Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Συναυλία βυζαντινής μουσικής στον Ιερό Ναό Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Κιλκίς



Εκδήλωση για την Τρίτη Ηλικία από τον πολιτιστικό σύλλογο "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας

Δελτίο τύπου 
πολιτιστικού συλλόγου "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας

Μια θερμή αγκαλιά, δεκτική σε όλα τα... μεγάλα παιδιά, επιφύλαξε ο πολιτιστικός σύλλογος "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας, στη γιορτή που διοργάνωσε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023, με τίτλο "Αγκαλιάζοντας την Τρίτη Ηλικία".

Συλλογή τροφίμων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου



Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή, 23/11/2023, 6:49 μ.μ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας συνελήφθη επ’ αυτοφώρω ένα άτομο για τηλεφωνική απάτη

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη αλλοδαπού άνδρα, για τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας στην Ημαθία.

Τα νέα του Δήμου Παιονίας (23/11/2023)


Δελτία τύπου Δήμου Παιονίας
Δωρεάν Wi -Fi σε δέκα σημεία του Δήμου Παιονίας
Οι δημότες της Παιονίας αποκτούν δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε δέκα σημεία του δήμου ένεκα της συμμετοχής του Δήμου Παιονίας στο συγχρηματοδοτούμενο έργο ‘’WiFi4GR – Ανάπτυξη δημοσίων σημείων ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης στο διαδίκτυο’’ το οποίο υλοποιεί η Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Παρένθεση


Του Φώτη Μισόπουλου
πάνω σε μια ιδέα του Τ. Έλλιοτ
Τ' αδειανό, κάτι που σηκώνει στον ώμο
Tomas Elliot [1]

1.
.......όσο ήταν σκοτάδι. Η γυναίκα ξαπλωμένη πλάι του. Δεν μπορούσε να δει το πρόσωπό του. [Το πρόσωπό της]. Κι έτσι τα άντεχε όλα, πιο εύκολα. Φοβάται και σέρνεται, σε ανοιχτό πέλαγος- ανοιχτά- φοβάται, και δέρνεται. Υιοθετεί τη μορφή του πλοίου. Φοράει τη γοργόνα στην πλώρη. Ένα βλέμμα στρογγυλό κατευθύνει κάθε φορά κάπου. Το ακουμπάει και στέκει. Έπεφτε ψιλή βροχή. Έβγαλα το καπέλο να εκμεταλλευτώ την περίσταση.

Η οικογένεια Μάλγαρη Ευάγγελου, ευχαριστεί θερμά την παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Ευχαριστήριο οικογένειας Μάλγαρη Ευάγγελου

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλο το Ιατρικό προσωπικό, νοσηλευτές και εργαζόμενους της Παιδιατρικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, για την φροντίδα που παρείχαν στον Ιάσονα κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του. Η επιστημονική κατάρτιση σε συνδυασμό με την υπευθυνότητα και την ευγένεια τους ,μας έκαναν να αισθανθούμε ασφαλείς και ήρεμοι στην περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίσαμε.

Το Συμβούλιο της Κοινότητας Μεγάλης Βρύσης, ευχαριστεί θερμά...

Ανακοίνωση Συμβουλίου Κοινότητας Μεγάλης Βρύσης

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μεγάλης Βρύσης Τάσος Χονδροματίδης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στο προσωπικό του ΕΚΑΒ Νομού Κιλκίς και συγκεκριμένα στους κ.κ. Ζαχίλα Γεώργιο, Ιωαννίδου Δέσποινα και Βαμβάκα Αναστάσιο, για την οργάνωση και υλοποίηση εκπαιδευτικής ημερίδας στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεγάλης Βρύσης, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023, με σκοπό την ενημέρωση/εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες (ΚΑΡΠΑ, χρήση απινιδωτή, κ.ά.) σε ομάδα συγχωριανών και σε εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου του οικισμού.

(VIDEO) Υποδοχή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Μάρτυρος Ραφαήλ του εν Λέσβω, στον Ιερό Ναό Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Κιλκίς

Υποδοχή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Μάρτυρος Ραφαήλ του εν Λέσβω, στον Ιερό Ναό Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Κιλκίς. Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023.

Πόλεις και πόλεις

Tου Κώστα Μπούζα
Έχει ειπωθεί ότι οι πόλεις είναι ζωντανές. Ότι έχουν ψυχή. Δεν είναι απλά σχέδια σε χάρτες, ούτε μόνο κτίρια και δρόμοι. Κάτι υπάρχει, κάτι που κάποιες φορές διαφεύγει με την πρώτη ματιά. Άλλες, πάλι, όχι. Κάποια στιγμή, πάντως, αισθάνεσαι ότι η κάθε πόλη κάτι εκπέμπει, κάτι αντιπροσωπεύει. Κάτι έχει “σηκώσει” πάνω της και τώρα το “κουβαλά” μέσα στον χρόνο. Κάτι που συνεχώς εμπλουτίζεται, ακόμη και σήμερα.

(VIDEO) Ώρα να τελειώνουμε: Βίκυ Χατζηβασιλείου και Ελλη Φρεγγίδου, μιλούν για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Ώρα να τελειώνουμε: Βίκυ Χατζηβασιλείου και Ελλη Φρεγγίδου, μιλούν για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023.

Η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη – συζήτηση για τις εξελίξεις στην Παλαιστίνη, στη Γουμένισσα

Η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη – συζήτηση για τις εξελίξεις στην Παλαιστίνη με ομιλήτρια, την Ειρήνη Χατζή, γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ, την Παρασκευή 24/11, στις 18:00μμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη, 23/11/2023, 12:13 π.μ.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών συνελήφθη άμεσα ένα άτομο στις Σέρρες για τηλεφωνική απάτη

Άμεσα συνελήφθη στις 21 Νοεμβρίου 2023 το απόγευμα στις Σέρρες, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, για τηλεφωνική απάτη σε βάρος γυναίκας στις Σέρρες.

"Για να γλυτώσει κάποιος, θέλει προσοχή και τύχη"

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Ε.Α.
Οδός Παπαγιαννάκου, λίγο μετά το 5ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς υπάρχει η κατάσταση που βλέπετε χρόνια τώρα. Περνούν συνέχει παιδιά για το σχολείο. Για τα αυτοκίντα ούτε λόγος. Για να γλυτώσει κάποιος θέλει προσοχή και τύχη.