Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς, στέλνει την δική του ευχή

Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας "Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος" στέλνει την δική του ευχή για το Νέο Έτος από το "Χριστουγεννιάτικο Χωριό". Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς, πρωί 11.00-13.00 και απόγευμα 06.00μμ.-08.30μμ.

Video: Ο Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών Πολυκάστρου παρουσιάζει το έθιμο Καμήλες


Το έθιμο "Καμήλες" παρουσιάστηκε στην Κεντρική Πλατεία Πολυκάστρου, την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018.

Σε λειτουργία από σήμερα η ειδική ιστοσελίδα actions.minedu.gov.gr του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Σε λειτουργία βρίσκεται από σήμερα η ειδική ιστοσελίδα actions.minedu.gov.gr που δημιουργήθηκε με σκοπό οι πολίτες να ενημερωθούν για τις Δράσεις και τις Μεταρρυθμίσεις του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων από το 2015 μέχρι σήμερα.

Α.Σ.Π.Ε.: "Νέα επιδρομή κατά των πολυτέκνων για τους διορισμούς εκπαιδευτικών"

Δελτίο τύπου Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος
Η (συγ)κυβέρνηση, στην επιδιωκόμενη Συνταγματική μεταρρύθμιση, αφήνει ως έχουν τις Συνταγματικές διατάξεις των παρ 2 και 5 του άρθρου 21 του Συντάγματος, που ορίζουν: «2. Πολύτεκνες οικογένειες..έχουν δικαίωμα ειδικής φροντίδας από το κράτος. 5.Ο σχεδιασμός και η εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής, καθώς και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων αποτελεί υποχρέωση του Κράτους » και εμφανίζεται ότι δήθεν ενδιαφέρεται για το δημογραφικό και την φτωχολογιά. 

Ευχές για τη νέα χρονιά από τον Θέμη Ανθρακίδη


Επίδομα πετρελαίου θέρμανσης περιόδου 2018-2019

Υπογράφηκε σήμερα η υπουργική απόφαση για τη χορήγηση του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης για την περίοδο 2018-2019. Το φετινό ποσό της επιδότησης αυξάνεται σε σχέση με αυτό που δόθηκε πέρυσι. Συγκεκριμένα, από 0,125€ ανά λίτρο πετρελαίου θέρμανσης που ήταν πέρυσι, το φετινό ποσό αυξάνεται στο 0,160 € ανά λίτρο πετρελαίου θέρμανσης.

Χριστουγεννιάτικες επισκέψεις υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη


Δελτίο τύπου υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Τούτες τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης θέλησε να περάσει στην τοπική μας κοινωνία τα πραγματικά μηνύματα που εκφράζουν: την αγάπη, την αλληλεγγύη, τη ζεστασιά και τη διάθεση συνεισφοράς προς το συνάνθρωπο.

Ένταξη Δήμου Παιονίας στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» του Υπουργείου Εσωτερικών

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας 
Ο Δήμος Παιονίας ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Υπουργείου Εσωτερικών, υπέβαλε στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» που χρηματοδοτείται μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) και από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ), και εγκρίθηκαν έργα συνολικής αξίας σχεδόν 3,5 εκ ευρώ.

Αποτίμηση της καλλιεργητικής περιόδου 2018 για το οινοποιήσιμο αμπέλι στην Π.Ε. Κιλκίς

Κλιματολογικά το 2018 χαρακτηρίστηκε ως μη συνηθισμένη χρονιά. Στην περιοχή της Π.Ε Κιλκίς παρατηρήθηκαν έντονες και συχνές βροχοπτώσεις κυρίως το δεύτερο τρίμηνο του έτους, που σε συνδυασμό με τις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες κατά τον Μάιο και Ιούνιο δημιούργησαν ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη ασθενειών της αμπέλου.

Χριστουγιεννιάτικο Πάρτι και Άγιος Βασίλης στον Άθλο Κιλκίς και τα ΚΔΑΠ Άθλος

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις εγκαταστάσεις του Golden Athlos στις 21/12 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00 πραγματοποιήθηκε Χριστουγιεννιάτικο Πάρτυ εντασσόμενο στις δράσεις του ΚΔΑΠ Άθλος που πραγματοποιούνται τις ήμερες των Χριστουγέννων για τους μικρούς φίλους που έχει στο δυναμικό του ο σύλλογος αλλά και τα Κδαπ.

Ευχές για το 2019 από το Κοινοβουλευτικό Τμήμα KKE Κεντρικής Μακεδονίας

Χριστουγεννιάτικες δράσεις 2018, της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Σας περιμένουμε και φέτος τα Χριστούγεννα στη Βιβλιοθήκη για να διαβάσουμε βιβλία, να παίξουμε, να φτιάξουμε Χριστουγεννιάτικες κατασκευές, να καλωσορίσουμε τον Άι-Βασίλη.