Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Δεν θα κόψει την πίτα του, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς


Ανακοίνωση Συνδέσμου 
Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς 
Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς ανακοινώνει προς όλα τα μέλη και τους αγαπητούς φίλους του ότι, η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας για το νέο έτος 2021 δεν θα πραγματοποιηθεί. Τα έξοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία.

Κυρία αναλαμβάνει φροντίδα και φύλαξη ηλικιωμένων (29/12/2020)


Κυρία με 15 χρόνια προϋπηρεσία αναλαμβάνει τη φροντίδα και φύλαξη ηλικιωμένων ως εσωτερική εντός της πόλης του Κιλκίς. Πληροφορίες κ. Άννα 6976351241

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού


Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ενημέρωση κτηνοτρόφων του νομού Κιλκίς για την κατανομή των βοσκήσιμων γαιών 2020


Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ ενημερώνει τους κτηνοτρόφους του νομού πως θα δεχθεί αιτήματα χωροταξικής ανακατανομής (ενστάσεις) έως και την 31η -12ου -2020 για τις καταστάσεις κατανομής των επιλέξιμων βοσκοτόπων έτους 2020 που έχουν εκδοθεί.

Απάντηση Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς στον ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, για το θέμα του εμβολιασμού

Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Δυστυχώς η επιστήμη δεν έχει καταφέρει να κατασκευάσει ακόμη το εμβόλιο κατά της μιζέριας του ΣΥΡΙΖΑ... είτε σε πανελλαδικό είτε σε τοπικό επίπεδο. Στην προσπάθειά του να αντιπολιτευτεί κατασκευάζει κάθε τόσο μια δική του εικονική πραγματικότητα. Στις 2 Νοεμβρίου, λιγότερο από δύο μήνες πριν, ο κ. Τσίπρας κατήγγειλε την Κυβέρνηση «ότι πουλάει ελπίδα λέγοντας πως έχει εξασφαλίσει και μάλιστα δωρεάν, ένα εμβόλιο που δεν έχει ακόμα ανακαλυφθεί». 

Δήλωση Ε. Αγαθοπούλου, για την κατάσταση στο νοσοκομείο του Κιλκίς

Δελτίο τύπου
Ε. Αγαθοπούλου
Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου εδώ και τόσο καιρό. Πολιτικά κόμματα, βουλευτές, φορείς, ιατρονοσηλευτικό προσωπικό... Στο Νοσοκομείο του Κιλκίς ο σχεδιασμός είναι εντελώς ανεπαρκής, υγειονομικοί νοσούν καθημερινά, το ιικό φορτίο είναι ιδιαίτερα υψηλό και υπάρχει μεγάλη διασπορά του ιού εντός νοσοκομείου, λόγω του ότι οι κλινικές covid που δημιουργήθηκαν δεν είναι συγκεντρωμένες σε ένα σημείο, αλλά διάσπαρτες σε όλο το νοσοκομείο.

Ευχές Εορτών από το Σύλλογο Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας "Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος"



Κιλκίς: Δωρεάν rapid tests σε τρία σημεία ελέγχου


Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται στους πολίτες ότι το ΚΑΠΗ του Δήμου (απέναντι από το Δημαρχείο) λειτουργεί από τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου ως σημείο ελέγχου για τη διενέργεια ταχέων διαγνωστικών εξετάσεων (rapid tests) ανίχνευσης κορωνοϊού.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με το 50% η λαϊκή αγορά του Κιλκίς


Για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, λόγω εορταστικής αργίας, μετατίθεται η λαϊκή αγορά του Κιλκίς η οποία θα λειτουργήσει με τη συμμετοχή ογδόντα εννέα παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών. Τα έκτακτα υγειονομικά μέτρα προστασίας για την αποτροπή διάδοσης του Covid – 19 βρίσκονται σε ισχύ και αφορούν:

Κάποιος φταίει για το χάλι του Κιλκίς

Μια βόλτα στην Πλατεία Ειρήνη του Κιλκίς, στο Πάρκο Γαλήνης (Ζωοπάζαρο) και στο Δημοτικό Πάρκο Κιλκίς αρκεί για να καταλάβουμε ποιος φταίει...
Συνεχίζεται...



