Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ο Θεόδωρος Καράογλου δηλώνει στη ΓΝΩΜΗ για την άσκηση "Τάλως 13" στη Νέα Σάντα Κιλκίς


Ο Κώστας Μηναρετζής και η Νάντια Μπουρλούκα μιλούν στην Γνώμη για τον ΓΑΣ Κιλκίς


Ο Άθλος Κιλκίς σε αγώνες kick boxing στα Γιαννιτσά

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε Διασυλλογικό πρωτάθλημα KICK BOXING στα Γιαννιτσά υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας. Από την πόλη του Κιλκίς συμμετείχε ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς με τέσσερις αθλητές που αναγράφονται παρακάτω.

Διευκρινήσεις για την καταβολή της εξισωτικής αποζημίωσης έτους 2012

Με αφορμή ορισμένα δημοσιεύματα για το θέμα της εξισωτικής αποζημίωσης έτους 2012, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την ενημέρωση των δικαιούχων που στην πλειοψηφία τους αποτελούνται από κτηνοτρόφους, ανακοινώνει τα ακόλουθα.

Ο Θεόδωρος Καράογλου στην διακλαδική άσκηση «Τάλως 13» στη Νέα Σάντα Κιλκίς

Τη διακλαδική και πολυεθνική στρατιωτική άσκηση με την ονομασία «ΤΑΛΩΣ-13» που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της 71ης αερομεταφερόμενης ταξιαρχίας στη Νέα Σάντα Κιλκίς, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής αξιολόγησης του σχηματισμού «HELBROC», παρακολούθησε σήμερα ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου.

Μετονομάζεται στο Κιλκίς η οδός "Κων/νου Παλαιολόγου" σε "Γεωργίου Καμπούρογλου"

Ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 03 Νοεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς για την μετονομασία τμήματος της οδού Κων/νου Παλαιολόγου στο Κιλκίς σε οδό «Ανθυπαστυνόμου Γεωργίου Καμπούρογλου».
Η εκδήλωση περιλαμβάνει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Εορτασμός της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

Ο φετινός εορτασμός της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου θα πραγματοποιηθεί κατά το διήμερο 19 - 20 Οκτωβρίου 2013, τόσο στην Αθήνα, όσο και στις έδρες των Αστυνομικών Διευθύνσεων σε όλη τη χώρα.

Με έξι αθλητές συμμετέχει φέτος ο ΓΑΣ Κιλκίς στον 2ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Πανέτοιμοι για μια ανεπανάληπτη νυχτερινή αθλητική γιορτή, που θα φέρει τη Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο, δήλωσαν οι διοργανωτές του 2ου Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, στην επίσημη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε τρεις ημέρες πριν από τη διοργάνωση του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου. 

Ο Γ. Κωνσταντινίδης θα εκπροσωπήσει τον ΓΑΣ Κιλκίς στην έκτακτη συνέλευση του ΣΕΓΑΣ στα Τρίκαλα

Μια πολύ σημαντική για τον κλασικό αθλητισμό συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα. Όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ, καλεί σε έκτακτη γενική συνέλευση τα σωματεία που ανήκουν στο δυναμικό του, για τις 18 Οκτωβρίου στα Τρίκαλα. Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης που κρίνονται σημαντικά, συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων η ενημέρωση για τον νέο σχεδιασμό ΣΕΓΑΣ, ο προγραμματισμός της Ομοσπονδίας για το 2014 καθώς και η έγκριση του προϋπολογισμού του ΣΕΓΑΣ για το επόμενο οικονομικό έτος.

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των κόκκινων αλεπούδων

Από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ξεκίνησε ο εμβολιασμός των κόκκινων αλεπούδων.
Ο εμβολιασμός πραγματοποιείται από αέρος με τη ρίψη εμβολίων-δολωμάτων, με σκοπό την κατανάλωσή τους από τις αλεπούδες και την ανοσοποίησή τους κατά της λύσσας.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν 55χρονο για ναρκωτικά στα Άθυρα Θεσσαλονίκης

Συνελήφθη χθες (17.10.2013) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 55 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ρεμπέτικη βραδιά σήμερα με τα "Ρητορικά Χαλίκια" και την Έφη Ναβροζίδου


Οι βουλευτές του Κιλκίς πρέπει να ανταποκριθούν σήμερα στις δεσμεύσεις τους

Με αφορμή συζήτηση που η διενεργείται σήμερα Πέμπτη 17/10/2013 στην ολομέλεια της Βουλής και η οποία αφορά και στο Κιλκίς, δημοσιεύουμε επιστολή που στάλθηκε από το Μέτωπο αγώνα ενάντια στα μεταλλεία σε Κρούσια-Πάικο προς τους βουλευτές του Κοινοβουλίου.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν Πακιστανούς λαθρεμπόρους τσιγάρων

Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς πέτυχαν χθες (16.10.2013) το απόγευμα τη σύλληψη τριών υπηκόων Πακιστάν 30, 31 και 25 ετών, για λαθρεμπορία τσιγάρων.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΑΥΓΗ ·Πικρό ποτήρι για τον Σαμαρά –Νέα μέτρα μέχρι τον Δεκέμβριο για χρηματοδοτικό κενό 6 δις το 2014 ζήτησε από Σαμαρά και Στουρνάρα ο Τόμας Βίζερ…·Καταρρίπτεται ο μύθος – Οι Έλληνες εκπαιδευτικοί εργάζονται περισσότερο από τους Ευρωπαίους·Αναβάθμιση της «Θεωρίας των δύο άκρων» - Χιλιάδες τρομοκράτες βλέπει ο Δένδιας!
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Φόρος ακινήτων χωρίς παυσίπονα! –Σταθερό το χαράτσι σε φθηνές μεσαίες περιοχές. Εκτοξεύεται από τα 3.251 έως τα 4.500 ευρώ το τ.μ.·Αφόρητες πιέσεις επιπλέον μέτρα 6 δις ευρώ – Ο Σαμαράς στον «Πυρπολητή» (μετράει τις στιγμές) φωτογραφία του Πρωθυπουργού..·Από .. μία κλωστή η παραγραφή για τον Παπακωνσταντίνου – «Λίστα Λαγκάρντ»: Η μπάλα στον Άρειο Πάγο

Στην Α’ Εθνική ο δικός μας Πλούταρχος Ελευθεριάδης

Μεγάλη επιτυχία για τον σύνδεσμο διαιτητών καλαθοσφαίρισης Κιλκίς η αξιολόγηση του πρόεδρου του συνδέσμου Κιλκίς ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ Πλούταρχου στην μεγάλη κατηγορία. Φυσικά η επιτυχία γίνεται μεγαλύτερη με την αξιολόγηση και των ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Κύρου και ΕΚΙΖΟΓΛΟΥ Κων/νου. Πλέον οι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Πλούταρχος και ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Κύρος θα αγωνίζονται στην Α2 εθνική κατηγορία και ο ΕΚΙΖΟΓΛΟΥ Κων/νος στην Β εθνική. Συγχαρητήρια στους διαιτητές του νομού μας και τους ευχόμαστε πολλούς αγώνες και καλές διαιτησίες.