Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Κοπή βασιλόπιτας στο ΚΔΑΠ Kinesis


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis

Έφτασε η μέρα που περιμέναμε μικροί και μεγάλοι στο ΚΔΑΠ Kinesis, η μέρα της κοπής της βασιλόπιτας. Αφού μαζευτήκαμε όλοι μαζί, πήρε το κάθε παιδάκι το δικό του ατομικό τσουρεκάκι. 

Συλλυπητήρια από τη ΔΕΕΠ νομού Κιλκίς της ΝΔ

Ανακοίνωση ΔΕΕΠ νομού Κιλκίς της ΝΔ
Στον συντοπίτη μας Ανδρέα Τρεντζίδη, στέλεχος της Γραμματείας Οργανωτικού και εκλεγμένο σύνεδρο στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές του κόμματος μας, εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας για την απώλεια της αδερφής του.

Επιστολή Επιμελητηρίου Κιλκίς με τίτλο "Αντιμετώπιση των ανατιμήσεων στην ενέργεια"


Επιστολή Επιμελητηρίου Κιλκίς
Διανύουμε τον πέμπτο μήνα της πρωτόγνωρης ενεργειακής κρίσης. Οι τιμές του φυσικού αερίου, οι οποίες συμπαρασύρουν και τις αντίστοιχες της ηλεκτρικής ενέργειας παραμένουν σε υψηλά επίπεδα και ασκούν πληθωριστικές πιέσεις σε πρωτοφανή επίπεδα για την τελευταία δεκαετία, 4,5% στο τέταρτο τρίμηνο του 2021 με βάση τα στοιχεία της Εθνικής Τράπεζας, που απειλούν την οικονομία , τα νοικοκυριά και την λειτουργία των επιχειρήσεων και των αγροτικών εκμεταλλεύσεων. 

Φραγγίδης: Συγχαρητήρια στην Εύα Καϊλή για την εκλογή της στην θέση της Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη

Συγχαρητήρια στην Εύα Καϊλή για την εκλογή της στην θέση της Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η επιτυχημένη παρουσία και η διαδρομή της στα δρώμενα του Ευρωκοινοβουλίου αποτέλεσαν ισχυρό εφόδιο για την σημερινή της εκλογή.

Παλιό Αγιονέρι Κιλκίς: Μέτρα για την μόρφωση και την υγεία των παιδιών μας


Επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Παλαιού Αγιονερίου, όπου αποτυπώνονται ορισμένα σοβαρά ζητήματα σε σχέση με τα κενά εκπαιδευτικών, τη χρηματοδότηση του σχολείου και τα ζητήματα της πανδημίας, καθώς και τις προτάσεις - αιτήματα του Συλλόγου

Βρισκόμαστε στη μέση της σχολικής χρονιάς και δυστυχώς τα προβλήματα στο Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο του Π. Αγιονερίου αυξάνονται αντί να μειώνονται.

Δωρεάν rapid tests σε οικισμούς του Δήμου Παιονίας

Κορωνοϊός (19/1/2022): 20.107 νέα κρούσματα (73 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 88 θάνατοι και 683 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 20.107, εκ των οποίων 60 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.723.496 (ημερήσια μεταβολή +1.2%), εκ των οποίων 49.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 430 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.332 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 19/1/2022, 5:38 μ.μ.


Συνελήφθη ημεδαπός για ένοπλες ληστείες σε καταστήματα

Η ανάλυση του τρόπου δράσης, καθώς και οι άμεσες και συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου που ενέχεται σε ένοπλες ληστείες σε καταστήματα και κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου.

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα το Διαβήτη: Πρόληψη - Έγκαιρη Διάγνωση – Αντιμετώπιση


Μια πολύ ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση με θέμα το Διαβήτη: Πρόληψη -Έγκαιρη Διάγνωση – Αντιμετώπιση και σημαντικούς ομιλητές, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 στις 17.00 από το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς στο πλαίσιο του έργου IpA Shield II.

Αυτή είναι η εικόνα του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς σε αριθμούς για το έτος 2021

Την εικόνα του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς σε αριθμούς για το έτος 2021 έδωσε στο πρώτο δια ζώσης Δ. Σ. του Νοσοκομείου για τη νέα χρονιά ο Διοικητής του Ιωάννης Ανδρίτσος. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που δίνονται 
στη δημοσιότητα, εμπεριστατωμένα στατιστικά στοιχεία και όχι μόνο, για το Νοσοκομείο Κιλκίς. 

Διακοπή υδροδότησης σε περιοχές της πόλης του Κιλκίς


Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν μεταξύ των οδών: 21η Ιουνίου (από Καραγιαννοπούλου έως επέκταση Σκλαβενίτη), Ρ. Φεραίου, Υψηλάντου, Κ. Νικοτσάρα, Γιαλαμίδη, ότι θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022, λόγω εργασιών, συνδέσεων των οικοδομών με το νέο δίκτυο της ύδρευσης, στα πλαίσια του έργου “ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΑΜΙΑΝΤΟ ΣΤΗ Δ.Ε. ΚΙΛΚΙΣ (Β' ΦΑΣΗ)”. 

(Video) Ψυχορραγεί το Σπήλαιο Κιλκίς

Ψυχορραγεί το Σπήλαιο Κιλκίς, Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022
Η Γνώμη φιλοξενεί την αποκαρδιωτική, όπως καταγράφηκε, εμπειρία επίσκεψης του δημοσιογράφου της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής» Άλκη Γαλδαδά στο Σπήλαιο Κιλκίς, που παραμένει κλειστό εδώ και μήνες λόγω της συνταξιοδότησης του Βασίλη Μακρίδη
.

Ο διευθυντής προγράμματος του ALPHA 96.5., Άγγελος Γαβρής, μιλά στο Θωμά Χ. Μαρκόπουλο


Ο Δημοσιογράφος, Πολιτικός Αναλυτής, Ραδιοφωνικός Παραγωγός, Διευθυντής Προγράμματος του ALPHA 96.5., Αρχισυντάκτης του TheSocialist.Gr ακούραστος, ανοδικός και ασταμάτητος νεαρός κύριος, Άγγελος Γαβρής μιλά στο Μαρκόπουλο Χ. Θωμά

Ως ένας εκ των πρωταγωνιστών: Πως βλέπεις το ειδησεογραφικό, δημοσιογραφικό, ΜΜΕ τοπίο στην Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία;
Κατ’ αρχήν, με τιμά ιδιαίτερα η σημερινή πρόσκληση για συνέντευξη και ευχαριστώ πολύ, εν συνεχεία, δεν ξέρω κατά πόσο «πρωταγωνιστής» μπορώ να λογιστώ σε ό,τι αφορά τα ΜΜΕ και την ειδησεογραφία, ωστόσο σίγουρα μπορώ να πω πως έχω δουλέψει πολύ στη ζωή μου για να πετύχω βήμα-βήμα τους στόχους μου και δεν μου «χαρίστηκε» ποτέ τίποτα.