Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Η Κ. Γιαννακοπούλου, ο Δ. Σκιαδάς, η Μ. Μπουφίδου και ο Θ. Κοσμίδης πολιτικοΛΟΓΟΥΝ με το Θωμά Μαρκόπουλο στον OkRadio



Αγαθοπούλου: «Προκαλεί οργή η προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης βιασμού της 24χρονης»


Συνέντευξη της βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς και αναπλ. Τομεάρχισσας Δικαιοσύνης, Ειρήνης Αγαθοπούλου, στον Ιάσονα Μπάντιο για τη Μακεδονία της Κυριακής

Την παρέμβαση της αρμόδιας υφυπουργού για θέματα Ισότητας ζητά η αναπληρώτρια τομεάρχης Δικαιοσύνης, για θέματα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ισότητας & Καταπολέμησης των Διακρίσεων και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, μιλώντας στην ΜτΚ, σε σχέση με την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, καθώς όπως επισημαίνει, θα έπρεπε να έχει αναλάβει «πολιτικές πρωτοβουλίες για την διερεύνηση και κυρίως για την άμεση βελτίωση των κακώς κειμένων» της υπόθεσης.

​«Κάνετε το Κτηματολόγιο… κτήμα σας», με τις εκπαιδευτικές βίντεο-παρουσιάσεις των ψηφιακών εφαρμογών του.

Δελτίο τύπου Ελληνικού Κτηματολογίου
Το Ελληνικό Κτηματολόγιο, παρουσιάζει μία σειρά εκπαιδευτικών βίντεο - παρουσιάσεων με γενικό τίτλο «Κάνετε το Κτηματολόγιο… κτήμα σας», οι οποίες απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες όσο και στους πολίτες.

“Διπλασιασμός''


Του Στέφανου Παραστατίδη, Γραμματέα Οργανωτικού του ΚΙΝΑΛ
Στον επισυναπτόμενο πίνακα παραθέτω το μέσο όρο των δημοσκοπικών εταιριών με αναγωγή (όπου δεν γίνεται για επιστημονικούς λόγους από την αντίστοιχη εταιρία, παρατυπώ με αναγωγή επί των αναποφάσιστων).

Επίσκεψη του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος στην ACS Courier Κιλκις


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος
Την Παρασκευή οι δύο από τις τέσσερις ρομποτικές ομάδες μας στα πλαίσια του ρομποτικού διαγωνισμού της FLL Cargo Connect, συναντήθηκαν με μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρείες ταχυμεταφορών στην Ελλάδα.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (24/1/2022)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Ήττα στο Χέρσο για τον Αλέξανδρο
Με ήττα ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο της Α΄ Κατηγορίας η Ομάδα Νέων του Αλέξανδρου Κιλκίς, καθώς η Δόξα Χέρσου επιβλήθηκε με 5-1 το μεσημέρι της Κυριακής. Οι δύο ομάδες είναι άξιες συγχαρητηρίων, μιας και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, με παγετό και δυνατό άνεμο, έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο.

Ο Παπανούσης Π. Μιχαήλ, μιλά στους Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και Μπάμπη Καραγεωργίου


Ο Παπανούσης Π. Μιχαήλ Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ "Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ" μιλά στους Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και Μπάμπη Καραγεωργίου

Ποια προβλήματα θεωρείτε ότι προέκυψαν στον πολιτιστικό τομέα από τον Covid 19; Είστε αισιόδοξος για την επίλυση τους;
Αν και δεν ανήκουμε στα πολιτιστικά αλλά στα εθνικά/πατριωτικά σωματεία η δύσκολη κατάσταση πού ζούμε προκαλεί προβλήματα στην λειτουργία όλων όσων ασχολούνται με την διατήρηση της μνήμης ιστορικής, όσον μας αφορά. Φόβος και ανασφάλεια στα μέλη μας κατήφεια και απογοήτευση είναι τα αισθήματα που κυριαρχούν στις ψυχές μας. Είναι αυτονόητο πως δεν υπάρχει χώρος ούτε σκέψη διαφορετική από την αισιόδοξοι. Έχουμε χρέος και καθήκον να σταθούμε όρθιοι.

Κλειστό την Τρίτη 25 Ιανουαρίου το ΚΔΑΠ Kinesis for kids


Ανακοίνωση ΚΔΑΠ Kinesis for kids 
Έπειτα από επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου εργασίας, η δομή μας, ΚΔΑΠ Kinesis for kids, όπως και όλες οι δομές ΚΔΑΠ του Νόμου Κιλκίς, θα παραμείνουν κλειστές για σήμερα Δευτέρα 24/01 και αύριο Τρίτη 25/01 λόγω της κακοκαιρίας.
Θα είμαστε ξανά μαζί από Τετάρτη.

Αγαθοπούλου: Οι ελλείψεις στην αγορά φαρμάκου δημιουργούνται από τις κερδοσκοπικές τάσεις και την απουσία της πολιτικής βούλησης


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κατέθεσαν 53 βουλευτές και βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ανάμεσα τους και η βουλεύτρια Κιλκίς και φαρμακοποιός, Ειρήνη Αγαθοπούλου, σχετικά με τις σημαντικές ελλείψεις που παρατηρούνται σε πολλές κατηγορίες φαρμάκων. Με τον κίνδυνο να μείνουν κάποιοι ασθενείς χωρίς την αναγκαία θεραπεία, η παρέμβαση της πολιτείας κρίνεται απαραίτητη, καθώς υπάρχουν ελλείψεις και σε φάρμακα τα οποία είναι αναντικατάστατα, δεν κυκλοφορούν δηλαδή τα αντίστοιχα γενόσημα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 24/1/2022, 6:12 μ.μ.


Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών συνελήφθησαν 2 άτομα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθησαν προχθές (22 Ιανουαρίου 2022) το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, δύο ημεδαποί άνδρες, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Κορωνοϊός (24/1/2022): 19.075 νέα κρούσματα (73 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 111 θάνατοι και 655 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 19.075, εκ των οποίων 62 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.812.384 (ημερήσια μεταβολή +1.1%), εκ των οποίων 49.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 416 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.079 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

5η Τακτική Γενική Συνέλευση του Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς


Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 11 του καταστατικού του σωματείου: «Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς», καλούνται τα τακτικά μέλη του στην 5η Τακτική Γενική Συνέλευση.

(Video) Σβήνει η αγορά του Κιλκίς

Σβήνει η αγορά του Κιλκίς, Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022.

Ανοιχτά αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου, όλα τα σχολεία στο Δήμο Παιονίας


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Παιονίας θα λειτουργήσουν κανονικά, αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022. Ο Δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης επικοινώνησε με τους Προέδρους των δύο σχολικών επιτροπών και ζήτησε οι διευθυντές των σχολείων να μεριμνήσουν για την ενισχυμένη λειτουργία της κεντρικής θέρμανσης των σχολικών μονάδων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το ψύχος.

Κλείνουν οι βρεφικοί, βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα ΚΔΗΦ, τα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑμεΑ του νομού Κιλκίς

Με σκοπό την ασφάλεια και την προστασία όλων των ωφελούμενων και εργαζομένων από τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα, που πλήττουν την Ελλάδα, το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, κλειστοί θα παραμείνουν όλοι οι βρεφικοί, βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠΑμεΑ) και τα Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ), στις Περιφέρειες:

Τακτική Γενική Συνέλευση του σωματείου "η πόλις"


Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του σωματείου: «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ Η ΠΟΛΙΣ», Σουρή 6 Κιλκίς, η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του.

Ο Γιώργος Ντούρος, Γραμματέας Νομαρχιακής Βορείου Τομέα Αθηνών ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ μιλά στη Γνώμη και στον Μπάμπη Καραγεωργίου


Ο Γιώργος Ντούρος, Γραμματέας Νομαρχιακής Βορείου Τομέα Αθηνών ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ μιλά στη Γνώμη και στον Μπάμπη Καραγεωργίου

Αρχικά πριν προχωρήσουμε στα επιμέρους θέματα θα ήθελα να μου πεις κάποια πράγματα για εσένα (καταγωγή, σπουδές, ασχολίες)
Αρχικά θέλω να σ’ ευχαριστήσω πολύ για το βήμα που μου δίνεις. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Αρχικά μέναμε με τους γονείς μου στους Αμπελόκηπους Αθηνών. Κέντρο Απόκεντρο δηλαδή. Εκεί πέρασα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου, έπαιξα μπάσκετ, πήγα σχολείο. 

Τα νέα του ΑΣΕΠ (24/1/2022)


 Ανακοίνωση ΑΣΕΠ
1. Παρουσίαση των εκθέσεων πεπραγμένων του ΑΣΕΠ για τα έτη 2019 και 2020 στη Βουλή
2. 13Κ/2021: Εκκίνηση υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων
3. 4Ε/2020: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων (Κωδ. θέσης 10002)
4. 5Κ/2020: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων ΤΕ
5. Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την επιλογή Διοικητή της Επιθεώρησης Εργασίας
6. 13Κ/2021: Έκδοση προκήρυξης
7. Προκήρυξη θέσης ευθύνης επιπ. Γεν.Δ/νσης Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων
8. 6ΔΣ/2021: Πλήθος Αιτήσεων Συμμετοχής
9. 2Κ/2019: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων ΤΕ Νοσηλευτικής - ΓΝΑ «ΛΑΪΚΟ»
10. 4Κ/2021: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων ΔΕ
11. Πίνακες Κατάταξης & Αποκλειομένων Γ.Δ. Κ.Υ. Υπ. Δικαιοσύνης Ειδ. Νομ. Ζητ.
12. Πίνακες Κατάταξης & Αποκλειομένων Γ.Δ. Κ.Υ. Υπ. Δικαιοσύνης

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του γηπέδου τένις στην Αξιούπολη


Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του γηπέδου αντισφαίρισης στην Δημοτική Ενότητα Αξιούπολης ένα περίπου χρόνο μετά την δημοπράτηση του. Το έργο, προϋπολογισμού 95.000,00 €, δημοπρατήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020 και η χρηματοδότηση του προήλθε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού - Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΣΑ E016).

Τι λέει η "Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών" Κιλκίς, για τα κλειστά σχολεία λόγω… κρύου

Ανακοίνωση
"Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών" 
Έχουμε δει σχολεία να κλείνουν λόγω του κορωνοϊού, λόγω σεισμού, λόγω χιονιού, ακόμα και λόγω βροχόπτωσης (γιατί πλημμύρησαν). Τώρα βλέπουμε να κλείνουν και λόγω… κρύου!