Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Η Πετρέντση Μαρία Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας

Υπογράφει η Πετρέντση Μαρία
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας
Ονομάζομαι Μαρία Πετρέντση, είμαι 32 ετών, πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Κατάγομαι από το χωριό Στάθης και τα τελευταία χρόνια ζω μόνιμα στην Γουμένισσα του Δήμου Παιονίας.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς - 5/9/2023

Απο το Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής Ζησης Ε.Ε., 21ης Ιουνιου 335,ζητείται βοηθός ζαχαροπλάστη μεσα στην παραγωγή.
Προυπηρεσία επιθυμητή και κάρτα ανεργίας επίσης.
Βιογραφικά στην ηλεκτρονικη διευθυνση zisiszaxaroplastiki@gmail.com
Παρακαλούμε μόνο για την αποστολή βιογραφικων στην παραπάνω ηκεκτρονική διέυθυνση. Η επικοινωνια θα ακολουθήσει από εμας εφόσον πληρούνται οι προυποθέσεις.

4 στους 10 εντεκάχρονους στην Ελλάδα έχουν επιπλέον βάρος σύμφωνα με τη μελέτη «Ρέα»

Δελτίο τύπου Μαρίας Σπυράκη
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δρομολογεί ετήσια μελέτη για την αξιολόγηση του προηγούμενου σχεδίου δράσης της ΕΕ για την παιδική παχυσαρκία, για την περίοδο 2014-2020, προκειμένου να υλοποιήσει μέτρα και να πετύχει την ανάσχεση της τα επόμενα χρόνια. 

Τι λέει ο Σ. Μάλγαρης για τους δρόμους Νέας Σάντας - Ασσήρου και ΠΑΘΕ


Υπογράφει ο Στέφανος Μάλγαρης
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κιλκίς
Στις παρακάτω φωτογραφίες αντικρίζετε την κατάσταση που επικρατεί εδώ και 13 χρόνια στον δρόμο Νέας Σάντας - Ασσήρου. Ένα έργο ζωτικής σημασίας για τον Νομό μας λοιπόν, παραμένει σε αδράνεια ή μάλλον προχωράει με αργούς ρυθμούς καθιστώντας επικίνδυνη την μετακίνηση μας. Όλοι γνωρίζουμε πως είναι ένας πολυσύχναστος δρόμος που εξυπηρετεί καθημερινές ανάγκες των πολιτών και όχι μόνο.

Πλήρης αδιαφορία για διαρροή νερού πάνω από δύο χρόνια, στο Παλιό Γυναικόκαστρο Κιλκίς

Στέφανος Παραστατίδης στη Βουλή: Η χώρα χρειάζεται μια δίκαιη και αποτελεσματική προοδευτική φορολογική πολιτική

Δελτίο τύπου Σ. Παραστατίδη
Κατά τη συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής του σχεδίου νόμου « …..» με ομιλία παρέμβαση του ο βουλευτής Κιλκίς Στέφανος Παραστατίδης έθεσε σειρά θεμάτων που αναδεικνύουν την επιλογή της κυβέρνησης να επιμείνει σε μια άδικη φορολογική πολιτική που σε συνδυασμό με τον τρομακτικό πληθωρισμό ιδιαίτερα πλήττει τους αδύναμους και την μεσαία τάξη.

Τα νέα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - 5/9/2023

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Φιλικό στο Πολύκαστρο
Τρίτο δυνατό φιλικό παιχνίδι για τον Αλέξανδρο Κιλκίς, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου αντιμετώπισε εκτός έδρας την Α.Ε. Πολυκάστρου. Τελικό αποτέλεσμα 4-3 υπέρ των γηπεδούχων, με πολύ καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

New project: Διεπιστημονικό κέντρο KINESIS

Δελτίο τύπου KINESIS
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τον νέο μας χώρο με τις εξής υπηρεσίες:

Ασίκης Ηλίας και Φαχουρίδου Βίκυ Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με την Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς

Ο Ασίκης Ηλίας Υποψήφιος με την Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς
Ονομάζομαι Ασίκης Ηλίας και είμαι 53 ετών με καταγωγή από την Ευκαρπία, Κιλκίς.