Κορωνοϊός (29/12/2020): 1047 νέα κρούσματα (34 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς) και 58 θάνατοι


Σήμερα ανακοινώνουμε 1047 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 16 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 136976, εκ των οποίων το 52.3% άνδρες.

Μέτρα πρόληψης ατυχημάτων κατά τη χρήση τζακιού, σόμπας ξύλου, πετρελαίου, υγραερίου και ηλεκτρικής

Ανακοίνωση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Κιλκίς
Αν χρησιμοποιείτε Σόμπα Πετρελαίου
Να ελέγχετε, σε τακτά χρονικά διαστήματα την στεγανότητα των σωλήνων και των ρακόρ μήπως τρέχει πετρέλαιο στο πάτωμα.

Υπογραφή σύμβασης υλοποίησης του έργου “Συντήρηση της Επ.Ο. 19 στο τμήμα Αξιούπολη-Γοργόπη- Γουμένισσα”


Υπεγράφη σήμερα, Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020, από τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς, κ. Ανδρέα Βεργίδη και τον ανάδοχο Νικόλαο Καϊσίδη, παρουσία του προϊσταμένου της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Κιλκίς Νικόλαου Γρηγοριάδη, η σύμβαση υλοποίησης του έργου «Συντήρηση της Επ.Ο.19 στο τμήμα Αξιούπολη-Γοργόπη-Γουμένισσα».

Ιστορική απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για το Δικαστικό Μέγαρο Κιλκίς


Με μια ιστορική απόφαση που χαίρει ευρείας συναίνεσης το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς σφράγισε την στεγαστική αποκατάσταση της Δικαιοσύνης παραχωρώντας δημοτική έκταση 2.450 τ.μ. στο Ταμείο Χρηματοδότησης Δικαστικών Κτηρίων (ΤΑΧΔΙΚ) με αποκλειστικό σκοπό την ανέγερση Δικαστικού Μεγάρου.

Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου ανάδειξης της αρχαίας Μορύλλου (νυν Άνω Απόστολοι Κιλκίς)


Την Προγραμματική Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Αρχαιολογικές εργασίες 2020 για την ανάδειξη της αρχαίας Μορύλλου (νυν Άνω Απόστολοι) Π.Ε. Κιλκίς». Προϋπολογισμού 25.000,00 €, υπέγραψε, σήμερα, Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κιλκίς, κ. Ανδρέας Βεργίδης, παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων των Τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΕ Κιλκίς και της Προϊσταμένης της Εφορείας Αρχαιοτήτων (ΕΦΑ) Κιλκίς Γεωργίας Στρατούλη.

Tην Πέμπτη 31/12/2020 πληρώνονται οι αποζημιώσεις ξηρασίας (ΠΣΕΑ ) για το έτος 2017


Σήμερα το πρωί ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης - Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς επικοινώνησε με τον Διοικητή του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο, ο οποίος και του ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη 31/12/2020 θα πιστωθούν στους δικαιούχους αγρότες της ΠΕ Κιλκίς οι αποζημιώσεις ξηρασίας (ΠΣΕΑ) για το έτος 2017.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Αιτήσεις για το επιδοτούμενο πρόγραμμα ανέργων ηλικίας 30-49 ετών με επιδότηση 2.520€


Ανακοίνωση Επιμορφωτικής Κιλκίς
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε. ενημερώνει το ευρύ κοινό ότι προκηρύχθηκε νέο πρόγραμμα Voucher για 10.000 άνεργους εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ, ηλικίας 30-49 ετών. Το πρόγραμμα θα παρέχει υπηρεσίες επαγγελματικής συμβουλευτικής, επαγγελματικής κατάρτισης, πρακτικής σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και πιστοποίησης των προσόντων που θα αποκτηθούν.

Δωρεά υγειονομικού υλικού από τους "Αργοναύτες" Κιλκίς προς το Νοσοκομείο Κιλκίς


Δελτίο τύπου 
Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"

Την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου και ώρα 11 π.μ. αντιπροσωπευτική ομάδα εκπροσώπων της Ένωσης 
Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες", απαρτιζόμενη από τον πρόεδρο Παναγιώτη Δαμιανίδη και τα μέλη του Δ.Σ. Ζωή Φωτιάδου, Κων/νο Κοτσαπουικίδη και Γιώργο Μιχαηλίδη παρέδωσε υγειονομικό υλικό στην διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς.