Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Παρουσίαση του συλλογικού τόμου -Αρχαιολογία εν καιρώ πολέμου στο Κιλκίς. Από τα χαρακώματα των μαχών… στα σκάμματα των ανασκαφών-

Δελτίο τύπου Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς με συγκίνηση αναγγέλλει την έκδοση του συλλογικού τόμου Αρχαιολογία εν καιρώ πολέμου στο Κιλκίς. Από τα χαρακώματα των μαχών... στα σκάμματα των ανασκαφών, που χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Σοκ στην κοινωνία του Κιλκίς: Έφυγε η Κική Καναροπούλου

Είναι κάτι στιγμές που πραγματικά δεν μπορούν να περιγραφούν με λόγια. Μια τέτοια σοκαριστική στιγμή βιώνουμε από νωρίς σήμερα το μεσημέρι, Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου, μετά από την είδηση οτι απεβίωσε η Κική Καναροπούλου.

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Δελτίο τύπου 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Τα μέλη της σχολικής κοινότητας του 2ου 12/θ Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά το Γραφείο Κτηματογράφησης Κιλκίς την εταιρία «ΟΡΙΟ» Σύμβουλοι Μηχανικοί Α.Ε. καθώς και την εταιρία Ε. Παπάνης - Π. Χουρδάκης και Συνεργάτες Ε.Ε. για την ευγενική και γενναιόδωρη προσφορά στο σχολείο δέκα (10) γραφείων, είκοσι πέντε (25) καθισμάτων γραφείου, τριών (3) περιστρεφόμενων καθισμάτων γραφείου και τριών (3) Ηλεκτρονικών Υπολογιστών με τα παρελκόμενά τους, προκειμένου να καλυφθούν πάγιες ανάγκες των μελών του Συλλόγου Διδασκόντων στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών και διοικητικών καθηκόντων τους.

Στον τελικό αγώνα νεανίδων η ΚουΠα Κιλκίς

Ανακοίνωση ΚουΠα Κιλκίς
Άλλη μια πρόκληση για το σύλλογό μας, αυτή τη φορά με το τμήμα των νεανίδων μας να συμμετέχει στον τελικό του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ διεκδικώντας άλλον ένα τίτλο.

(video) Αναχωρούν προς την Agrotica 2024, οι αγρότες του Κιλκίς

Αναχωρούν προς την Agrotica 2024, οι αγρότες του Κιλκίς. Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024, 8:00 π.μ.