Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Αποτελέσματα εσωκομματικών εκλογών Ν.Δ. σε 1062 από 1251 τμήματα

Ο Προεδρεύων της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Τραγάκης, για τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου του Κόμματος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Οι υπερεξουσίες της νέας Frontex παραβιάζουν την εθνική μας κυριαρχία"

Γράφει ο Νότης Μαριάς,
Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες, Καθηγητής Θεσμών Ε.Ε. στο Πανεπιστήμιο Κρήτης
Καιρό τώρα οι δανειστές απεργάζονται συστηματικά σχέδιο μετατροπής της Ελλάδας σε αποικία χρέους, υφαρπάζοντας τον πλούτο και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας. Νέος «δούρειος ίππος» η δημιουργία της Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής, δηλαδή της νέας Frontex που θα έχει δυνατότητα επιχειρησιακής επέμβασης και δράσης, πέρα και πάνω από τη θέληση κρατών και κυβερνήσεων.

Πετυχημένες εκδηλώσεις για την ψυχική ενδυνάμωση εκπαιδευτικών, στο Κιλκίς και στην Αξιούπολη

Οι ομάδες εκπαιδευτικών με στόχο την ψυχική ενδυνάμωση, την ανάπτυξη συνεργατικών δεξιοτήτων και τεχνικών επικοινωνίας, τη διαχείριση συγκρούσεων, την οριοθέτηση και ανταλλαγή εμπειριών, που λειτούργησαν από τον Οκτώβριο μέχρι και το Δεκέμβριο του 2015 στο Κιλκίς και στην Αξιούπολη και συντόνισαν οι ψυχολόγοι κα Έλλη Φρεγγίδου και κ. Σταύρος Τζαμτζής, ολοκλήρωσαν τις συναντήσεις τους τη Δευτέρα το απόγευμα στις 14.12.2015.

Στα Μεγάλα Λιβάδια Παιονίας το 2ο Winter camp των συλλόγων SHIN-KYOKUSHIN karate

Στις 19 και 20 Δεκεμβρίου 2015, έγινε το 2ο Winter camp των συλλόγων SHIN-KYOKUSHIN karate Α.Σ. Αριστοτέλης- Κιλκίς, Α.Σ. Αλέξανδρος-Πολυκάστρου και Α.Σ. Φίλιππος- Ν. Σάντας στα Μεγάλα Λιβάδια Παιονίας σε 1200μ υψόμετρο.

Απετράπη αυτοκτονία 28χρονου από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Απετράπη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας άλλη μία περίπτωση αυτοκτονίας, που εκδηλώθηκε μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα, μέσω ιστοσελίδας διαδικτυακού στοιχήματος.

Υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας για την Ενίσχυση του Προγράμματος Σίτισης και Προαγωγής Υγιεινής Διατροφής

Υπεγράφη σήμερα, Δευτέρα 21/12/2015, Πρωτόκολλο Συνεργασίας για την Ενίσχυση του Προγράμματος Σίτισης και Προαγωγής Υγιεινής Διατροφής – ΔΙΑΤΡΟΦΗ σε σχολεία της Ελληνικής Επικράτειας ανάμεσα στον Υπουργό Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Νίκο Φίλη, στον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκο Μπόλαρη, τον κ. Αθανάσιο Βασιλέκα πρόεδρο της Ένωσης Φυλής Χολστάϊν Ελλάδας, τον κ. Ηλία Βελιώτη από τη ΜΕΒΓΑΛ ΑΕ και τον κ. Δημήτριο Λινό από το Ινστιτούτο Πρόληψη.

Δώρα και ευχές για τις γιορτές και το 2016, από το NIRVANA TECH CLUB KILKIS



Ο Κώστας Τσαρτσάλης του Άθλου Κιλκίς στο .Hereya open championship 2015, με την επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ

Έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο η φετινή χρονιά για την Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος κατακτώντας την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη στο διεθνές πρωτάθλημα ταεκβοντο, στις κατηγορίες Παίδων Κορασίδων Hereya open 2015, με την συμμετοχή 1000 αθλητών από πολλές χώρες.

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς κοντά στον συνάνθρωπο

Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου μαθητές και μαθήτριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, συνοδευόμενοι από την εκπαιδευτικό Χατζηπαναγιώτου Κυριακή, με αφορμή τις γιορτινές ημέρες, επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με αναπηρία «Βηματίζω».

Επιδόθηκαν τα πιστοποιητικά παρακολούθησης των σεμιναρίων του Προγράμματος Συν-Ενεργείν

Σε μια λιτή εκδήλωση στη Γουμένισσα επιδόθηκαν τα πιστοποιητικά παρακολούθησης των σεμιναρίων του Προγράμματος Συν-Ενεργείν που υλοποιεί εδώ και καιρό το Επιμελητήριο Κιλκίς.

Στη μέση το,,, καρπούζι για τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου

Με ισοπαλία ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Εθνικός στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της γ΄ εθνικής κατηγορίας ( 1ος όμιλος ) στο εντός έδρας παιχνίδι του το μεσημέρι της Κυριακής με αντίπαλο το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος με σκορ 0 – 0.

Αθλητικές επιδείξεις του Α.Σ. Σωκράτη και του Kinesis Fight Club

Στο συνεδριακό κέντρο του δήμου Κιλκίς πραγματοποιήθηκαν αθλητικές επιδείξεις του Α.Σ. Σωκράτη σε συνεργασία με το Kinesis Fight Club στις 18 Δεκεμβρίου.

Παραμυθένιο σκηνικό στο 5ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Κιλκίς

Το δικό τους γιορτινό παραμύθι έζησαν μικροί αλλά και μεγάλοι δημότες στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Κιλκίς. Η πλατεία Ειρήνης στολίστηκε και φέτος με τα κουκλόσπιτα του Αϊ – Βασίλη, του παραμυθιού, των ζεστών ροφημάτων, του face – painting και των εορταγορών, άναψε τα πολύχρωμα φώτα της για να υποδεχθεί αγαπημένους γνώριμους αλλά και... νέους κατοίκους του Χριστουγεννιάτικου Χωριού και πλημμύρισε από εορταστικές μουσικές, ζωντάνια και κέφι. 

Ο Άθλος Κιλκίς ταξίδεψε στον Αστερόκοσμο Θεσσαλονίκης για να συναντήσει τον Άγιο Βασίλη

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Το Σάββατο19 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο Κιλκίς εκδρομή στον Αστερόκοσμο της Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της ανάπαυλας ενός από τα ελάχιστα Σαββατα που είχε ο Σύλλογος ελεύθερα χωρίς υποχρεώσεις αγώνων. 

Πολύκαστρο: Συνέλαβαν 32χρονο για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση εις βάρος του

Συνελήφθη χθες (20-12-2015) το βράδυ στο Πολύκαστρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, 32χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, για παράβαση του Νόμου 2971/2001 (Αιγιαλός – Παραλία και άλλες διατάξεις).

Νίκη και πάλι στο κιλκισιώτικο «Ντέρμπι» βόλεϊ κορασίδων για τον Αίαντα

Έναν ωραίο αγώνα του β’ Γύρου του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΜ παρακολούθησαν οι πάρα πολλοί λάτρεις του Βόλεϊ που παρευρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας, το μεσημέρι του Σαββάτου 19/12/2015. Αντιμέτωποι στις δυο μεριές του φιλέ οι τοπικές ομάδες Κορασίδων Βόλεϊ της πόλης μας με «γηπεδούχο» την ομάδα Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ και «φιλοξενούμενη» την ομάδα ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ. 

Ευχές εορτών από τον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς


Εορταστικές ευχές Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Σισμανίδη

Κατέπληξαν τα τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς στο τουρνουά του ΠΑΟΚ

Στις αρτιότερες και πιο δυνατές Ακαδημίες του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συγκαταλέγεται η Ακαδημία ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. Αυτό αποδείχθηκε για άλλη μια χρονιά καθώς η Κιλκισιώτικη Ακαδημία είχε μια απόλυτα επιτυχημένη συμμετοχή στο καθιερωμένο Τουρνουά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όχι μόνο αγωνιστικά και όσον αφορά τα αποτελέσματα αλλά κυρίως σε ότι αφορά την εν γένει παρουσία του.

Πετυχημενη η βραδιά αλληλεγγύης του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η βραδιά αλληλεγγύης που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία των δύο μουσικών συγκροτημάτων της πόλης μας, τους " BLUE FLAMES " και " ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ " σε συνεργασία με τον Ε.Ε.Σ. Κιλκίς στο "CLUBακι μου, τους ιδιοκτήτες του οποί ου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την υπέροχη φιλοξενία. 

Κιλκίς: Ολοκλήρωση του βιωματικού εργαστηρίου για ενήλικες με τίτλο «Οι σχέσεις μας σε ένα νέο χρόνο»

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου το βιωματικό εργαστήρι ενηλίκων με θέμα «Οι σχέσεις μας σε ένα νέο χρόνο» που πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς με συντονίστρια την κα Έφη Τζούρα, Ψυχίατρο, επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης.

Τραγάκης: Το αποτέλεσμα αφού πάρουμε πρώτα όλα τα fax! (;;;;;;)

Ο Προεδρεύων της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) κ. Ιωάννης Τραγάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Ι. ΤΡΑΓΑΚΗΣ: Όπως γνωρίζετε περάσαμε μια πολύ εξαντλητική νύχτα, η οποία συνεχίζεται βέβαια. Αργά το βράδυ εχθές, σας τόνισα ότι βάσει του καταστατικού μας το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας βγαίνει από τις τηλεομοιοτυπίες - fax που μας στέλνουν οι κατά τόπους εφορευτικές επιτροπές. Η ροή των fax συνεχίζεται ακόμα και τώρα και θα συνεχίζεται. Επομένως, επίσημο αποτέλεσμα θα έχουμε αργά σήμερα το απόγευμα.

Το παζάρι αγάπης και τα κάλαντα του Εσπερινού Γυμνασίου - Λυκείου Κιλκίς



Τι είπε ο Τζιτζικώστας για το αποτέλεσμα των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας


"Θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς τους 400.000 νεοδημοκράτες και φίλους της παράταξης, που έσπευσαν σήμερα στις κάλπες μαζικά για να στείλουμε ένα μήνυμα ότι η ΝΔ είναι ισχυρή και είναι εδώ.

Τα μυστικά για σύνταξη από το ΙΚΑ πριν τα 67

«Παράθυρα» για πλήρη σύνταξη πριν από το 67ο έτος και πριν από το 62ο για μειωμένη, κρύβουν τα νέα όρια ηλικίας για τους ασφαλισμένους στο ΙΚΑ.

Κιλκίς: Χριστουγεννιάτικες μελωδίες με την χορωδία του Πολυάνειου Ωδείου

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η χορωδία του Πολυάνειου Ωδείου σας περιμένει τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, στην πλατεία Ειρήνης Κιλκίς, στις 7.30μ.μ. να σας ταξιδέψει με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες απ' όλον τον κόσμο!