Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Πέλλα: Σκοτώθηκε 48χρονος σε τροχαίο


Σήμερα (12 Αυγούστου 2021) και ώρα περίπου 19:45 στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πενταπλατάνου – Ελευθεροχωρίου Πέλλας, η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 48χρονος ημεδαπός συγκρούσθηκε με το Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 48χρονου οδηγού της μοτοσικλέτας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας.

Συνέντευξη τύπου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη


Σήμερα στις 12 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Tύπου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τις εξελίξεις αναφορικά με τις πυρκαγιές.

Κ. Μητσοτάκης: Επιτρέψτε μου, κυρίες και κύριοι, να ξεκινήσω ευχαριστώντας τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης -και ειδικά τους ρεπόρτερ, οι οποίοι βρέθηκαν στο πεδίο αυτές τις ημέρες- για την αντικειμενική κάλυψη αυτής της πολύ μεγάλης φυσικής καταστροφής η οποία χτύπησε τη χώρα μας. Πιστεύω ότι, με τον τρόπο τους, βοήθησαν την κοινή γνώμη αλλά και εμάς να αντιληφθούμε πραγματικά τι συμβαίνει. Και νομίζω ότι τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις προσπάθειες που κατέβαλαν.

Παράταση προσωρινής απασχόλησης εργατών γης για επιπλέον 90 ημέρες


Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός , σε συνεργασία με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και μετά από διαβούλευση με τον πρόεδρο της ΕΘΕΑΣ Χρήστο Γιαννακάκη, θα εκδώσουν άμεσα σχετική κοινή υπουργική απόφαση και των λοιπών αρμόδιων Υπουργών, για την παράταση προσωρινής απασχόλησης εργατών γης για επιπλέον 90 ημέρες.

Κορωνοϊός (12/8/2021): 3.605 νέα κρούσματα (17 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 20 θάνατοι και 240 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.605, εκ των οποίων 14 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 528.474 (ημερήσια μεταβολή +0.7%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 130 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.533 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Τα νέα της Αναγέννησης Πλαγιάς (12/8/2021)

Δελτίο τύπου
Αναγέννησης Πλαγιάς
Μαζί και για τη νέα αγωνιστική χρονιά  Χατζηιωαννίδης-Φωτιάδης
Το προπονητικό επιτελείο δεν αλλάζει. Το γνωστό ρητό, στην αθλητική καθομιλουμένη, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, ως φαίνεται το έλαβε σοβαρά υπ' όψιν της η Διοίκηση της Αναγέννησης Πλαγιάς και τροποποιώντας το στο ... προπονητική ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει συμφώνησε και έδωσε τα χέρια με το δίδυμο Γ. Χατζηιωαννίδη και Κ. Φωτιάδη για συνέχιση της συνεργασίας τους και την αγωνιστική χρονιά 2021 – 2022.

Ανταύγειες μιας διάρκειας που δεν υπάρχει



Του Φώτη Μισόπουλου
Για να μη γίνει πατρίδα σας ο δικός μου εμπαιγμός
Heiner Müller [1]

Δήμος Παιονίας: Σύσκεψη με θέμα την διαχείριση των αποβλήτων εκσκαφών, κατασκευών και κατεδαφίσεων


Δελτίο τύπου 
Δήμου Παιονίας 
Σύσκεψη του Δήμου Παιονίας με το Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης ΑΕΚΚ ΑΝΑΚΕΜ, με θέμα την διαχείριση των αποβλήτων εκσκαφών, κατασκευών και κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ), πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 στο Δημαρχείο Παιονίας.

Κάδοι ανακύκλωσης ενδυμάτων στο Δήμο Παιονίας


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Εφαρμόζεται από σήμερα 12 Αυγούστου 2021, το πρόγραμμα Ανακύκλωσης Μεταχειρισμένων Ενδυμάτων στο Δήμο Παιονίας. Τοποθετήθηκαν οι ειδικοί κάδοι στον Άγιο Πέτρο, στην Αξιούπολη, στη Γουμένισσα, στον Ευρωπό και στο Πολύκαστρο.

Με το δεξί στο πρώτο φιλικό η Αναγέννηση Πλαγιάς


Δελτίο τύπου Αναγέννησης Πλαγιάς
Με κεκτημένη ταχύτητα από την περυσινή πορεία της στο πρωτάθλημα και με φουλ ρυθμό ξεκίνησε τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας της η ομάδα εκπρόσωπος του νομού Κιλκίς στην γ' εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου Αναγέννηση Πλαγιάς νικώντας τον Θερμαϊκό Θέρμης 2-0 εκτός έδρας.

Τι λέει η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού


Δελτίο τύπου Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς (Ε.Ν.Ι.Κ.)
Το Δ.Σ της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς (Ε.Ν.Ι.Κ.) με ομόφωνη απόφασή του έχει ταχθεί ξεκάθαρα και χωρίς ενδοιασμούς υπέρ του εμβολιασμού τόσο των υγειονομικών όσο και των πολιτών της χώρας και κατά της επιβολής της υποχρεωτικότητας αυτού.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 12/8/2021, 2:29 μ.μ.

Συνελήφθη 49χρονος ο οποίος κατείχε σε οικία και κτήμα ιδιοκτησίας του δέματα και δενδρύλλια κάνναβης

Συνελήφθη έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, του Τμήματος Δίωξης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης και του Αστυνομικού Τμήματος Πυλαίας – Χορτιάτη, 49χρονος ημεδαπός, έπειτα από την κατάσχεση δεμάτων και δενδρυλλίων κάνναβης.

«Γιώργο Γεωργαντά, σ’ ευχαριστούμε από καρδιάς»



Ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς, δίπλα στους πυρόπληκτους


Δελτίο τύπου Αθλητικού Συλλόγου Άθλος Κιλκίς

Την Τετάρτη 11 Αυγούστου ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μουτσάκης Αναστάσιος παρέδωσε στον Αντιδήμαρχο Πουντζουκίδη Κωνσταντίνο στην είσοδο του Συνεδριακού Κέντρου, είδη πρώτης ανάγκης καθώς και μια παλέτα με νερά ως βοήθεια για τους πυρόπληκτους της Αττικής και της Εύβοιας.

Θέση εργασίας στο Αναψυκτήριο Ράντσο Κιλκίς (12/8/2021)


Ζητείται άτομο για εργασία στο Αναψυκτήριο Ράντσο Κιλκίς.
Πληροφορίες: 6976993221