Παράταση περιόδου ολοκλήρωσης Σχεδίων Βελτίωσης

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης & ο αρμόδιος Υφυπουργός, Διονύσης Σταμενίτης σε συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών, Δημήτρη Παπαγιαννίδη λαμβάνοντας υπόψη ότι:

Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σε τακτική συνεδρίαση την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), υβριδικά (με τηλεδιάσκεψη και δια ζώσης) με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Το Δημοτικό Σχολείο του Μαυρονερίου ευχαριστεί θερμά την Κιλκισιώτισσα Γαβριηλίδου Ευγενία

Ανακοίνωση Δημοτικού Σχολείου Μαυρονερίου
Το Δημοτικό Σχολείο του Μαυρονερίου ευχαριστεί θερμά την Κιλκισιώτισσα Γαβριηλίδου Ευγενία για την ευγενική της χορηγία στην Σχολική Βιβλιοθήκη του σχολείου. 35 επιπλέον τίτλοι βιβλίων είναι στη διάθεσή μας! Με την κίνησή της αυτή δίνεται η ευκαιρία σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και μαθήτριες να απολαύσουν νέα ενδιαφέροντα αναγνώσματα.
Ευχαριστούμε και πάλι.
Η Διευθύντρια ΝΑΒΡΟΖΙΔΟΥ ΓΕΝΟΒΕΦΑ και οι Εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου ΜΑΥΡΟΝΕΡΙΟΥ.

Τι λέει ο Τ. Βασιλακάκης για την εκτέλεση έργων στην Παιονία

Υπογράφει ο Τάσος Βασιλακάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας

Η Διοίκηση του κ. Σιωνίδη μιλάει για “κοσμογονία έργων” που πραγματοποιείται στην Παιονία επιδιώκοντας την ψήφο των δημοτών αλλά καλό θα ήταν να λογοδοτήσει και για τον “αρμαγεδώνα” που έχει συντελεστεί στην τοπική διοίκηση τα τελευταία χρόνια, με υπαιτιότητα των κυβερνήσεων ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και των στελεχών τους στην τοπική διοίκηση.

Νατάσα Σωτηριάδου: Είμαι υποψήφια με το συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Α. Τζιτζικώστα



Καταργούνται όλα τα ανταποδοτικά τέλη που πληρώνουν οι πολίτες για τις υπηρεσίες της Περιφέρειας

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας καταργεί όλα τα ανταποδοτικά τέλη που πληρώνουν οι πολίτες επί τριάντα χρόνια, λόγω του ψηφιακού εκσυγχρονισμού της και των νέων ψηφιακών υπηρεσιών στη λειτουργία της, με απόφαση του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα.

Στο πλευρό των συναδέλφων του ο Π. Παππάς

Δελτίο τύπου Π. Παππά
Έκδηλη είναι η ανησυχία ιατρών και νοσηλευτών καθώς τα φαινόμενα βίας προς το πρόσωπο τους ολοένα και αυξάνονται. Το Γ.Ν. Κιλκίς είναι υποστελεχωμένο, γεγονός που αυξάνει το χρόνο αναμονής των πολιτών, με αποτέλεσμα τον εκνευρισμό και σε μερικές περιπτώσεις την απουσία του μέτρου στις αντιδράσεις.

Τι λέει η ΝΙΚΗ για τις νέες ταυτότητες

Δελτίο τύπου ΝΙΚΗΣ
Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε προχθές στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η ενημερωτική εκδήλωση της ΝΙΚΗΣ για τις νέες ταυτότητες. Η ΝΙΚΗ συμμερίζεται τις εύλογες ανησυχίες του Ελληνικού λαού και για το λόγο αυτό στοχεύει στη σοβαρή ενημέρωση των πολιτών, από επιστημονική, νομική και τεχνολογική άποψη.

Επιδείνωση του καιρού στην Κεντρική Μακεδονία, μέχρι και την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Επιδείνωση άρχισε να παρουσιάζει από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου 2023 ο καιρός στην Κεντρική Μακεδονία. Η επιδείνωση, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία πρόκειται να διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023.

VIDEO: Ο Χρήστος Παπαστεργίου παρουσίασε τους 142 υποψηφίους, του συνδυασμού ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Ο Χρήστος Παπαστεργίου παρουσίασε τους 142 υποψηφίους, του συνδυασμού ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Παρών στην εκδήλωση παρουσίασης ήταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης