Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Δήλωση του Τάσου Βασιλακάκη, δημοτικού συμβούλου και υποψήφιου Δημάρχου Παιονίας, με τη “Λαϊκή Συσπείρωση”

Υπογράφει ο Τάσος Βασιλακάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας

Ως “Λαική Συσπείρωση Παιονίας” συναντηθήκαμε και συμπορευθήκαμε μαζί με πολλούς αγωνιστές και προοδευτικούς ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια, ενώσαμε τις δυνάμεις μας μαζί τους, ακόμη και αν δεν συμφωνούμε σε όλα, για την υπεράσπιση της ζωής και των συμφερόντων του λαού μας.

Παπαδόπουλος Αλέξανδρος : Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο ΒαφειάδηΚαρακίδης Πέτρος: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο ΒαφειάδηΓενική Συνέλευση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Αγαπητοί Συνάδελφοι
Καλείστε να παραβρεθείτε στην Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς την Δευτέρα 04 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 6:00 μ.μ. στα Γραφεία του Συλλόγου με θέματα ημερήσιας Διάταξης.

Γ. Μιχαηλίδης: Αλλαγή κωδικού πληρωμής των λογαριασμών της ΔΕΥΑ Κιλκίς, με παρατράγουδα...

Υπογράφει ο Γιώργος Αχ. Μιχαηλίδης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος "Νέο Κιλκίς" 

Η ΔΕΥΑ Κιλκίς, έκανε αλλαγή στον κωδικό πληρωμής των λογαριασμών και έβαλε RF με αποτέλεσμα οι πάγιες εντολές στις τράπεζες να μην είναι πλέον ενεργές με αποτέλεσμα οι λογαριασμοί να μένουν απλήρωτοι. Θα έπρεπε κύριοι της ΔΕΥΑ Κιλκίς να ενημερώσετε τους καταναλωτές με κάποιο φυλλάδιο για να προβούν σε νέα πάγια εντολή στις Τράπεζες.

VIDEO: Ελεεινή χωματερή με θέα την Πικρολίμνη Κιλκίς

Ελεεινή χωματερή με θέα την Πικρολίμνη Κιλκίς. Τρίτη 22 Αυγούστου 2023.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 22/8/2023, 8:30 μ.μ.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (21 Αυγούστου 2023) το απόγευμα στις Σέρρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα αφαίρεσε μέσα από σταθμευμένο όχημα ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας 300 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Το κλεμμένο κινητό βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

33η Εθελοντική Αιμοδοσία των μελών της Τράπεζας Αίματος Άσπρου - Αξιοχωρίου

Του Βασίλη Αθανασιάδη
Οι ανάγκες σε αίμα διαρκείς και μεγάλες, η ώρα της έμπρακτης αγάπης προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας πλησιάζει, παράκληση όσοι πιστοί προσέλθετε, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023 από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 12:30, στο "Πολιτιστικό κέντρο του Άσπρου", θα πραγματοποιηθεί η 33ή Εθελοντική Αιμοδοσία των μελών της Τράπεζας Αίματος Άσπρου - Αξιοχωρίου.

Τα τρία λάθη που πρέπει να διορθώσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ
π. Αν. Υπουργού Οικονομικών (2015) και Υφ/γού Εξωτερικών (2016)

-2015, ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει τα ηνία του κράτους, χωρίς να έχει υπολογίσει επακριβώς τα εμπόδια και τους περιορισμούς που θα αντιμετώπιζε. Από την άλλη, η οικονομία το 2014 εκτροχιάζεται και οι τότε εξελίξεις δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τις προβλέψεις του άμεσου παρελθόντος, εκείνες λοιπόν του Απριλίου του 2014! (βλ. αναλυτικότερα, https://www.euro2day.gr/specials/opinions/article/2192833/ta-provlhmata-ths-oikonomias-poy-kryvontai-kato-ap.html

Η κατάρρευση του «επιτελικού» κράτους και το αίσθημα ανασφάλειας στην κοινωνία

Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
Γινόμαστε και πάλι αυτές τις ημέρες μάρτυρες μίας φρικτής τραγωδίας.Πύρινα κύματα σαρώνουν και πάλι τεράστιες εκτάσεις γής αφήνοντας πίσω καταστροφή και θάνατο.Και όταν όλα τελειώσουν και -δυστυχώς- ξεχαστούν τότε το δήθεν επιτελικό κράτος θα βγεί να τονίσει και πάλι το «πόσο χειρότερα θα ήταν τα πράγματα» αν ήταν στην εξουσία οι «άλλοι».

(Video) Αποκάλυψη τώρα - Τα νέα μου σχέδια και το πρώτο υπέροχο video

Τα νέα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς - 22/8/2023

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Τρίτη εβδομάδα προπονήσεων για τον Αλέξανδρο Κιλκίς
Σε πλήρη εξέλιξη, με εντυπωσιακή συμμετοχή, η προετοιμασία του Αλέξανδρου Κιλκίς ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πρώτο φιλικό την Τετάρτη στο Δημοτικό Στάδιο με αντίπαλο τον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου.

Η ποντιακή θεατρική παράσταση "Χωρίς εσέν 'κι γίνουμαι χωρίς εσέν 'κ'ευτάγω"

 
 Η ποντιακή θεατρική παράσταση "Χωρίς εσέν 'κι γίνουμαι χωρίς εσέν 'κ'ευτάγω", από τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ Κιλκίς.
Ευχαριστούμε θερμά το κανάλι kilkispatridam για την παραχώρηση χρήσης του video.

Τα νέα του ΑΣΕΠ - 22/8/2023

Ανακοίνωση ΑΣΕΠ
1. 2Ε/2022: Έκδοση προσωρινών πινάκων (Κωδ. θέσης 10002)
2. 2Ε/2021 : Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων (Κωδ. θέσης 10006)
3. 2Κ/2019: Έκδοση Νέων Οριστικών Αποτελεσμάτων ΔΕ

Δημοτικές εκλογές στην Παιονία: Προσπάθεια χειραγώγησης; Αλήθεια τώρα;

Παρεμβαίνει η Γεωργία Τεπερίδου
Εδώ και καιρό έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για την υποψηφιότητα για την θέση του δημάρχου στην Παιονία. Δημιουργήθηκαν συνδυασμοί και ξεκίνησαν οι προσαρτήσεις ατόμων για να πλαισιώσουν τον συνδυασμούς. Στο πυρετό αυτό τον διαβουλεύσεων, άτομα που δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται χαμογελαστοί συμπράττουν με τον υποψήφιο δήμαρχο που στηρίζουν. 

Παράταση απαγόρευσης κυκλοφορίας στο περιαστικό Δάσος Θεσσαλονίκης

Με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλας Πατουλίδου παρατείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας για την Τετάρτη 23/8/2023 και μέχρι τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας.

Σ. Παραστατίδης: Κράτος σε άτακτη υποχώρηση

Υπογράφει ο Στέφανος Παραστατόδης
Βουλευτής Κιλκίς
Τρία σημεία για τις πυρκαγιές: 
1. Είναι αδύνατον να συνεχίσουμε έτσι - φέτος, τα επόμενα χρόνια, την επερχόμενη δεκαετία. Η κλιματική κρίση, από εύκολη δικαιολογία στα χείλη κυβερνώντων, οφείλει να γίνει γενεσιουργός αιτία ριζικών αλλαγών στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την πολιτική προστασία στη χώρα. Αυτό αφορά και την ίδια την προσπάθεια πυρόσβεσης (για την οποία αναδεικνύονται τεράστιες ελλείψεις σε εσωτερική επικοινωνία και συντονισμό, προσωπικό, μέσα) όσο και αυτόν τον μυθικό “μονόκερο” της ελληνικής Πολιτείας, την πρόληψη. 

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Νατάσας Σωτηριάδου, ως περιφερειακής συμβούλου Κιλκίς, με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Α. Τζιτζικώστα

Υπογράφει η
Νατάσα Σωτηριάδου
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κιλκίς

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,
αποδεχόμενη την πρόταση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα να συνεχίσουμε την άριστη συνεργασία μας, σας ανακοινώνω οτι στις αυτοδιοικητικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 8 Οκτωβρίου, θα είμαι εκ νέου υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος  Κιλκίς.

Εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια Ελευθεροχωρίου Κιλκίς


Πρόγραμμα εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια Ελευθεροχωρίου Κιλκίς
27 Αυγούστου 2023
19:30 Αποκαλυπτήρια μνημείου 100 χρόνων Ελευθεροχωρίου
στην νότια είσοδο του χωριού.
20:00 Μουσικό θεατρική αναδρομή τις ιστορίας του χωριού.
21:00 Παρουσίαση φωτογραφικής έκθεσης από το παρελθόν στο παρόν.
28 Αυγούστου 2023
19:00 Αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκίσιου κ.κ Βαρθολομαίου και περιφορά τις Ιεράς Εικόνας.
21:30 Παραδοσιακό ποντιακό πανηγύρι 2023 με τοπικούς καλλιτέχνες.
29 Αυγούστου 2023
7:00 Θα ψαλεί Όρθρος και στην συνέχεια θα τελεσθεί πανηγυρική θεία λειτουργία.

Χριστοφορίδης Κώστας: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη