτης μας και εμείς να αποτελέσουν παρελθόν και να είναι μόνο μια ανάμνηση ως ένα κακό όνειρο. Το φως της Ανάστασης να μας χαρίζει ότι έχουμε περισσότερο ανάγκη, ελπίδα, αισιοδοξία, δύναμη μα πάνω από όλα αδελφοσύνη. Θερμές ευχές.

Δήμος Κιλκίς: Κρατάμε το Δήμο μας Ασφαλή και συμμετέχουμε σε προληπτικές ενέργειες κατά των πυρκαγιών


Ανακοίνωση Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κιλκίς
Με κεντρικό σύνθημα "Κρατάμε το Δήμο μας Ασφαλή" και με αφορμή την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, ο Δήμος Κιλκίς ζητά από τους πολίτες να επιδείξουν το απαιτούμενο ενδιαφέρον και να συμμετέχουν σε ενέργειες πρόληψης κατά των πυρκαγιών οι οποίες θωρακίζουν την περιουσία τους και το περιβάλλον.

Στα play offs της Α1 ανδρών ο δικός μας Πλούταρχος Ελευθεριάδης


Μία ακόμα σημαντική επιτυχία για τον σύνδεσμο διαιτητών καλαθοσφαίρισης Κιλκίς, αποτελεί  ο ορισμός του
 Πλούταρχου Ελευθεριάδη στα play offs της Α1 Ανδρών.

Κορωνοϊός (10/5/2021): 1.904 νέα κρούσματα (8 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 60 θάνατοι και 732 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.904, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 363.904 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 48 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.456 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Rapid Tests στο Σ. Σ. Μουριών Κιλκίς: Κανένα θετικό από τα 38 που εξετάστηκαν


Δωρεάν rapid tests στον οικισμό Σ. Σ. Μουριών Κιλκίς πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 10 Μαϊου 2021 κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Από το πρωί έως το μεσημέρι 38 συμπολίτες μας προσήλθαν για έλεγχο, από τους οποίους δεν διαπιστώθηκε κανένας θετικός.

Στην εκδήλωση μνήμης για την επέτειο λήξης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ο Δήμαρχος Κιλκίς

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης συμμετείχε στην εκδήλωση εορτασμού των εθνικών αγώνων και της εθνικής αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού που πραγματοποιήθηκαν χθες Κυριακή 9 Μαϊου, ημέρα επίσημης λήξης του β΄ παγκοσμίου πολέμου.

(Video) Επίσκεψη Γ. Γεωργαντά στα Γενικά Αρχεία του Κράτους στο Κιλκίς

Επίσκεψη Γ. Γεωργαντά στα Γενικά Αρχεία του Κράτους στο Κιλκίς, τη Δευτέρα 10 Μαϊου 2021