Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς στον αγώνα «Απάν σο ρακανόπον»

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Δυναμικό παρών έδωσε την Κυριακή 4 Ιουνίου ο Σ.Δ.Υ.Κιλκίς στον αγώνα «Απάν σο ρακανόπον» που διοργανώθηκε για 6η χρονιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης για την σφαγή των 353.000 Ελλήνων του Πόντου. 

Μήνυμα της ΚΝΕ στους μαθητές και τις μαθήτριες που δίνουν εξετάσεις

Ανακοίνωση ΚΝΕ 
Η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας εύχεται στους μαθητές και τις μαθήτριες που ξεκινούν τις πανελλαδικές εξετάσεις καλή επιτυχία!
Άλλη μια σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της!

Μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς για τις πανελλαδικές εξετάσεις 2017

Μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη
"Μια δύσκολη δοκιμασία ξεκινά από σήμερα για τους μαθητές, σπουδαστές και του Δήμου μας που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις. Εύχομαι σε όλους να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να εκπληρώσουν τις προσδοκίες τους, έχοντας αυτοσυγκέντρωση και πίστη στον εαυτό τους και αποβάλλοντας ή ελέγχοντας, όσο αυτό είναι δυνατόν, άγχη και πιέσεις.

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων ο ΣΥΡΙΖΑ λέει...

Ανακοίνωση τμήματος παιδείας ΣΥΡΙΖΑ
Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των αποφοίτων ΕΠΑΛ και ΓΕΛ που ξεκινούν σήμερα, το Τμήμα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που δίνουν αυτή τη σημαντική μάχη.

Εκδηλώσεις εορτασμού της 104ης επετείου της ιστορικής μάχης του Κιλκίς

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτριος Σισμανίδης σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις εορτασμού της 104ης επετείου της ιστορικής μάχης του Κιλκίς και της απελευθέρωσης της πόλης σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Έναρξη του προγράμματος ενεργητικής επιτήρησης της λύσσας

Από το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών (Υ.Ζ. – Κ.Α.Φ.Ε.) της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με την έναρξη του προγράμματος ενεργητικής επιτήρησης της λύσσας:

Ο Νίκος Μέρτζος παραχαράσσει την ιστορική μνήμη

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
“Η Αριστερά που ενοχλείται, επειδή ο Νίκος Μέρτζος ευρισκόμενος σε αποστολή κατά διαταγήν του Ευάγγελου Αβέρωφ (…) υπήρξε μέλος της περίφημης συμβουλευτικής επί δικτατορίας”

ΔΗ.ΣΥ.: "Σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εξετάσεις"

Ανακοίνωση Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κιλκίς
Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι αναμφισβήτητα μια σημαντικά μάχη.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες με στήριγμα τους γονείς και τις εργώδεις προσπάθειες των καθηγητών τους προσδοκούν για όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα.

Ένταξη πράξεων του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες»

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής σχετικά την απόφαση ένταξης πράξεων του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020:

Το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης "Όμηρος", εύχεται σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία


"Τη μάχη των εξετάσεων να τη δώσετε με αισιοδοξία και καθαρό μυαλό"

Ανακοίνωση Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας
Η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ) εύχεται καλή επιτυχία και καλή πρόοδο σ’ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που θα δώσουν πανελλήνιες εξετάσεις! Τη μάχη των εξετάσεων να τη δώσετε με αισιοδοξία και καθαρό μυαλό.

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις 257 θέσεις σε φορείς του Υπουργείου Υγείας

Γνωστοποιείται ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 5Κ/2017 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 16/9-5-2017 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, διακοσίων πενήντα επτά (257) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και στο Αρεταίειο Νοσοκομείο (Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων).

Παράταση αιτήσεων για το δια βίου πρόγραμμα «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» Ακαδημαϊκό έτος 2017–2018

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει, επιμορφωτικά σεμινάρια Δια Βίου Εκπαίδευσης – ετήσιας διάρκειας (500 ώρες) για πτυχιούχους ΠΕ, ΤΕ, ΙΕΚ και φοιτητές με θέμα: «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση».

Κιλκίς: Έπιασαν τρεις Βούλγαρους με "μαϊμούδες"

Συνελήφθησαν χθες (5-6-2017) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 55, 30 και 27 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 123 προϊόντα παρεμπορίου (ζώνες, φακοί, ρολόγια κ.α.), τα οποία διέθεταν προς πώληση, καθώς επίσης και δύο μαχαίρια με μήκος 12 εκατοστά. 

Διόδια για τους δημότες Παιονίας χωρίς τους δημότες Παιονίας

Επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας
Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Σιωνίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας
Κύριε Πρόεδρε, με αφορμή τη δημοσίευση της απόφασης ΔΝΣ γ/οικ.35897/ΦΝ 393 (ΦΕΚ Β'1867/29-05-17) για τη λειτουργία πλευρικών σταθμών διοδίων στον Α/Κ Πολυκάστρου απο 01/11/2017, προτείνω να προβείτε σε σύγκληση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να αποφασιστούν από κοινού οι ενέργειες διαμαρτυρίας και οι κινητοποιήσεις από πλευράς Δήμου, για την άδικη και αναιτιολόγητη επιβολή τελών διοδίων σε ένα δρόμο που, μεταξύ άλλων, δεν πληρεί την αρχή της αναλογικότητας.
Πολύκαστρο 06-06-2017

Θεσσαλονίκη: Η θεατρική παράσταση «Αχ, αυτά τα φαντάσματα!» στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος»

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει την θεατρική παράσταση  «Αχ, αυτά τα φαντάσματα!» του Eduardo de Philippo σε μετάφραση Θεμιστοκλή Αθανασιάδη Νόβα και σκηνοθεσία Ρίτσας Γεωργιάδου  από την Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου  το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 και ώρα 21:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)

"Εύχομαι σε όλους και όλες σας, από καρδιάς, καλή επιτυχία"

Ευχές για καλή επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις από το Δήμαρχο Παιονίας, Χρήστο Γκουντενούδη
Εν όψει της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους και όλες σας, από καρδιάς, καλή επιτυχία.

Θεσσαλονίκη: Ημερίδα με θέμα «Κάπνισμα: Απειλή για την Ανάπτυξη και τη Δημόσια Υγεία»

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος, που έχει καθιερωθεί για τις 31 Μαΐου 2017.

Σχολιασμός θεμάτων Νέας Ελληνικής Γλώσσας ΕΠΑ.Λ.

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "Κίνητρο"
Οι ερωτήσεις επεξεργασίας κειμένου που ζητήθηκαν ήταν αρκετά απλές και άμεσα συνδεδεμένες με την ύλη των εξετάσεων. Δεν επελέγη ερώτηση τύπου Σωστό ή Λάθος στην παρατήρηση Β1, αλλά ανάπτυξη παραγράφου. 

Το καλλιτεχνικό και πολιτιστικό σύνολο η «πόλις» στα Ελευθέρια Κιλκίς 2017

Το καλλιτεχνικό και πολιτιστικό σύνολο η «πόλις» καλεί μικρούς και μεγάλους σε ένα διήμερο εκδηλώσεων στο πλαίσιο του εορτασμού των Ελευθερίων του Κιλκίς.

Θέσεις εργασίας στο Πολύκαστρο (6/6/2017)


Από βιομηχανία στο Πολύκαστρο ζητούνται εργατοτεχνίτες για εργασία στο τμήμα παραγωγής με χρήση τροχού. 
Δείτε ΕΔΩ

Κιλκίς: Μουσικοχορευτική βραδιά για την ενίσχυση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου