Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Τσάκωσαν 80χρονο Γερμανό για πορνογραφία ανηλίκων

Από τη Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 80χρονου αλλοδαπού υπηκόου Γερμανίας, για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων.

"Παγάκια No name, όχι ευχαριστώ"

Δελτίο τύπου Βιομηχανίας Παραγωγής Πάγου On-Ice
H On-Ice, (Πρότυπη Βιομηχανία Παραγωγής Πάγου στο Κιλκίς), στα πλαίσια της ενημερωτικής εκστρατείας των καταναλωτών και των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής, εφιστά την προσοχή όλων όσον αφορά στην κατανάλωση πάγου.

Ερωτήσεις Παραστατίδη για θέματα αναπηρικής σύνταξης και προνοιακών επιδομάτων

Από το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παραστατίδη Θ. εξεδόθη η ακόλουθη ανακοίνωση: "O Βουλευτής Θ. Παραστατίδης, στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας, συνυπέγραψε δύο ερωτήσεις με ομάδα Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που αφορούν την κοινωνική ασφάλιση.

Τουρκία: Μάχη για την εξουσία μεταξύ Ερντογάν και στρατού

Μετά το πραξικόπημα από μέρος του τουρκικού στρατού η τουρκική κυβέρνηση δείχνει να ανακτά σταδιακά τον έλεγχο μετά από μια νύχτα δραματικών εξελίξεων. Διεθνείς εκκλήσεις για αποκατάσταση της συνταγματικής τάξης.

Οδηγοί προσοχή: Έργα συντήρησης της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης

Σε δυο τμήματα της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης το επόμενο δεκαπενθήμερο από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

"Η Παγωμένη Πριγκίπισσα" στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016



Η Παιδική Σκηνή Ροντίδη παρουσιάζει, το πιο αγαπημένο παραμύθι των παιδιών, "Η Παγωμένη Πριγκίπισσα" σε θεατρική διασκευή. Tην Δευτέρα 18 Ιουλίου ώρα 21:00 στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς. Γενική είσοδος 5€. Κρατήσεις 6944062928.

Φανός Παιονίας: Μουσικές διαδρομές στο Λαϊκορεμπέτικο τραγούδι



"Η Λαϊκορεμπέτικη βραδιά στο ΦΑΝΟ έχει γίνει πλέον θεσμός! Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΝΟΥ ΚΙΛΚΙΣ διοργανώνει μεγάλο αφιέρωμα στο Λαϊκό και Ρεμπέτικο τραγούδι! 

Αστυνομία: "Προσοχή στις τηλεφωνικές απάτες"

Η Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο της πρόληψης και αποτροπής περιστατικών εξαπάτησης, από επιτήδειους που προσεγγίζουν κυρίως άτομα τρίτης ηλικίας με σκοπό την καταβολή χρημάτων, αναπτύσσει ενημερωτικές δράσεις και διανέμει έντυπο πληροφοριακό υλικό με χρήσιμες συμβουλές, σε πολίτες σε όλη τη χώρα.

Εκδηλώσεις στο Χωρύγι Κιλκίς, στις 15 και 16 Ιουλίου 2016


Ιερά Πανήγυρις Προφήτου Ηλιού στο Κιλκίς