Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Κάντε το όπως η ΒΙΠΕ Σταυροχωρίου


Υπογράφει ο Δημήτρης Αγαθόπουλος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Κιλκίς "Συμμετέχω"
Μετά από ένα δίμηνο σε κατάσταση μερικού lockdown, θα έλεγα ότι θα μπορούσαμε να βγάλουμε μερικά ασφαλή συμπεράσματα για την τοπική μας μικρή κοινωνία στον νομό Κιλκίς. Συμπεράσματα αναγκαία για να αντιμετωπίσουμε ατομικά αλλά κυρίως συλλογικά αυτό το αόρατο τέρας που αναστάτωσε τις ζωές όλου του κόσμου.

Φωτογραφική αναδρομή στο Bar "ΣΦΗΝΑΚΙ" Κιλκίς τo 2004 - 2009 (361 φωτογραφίες)

Φωτογραφική αναδρομή στο Bar "ΣΦΗΝΑΚΙ" Κιλκίς τo 2004 - 2009 (361 φωτογραφίες)
Δείτε ΕΔΩ

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού


Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Συλλυπητήρια Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς, για το θάνατο της Ζωής Ιωάννου


Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς 
Το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια της συναδέλφισσας Ζωής Ιωάννου, νοσηλεύτριας στο νοσοκομείο μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της. 
Καλό παράδεισο συναδέλφισσα.

Ευχές Εορτών από φίλους της Ακαδημίας Μπάσκετ ΚουΠα Κιλκίς

Κορωνοϊός (27/12/2020): 342 νέα κρούσματα (10 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς) και 53 θάνατοι


Σήμερα ανακοινώθηκαν 342 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 22 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 135456, εκ των οποίων το 52.4% άνδρες.

Δήλωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τον εμβολιασμό του, στο Νοσοκομείο «Αττικόν»


Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν» για να εμβολιαστεί κατά της COVID-19. Στην είσοδο τον υποδέχτηκαν ο Καθηγητής Παθολογίας - Λοιμώξεων στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ, Σωτήρης Τσιόδρας και ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Την Εθνική Αρχή Διαφάνειας καλεί η Διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς


Την Εθνική Αρχή Διαφάνειας καλεί η Διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς, με σκοπό, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, να αρθούν οι αβάσιμες καταγγελίες σε βάρος της.

Διαδικτυακά σεμινάρια Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"


Ανακοίνωση Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"
Προσαρμόζοντας τις δράσεις μας στη νέα πραγματικότητα της εξ αποστάσεως αλληλεπίδρασης, εκκινούμε έναν κύκλο διαδικτυακών εισηγήσεων και σεμιναρίων για την περίοδο 2020-21 με θέμα "ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ Ιστορία-Παράδοση-Πολιτισμός".

Παράταση προθεσμίας υποβολής ΙΒΑΝ για τους δικαιούχους της ενίσχυσης των 400 ευρώ


Την τελευταία παράταση μέχρι τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου και ώρα 23:59 αποφάσισε η Διοίκηση του ΟΑΕΔ προκείμενου 42.751 δικαιούχοι να επιβεβαιώσουν ή να καταχωρίσουν στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού (IBAN) για την καταβολή της νέας έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης 400 ευρώ σε μακροχρόνια ανέργους, στο πλαίσιο των κυβερνητικών μέτρων για την άμεση στήριξη του εργατικού δυναμικού. Έως τώρα, 87.249 (67%) από τους συνολικά 130.000 δικαιούχους έχουν υποβάλλει ΙΒΑΝ.