Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Εύζωνοι Κιλκίς: Πρόσφυγες κοντεψαν να σκοτωθούν για ένα κομμάτι ψωμί (Video)



Εύζωνοι Κιλκίς, Κυριακή 3 Απριλίου 2016, 4:00 μ.μ.
Πρόσφυγες κοντεψαν να σκοτωθούν για ένα κομμάτι ψωμί

Προστατέψτε τους πολίτες της Ειδομένης από τα νύχια "ακτιβιστών, αγνώστων ΜΚΟ"

Παρέμβαση του Χρήστου Κοβάτση
Εδώ και καιρό η Ειδομένη έχει γίνει το επίκεντρο συζήτησης, δημοσιότητας από όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, μέσα ενημέρωσης, κοινωνικά δίκτυα και γενικότερα από την κοινή γνώμη εξαιτίας του προσφυγικού ζητήματος.

Κιλκίς: Εργαστήριο κατασκευής πασχαλινής λαμπάδας και αυγού με τεχνική ντεκουπάζ

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Ν. Κιλκίς  διοργανώνει ένα εργαστήρι για κατασκευές σε πασχαλινή λαμπάδα και αυγό με την τεχνική του ντεκουπάζ, την Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016 από τις 6.00 μ.μ. μέχρι τις 8.00 μ.μ. στο χώρο του εντευκτηρίου της (Μητροπόλεως 11, 3ος όροφος).

Ημερίδα για βράβευση μαθητών στο Κιλκίς

Σας ενημερώνουμε ότι το Παράρτημα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και ο Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών Κιλκίς, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, διοργανώνουν επιμορφωτική ημερίδα με θέμα:
«Βράβευση μαθητών Γυμνασίου – Λυκείου που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς της ΕΜΕ».


Έκθεση κεραμικής στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Έκθεση κεραμικής με τίτλο «Δύο κεραμίστριες, δύο παράλληλες δημιουργίες», θα εγκαινιασθεί στην αίθουσα «Κούρος Ευρωπού» της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς, την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016, στις 19:30.

Κάλεσμα για συμμετοχή στην περιβαλλοντική δράση “Let’s do it Greece”

Το Τοπικό Τμήμα Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς καλούν όλους τους φορείς αλλά και μεμονωμένους πολίτες του Δήμου, να συμμετέχουν ενεργά στην πανελλαδική περιβαλλοντική δράση “Let’s do it Greece” που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.

ΑΔΕΔΥ: Απεργία την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016