Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Ομιλία Γ. Φραγγίδη στο σ/ν του ΥΠΕΘΑ «Έγκριση σχεδίων συμβάσεων στον τομέα της άμυνας»

Σημεία τοποθέτησης Γιώργου Φραγγίδη στην ολομέλεια της Βουλής, στο σ/ν του ΥΠΕΘΑ «Έγκριση σχεδίων συμβάσεων στον τομέα της άμυνας»
Στην ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του ν/σ του ΥΠΕΘΑ για την έγκριση σχεδίων συμβάσεων στον τομέα της άμυνας, τοποθετήθηκε ο βουλευτής του νομού Κιλκίς κ. Γιώργος Φραγγίδης.

(Video) Βόλτα στο Κιλκίς κάτω από το χιόνι που μόλις άρχισε να πέφτει

Βόλτα στο Κιλκίς κάτω από το χιόνι που μόλις άρχισε να πέφτει, την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 9:15 μ.μ.

Χ. Γκουντεντούδης: Ανεπαρκής η διαχείριση της πανδημίας σε τοπικό επίπεδο από την δημοτική αρχή Παιονίας


Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ»
Πρώην Δήμαρχος Παιονίας
Συνεχίζοντας τις πραγματικά άστοχες ενέργειες της, η σημερινή διοίκηση του Δήμου Παιονίας, δημιουργεί προβλήματα εκεί όπου έπρεπε και θα μπορούσε κάλλιστα να έχει επιλύσει και διαχειριστεί. Δεν μπορεί όμως να ξεφύγει από το παρελθόν της και κυρίως από τα προεκλογικά γραμματεία που ανέλαβε με υστεροβουλία και νιώθει την υποχρέωση να «ξοφλήσει» προς του ημετέρους.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, μιλά στην Γνώμη και τους Νικολοπούλου, Μαρκόπουλο και Καραγεωργιου'


Η συνέντευξη δόθηκε στους κ.κ. Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και Καραγεωργίου (Μπάμπη) Χαράλαμπο. Επιμέλεια ερωτήσεων και δημοσιεύματος από την κα. Αναστασία Νικολοπούλου

Αρχικά θα μας πείτε τα βασικά για σας αγαπητέ Κωνσταντίνε, ίσως ορισμένοι αναγνώστες μας εκτός Θεσσαλονίκης να μην τα γνωρίζουν:
Καταγωγή, ηλικία, επάγγελμα, σπουδές, χόμπι, ασχολίες εκτός εργασίας και πολιτικής, καθημερινότητα κλπ.

Κ. Ζ. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, Δημοτικό σχολείο πήγα στην Ικτίνου, Γυμνάσιο και Λύκειο στο Πειραματικό Σχολείο, σπουδές στο Αριστοτέλειο. Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Μπράουν στις Η.Π.Α και από εκεί στρατιωτική θητεία και εργασία ως πολιτικός μηχανικός.

Λ. Μεταλλίδης: Τώρα ειναι η ώρα τα λόγια και οι υποσχέσεις να γίνουν πράξη


Υπογράφει ο Λαζ. Μεταλλίδης
Πρόεδρος Κιλκισιακού
Στα Γραφεία του Κιλκισιακού πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Πρόεδρου του Συλλόγου κ. Μεταλλίδη Λάζαρου, του Γενικού Γραμματέα κ. Παπαδόπουλου Ελευθέριου, με τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π.  νομού Κιλκίς Ν.Δ. κ. Μ. Παπαδόπουλο και την Τομεάρχη Αθλητισμού ΔΕΕΠ Κιλκίς κ. Τριανταφυλλίδου Γεωργία. Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τον Κιλκισιακό, το έργο που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα από την νέα Διοίκηση, οι στόχοι για το άμεσο μέλλον του Ομίλου και γενικότερα όλα τα θέματα του Κιλκισιακού.

Κορωνοϊός (14/1/2021): 599 νέα κρούσματα (11 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 33 θάνατοι


Σήμερα ανακοινώνουμε 599 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 147283, εκ των οποίων 52.1% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5682 (3.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 44815 (30.4%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Δήμος Κιλκίς: Με το 50% η λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 16 Ιανουαρίου


Με νέα κοινή υπουργική απόφαση παρατείνεται το καθεστώς λειτουργίας των λαϊκών αγορών με το 50% της οργανικής τους δύναμης.

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από το βράδυ της Πέμπτης 14 Ιανουαρίου 2021


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 01/14-01-2021) που ισχύει από το βράδυ της Πέμπτης 14 Ιανουαρίου 2021.

(Video) Πλήρης ετοιμότητα της Π Ε Κιλκίς, για τον αναμενόμενο χιονιά


Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, με εντολή του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ανδρέα Βεργίδη, με στόχο την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Εγκληματική ομάδα διέπραττε τηλεφωνικές απάτες

- Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών συνελήφθη ένα άτομο και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 2 συνεργών του
Εξαπατούσαν πολίτες με το πρόσχημα ότι συγγενείς τους προκάλεσαν ή τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα
Σε δύο περιπτώσεις κατάφεραν να αποσπάσουν πάνω από 40.000 ευρώ
Επιπλέον αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν άλλους 38 πολίτες στις Σέρρες προσπαθώντας να αποσπάσουν πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών εξακριβώθηκε η δράση εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιούταν στις τηλεφωνικές απάτες με το πρόσχημα του τροχαίου ατυχήματος.

«Δημόσια Υγεία χωρίς υγιείς γιατρούς δεν γίνεται»


- «Ο ΙΣΘ είχε εκπονήσει σχέδιο ολοκλήρωσης εμβολιασμού 2.000 συναδέλφων του ιδιωτικού τομέα μαζί με τις υγειονομικές αρχές της Β. Ελλάδος μέχρι το… Σάββατο»
- «Η υπόσχεση του υπουργείου υγείας για ολοκλήρωση του εμβολιασμού των ιδιωτών ιατρών κατά προτεραιότητα δεν τηρήθηκε με αποτέλεσμα να δίνονται ραντεβού μέχρι και αρχές… Μαρτίου»
Υπογράφει ο Νίκος Νίτσας
Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης
«Η πολυαναμενόμενη εμβολιαστική κάλυψη των ιδιωτών γιατρών ξεκίνησε στις ιδιωτικές κλινικές της πόλης μας (για τους ιατρούς συνεργάτες τους) και μέσω της πλατφόρμας https://emvolio.gov.gr/ (για τους υπολοίπους)» σημειώνει σε δήλωση του ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Νίκος Νίτσας προσθέτοντας ότι για μία ακόμη φορά «οι ιδιώτες γιατροί αντιμετωπίζονται από την πολιτεία με απαξιωτικό τρόπο και η υπόσχεση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για εμβολιασμό όλων των ιδιωτών γιατρών κατά προτεραιότητα δεν τηρήθηκε, καθώς το σύστημα των ραντεβού δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων, με αποτέλεσμα να δίνονται ραντεβού σε γιατρούς και τις αρχές Μαρτίου».