Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Συλλυπητήρια για το θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Βόλτσου

Ανακοίνωση 
 Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων»
Η Διοίκηση του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων», μετά το άγγελμα του θανάτου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Βόλτσου, αυτής της εμβληματικής μορφής της ομάδας του Ποντιακού Νέας Σάντας αλλά και γενικότερα του Κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του και της εύχεται υγεία και δύναμη για να διατηρήσει ζωντανή τη μνήμη του.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη, 11/1/2023, 7:36 μ.μ

Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας σε βάρος 33χρονου αλλοδαπού

Η μεθοδική και επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης οδήγησε στην εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας αλλοδαπού, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός την 10-09-2020.

2ος Πανελλήνιος διαγωνισμός συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος έπειτα από την άκρως επιτυχημένη διεξαγωγή του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής, αποφάσισε να καθιερώσει τον διαγωνισμό, ως ετήσια Πανελλήνια πολιτιστική εκδήλωση και προκηρύσσει τον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής.

Ορειβατικός Σύλλογος Κιλκίς: Διήμερη εξόρμηση στην Καστοριά και κοπή πίτας 2023

Δελτίο τύπου Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς
Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Φεβρουαρίου 2023 ο Σύλλογος προγραμματίζει διήμερη εξόρμηση στην Καστοριά, με διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο «Esperos Luxury Palace & Spa» μέσα στην πόλη, στην περιοχή της Χλόης (https://www.esperospalacekastoria.gr/). Στη συγκεκριμένη εξόρμηση προγραμματίζεται η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου, η οποία θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου σε εστιατόριο της πόλης.

Match day για τις παγκορασίδες του ΑΤΛΑΝΤΑ , η Κυριακή 8 Ιανουαρίου

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Match day η προηγούμενη Κυριακή 8 Ιανουαρίου για τις παγκορασίδες του ΑΤΛΑ στον εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Ίκαρο Έδεσσας, στα πλαίσια του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΜ 2022-2023. Τα κορίτσια που βρίσκονται στο στάδιο της δημιουργίας από την αρχή, άπειρες αλλά φρέσκες, πάλεψαν όσο μπόρεσαν απέναντι σε έμπειρη και σαφώς πιο οργανωμένη ομάδα. 

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστεί θερμά, την Κυριακή Κατζάβελου

Ανακοίνωση Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστεί θερμά την κυρία Κατζάβελου Κυριακή για τη δωρεά χρηματικού ποσού που πραγματοποίησε στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης εις μνήμη του αδερφού της Μακρίδη Στέλιου. Το χρηματικό ποσό θα διατεθεί αποκλειστικά για την κάλυψη των αναγκών των ωφελούμενων του Κέντρου μας.
Υπογράφει η Πρόεδρος του ΚΚΣ Μιχαλία Καραμισάκη

Τα νέα του Αίαντα Κιλκίς (11/1/2023)

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Νίκη πέτυχαν οι παγκορασίδες του Αίαντα, το Σάββατο απέναντι στον Μ.ΑΛΈΞΑΝΔΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΏΝ με Ο-3 σετ. ΤΑ ΣΕΤ: (6-25, 10-25, 13-25).

Πολιτιστικές εκδηλώσεις και φωτογραφίες σε σάιτ... η χαρά του πολιτικάντη

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Αποτελεί υποκρισία και εμπαιγμό σε ένα βαθμό, ο μεγάλος συνωστισμός πολλών υποψηφίων που προέρχονται από τα κόμματα του αστικού τόξου, του συστήματος, σε εκδηλώσεις πολιτιστικού χαρακτήρα που διοργανώνονται σε πολλά χωριά και συνοικίες του αστικού ιστού, και η προσπάθεια τους να αποτυπωθούν οι παρουσίες τους και μόνο, σαν πολιτικές παρεμβάσεις με «φιλολαϊκό» προσανατολισμό.

Ο Γ. Φραγγίδης και η Σ. Ζαχαράκη, πολιτικοΛΟΓΟΥΝ με τον Θωμά Μαρκόπουλο στον OkRadio

Τιρεκίδης: Αναζητώντας τη συμμετοχή του δήμου Παιονίας στα «γεύματα αγάπης» των Χριστουγέννων

Δελτίο τύπου υποψ. δημάρχου Παιονίας Θεόφιλου Τιρεκίδη
Με έκπληξη είδαμε, παραμονή Χριστουγέννων, την δημοτική αρχή να επαίρεται για τα «γεύματα αγάπης» σε ηλικιωμένους και μοναχικούς ανθρώπους που μένουν σε χωριά του δήμου Παιονίας.

Συνέντευξη Ειρήνης Αγαθοπούλου στη Γνώμη και στον Μπάμπη Καραγεωργίου

Συνέντευξη της Ε. Αγαθοπιούλου στη Γνώμη και στον Μπάμπη Καραγεωργίου
Έχουμε πλέον μπει στην τελική ευθεία για την προκήρυξη των Βουλευτικών εκλογών.Ποιό θεωρείτε ότι είναιτο διακύβευμα αυτής της κάλπης; Ποιό είναι το δίλημμα που έχετε θέσει;