Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Κορωνοϊός (10/11/2021): 7.105 νέα κρούσματα (77 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 70 θάνατοι και 489 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 7.105, εκ των οποίων 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 808.297 (ημερήσια μεταβολή +0.9%), εκ των οποίων 50.7% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 125 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.472 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2006 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)


Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή,  10 Νοεμβρίου 2006. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΓΡΑΜΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΑΓΟΡΑ (ΕΝΘΕΤΟ)

Hydropicus



Του Φώτη Μισόπουλου
Η κίνηση είναι του καιρού, η απώλεια δική μας
LOUIS MACNEICE[1]

Αναγνώριση του έργου που επιτελείται από φιλολόγους του Κιλκίς


Υπογράφει η Σοφία Γ. Μεσίγκου – Κρικώνη

Φιλόλογος 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Κιλκίς
Προπτυχιακή Φοιτήτρια Τμήματος Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ
Μέλος της ΠΕΦ
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη και φέτος το 47ο Συνέδριο της ΠΕΦ από 4 έως 7 Νοεμβρίου 2021. Ιστορικό Συνέδριο, καθώς διεξήχθη για πρώτη φορά στην ιστορία της ΠΕΦ διαδικτυακά, αλλά και γιατί το θέμα του Συνεδρίου ήταν: “Το 1821 στα Γράμματα και στις Τέχνες”.

Σε πλήρη ανάπτυξη η υλοποίηση έργων αντιπλημμυρικής προστασίας στο νομό Κιλκίς


Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται ο σχεδιασμός της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς για την υλοποίηση έργων αντιπλημμυρικής προστασίας. Πρόκειται – όπως υπογραμμίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης- για έργα που έχουν σκοπό να διαμορφώσουν ένα προστατευτικό πλέγμα, το οποίο θα λειτουργήσει προληπτικά απέναντι στα προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν από καταιγίδες και έντονα καιρικά φαινόμενα.

Ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πολυανής & Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου


Ανακοίνωση Μητροπόλεως Πολυανῆς & Κιλκισίου 
Ἡ Συνοδική Ἐπιτροπή Τύπου τῆς Ἱερᾶς Συνόδου τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος γνωστοποίησε ἐπίσημα τά περί τήν τελετή τῆς διαβεβαιώσεως τῶν νέων Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτῶν καί τή δεοντολογία τῆς τελετῆς τῶν ἐνθρονίσεων.

Υπογραφή σύμβασης για εργασίες συντήρησης σε σχολικές μονάδες του Πολυκάστρου και της Αξιούπολης


Τη σύμβαση ανάθεσης έργου για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης στο Λύκειο Πολυκάστρου και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αξιούπολης υπέγραψε, σήμερα, στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης και ο ανάδοχος του έργου, Νικόλαος Δ. Νικολέτος.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 10/11/2021, 1:30 μ.μ


Εξιχνίαση απάτης
Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Σεπτέμβριο του 2021, άγνωστος άνδρας, με το πρόσχημα αγοράς γεωργικού οχήματος, απέσπασε τους τραπεζικούς κωδικούς ημεδαπού άνδρα στην Πέλλα, ο οποίος είχε αναρτήσει αγγελία πώλησης του οχήματος στο διαδίκτυο και μετέφερε το χρηματικό ποσό των 2.900 ευρώ, σε λογαριασμό της παραπάνω ημεδαπής. 

"Κλείνουμε τα αυτιά μας στις σύγχρονες σειρήνες της άρνησης"

Υπογράφει ο
Νίκος Τοπαλίδης
Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Η Ελλάδα και δυστυχώς και ο ακριτικός τόπος μας βρίσκονται εν μέσω του τέταρτου κύματος της φονικής πανδημίας του κορωναϊού ο οποίος επί σχεδόν δύο χρόνια έχει αλλάξει την ζωή των κατοίκων αυτού του πλανήτη.

(Video) Παράδοση υλικοτεχνικού εξοπλισμού στα σχολεία του νομού Κιλκίς


13 σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς παρέλαβαν σήμερα σημαντικές ποσότητες υλικοτεχνικού εξοπλισμού από την ΚΤΥΠ ΑΕ, ικανοποιώντας όλα ανεξαιρέτως τα εκκρεμή αιτήματα.

"Εμπιστευτείτε την επιστήμη και όχι ανυπόστατες θεωρίες συνωμοσίας"

Υπογράφει ο
Μηνάς Παπαδόπουλος
Πρόεδρος ΔΕΕΠ νομού Κιλκίς της ΝΔ
Κάνω έκκληση για άλλη μια φορά να εμπιστευτούν οι πολίτες την επιστήμη και να κλείσουν τα αυτιά τους σε ανυπόστατες θεωρίες συνωμοσίας. Η υγειονομική κρίση είναι η δυσκολότερη που καλείται η κυβέρνηση να διαχειριστεί, και μέχρι τώρα έχει γίνει μια υπεράνθρωπη προσπάθεια.

Ήττα του «Αίαντα» Κιλκίς από τον Μίλωνα Γιαννιτσών


Δελτίο τύπου «
Αίαντα» Κιλκίς
Το Σάββατο 06/11/2021 στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος κορασίδων που διεξήχθη στα Γιαννιτσά, η ομάδα βόλεϊ του «Αίαντα» Κιλκίς ηττήθηκε από την αντίστοιχη του Μίλωνα Γιαννιτσών με 3-1 σετ.