Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Δενδροφύτευση στη Γοργόπη Δήμου Παιονίας


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Γοργόπης με μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και μέλη του τοπικού συμβουλίου της κοινότητας Γοργόπης, πραγματοποίησαν δενδροφύτευση στο χωριό με δένδρα και φυτά που τους παραχώρησε η διεύθυνση πρασίνου του δήμου Παιονίας.

Συγχαρητήρια στον Άγγελο Πιλιτσόπουλο


Το 1o Γυμνάσιο Κιλκίς και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρουν θερμά τον μαθητή Άγγελο Πιλιτσόπουλο της Γ’ τάξης για τη διάκρισή του στην πολεμική τέχνη Μuay Τhai. Συγκεκριμένα, ο μαθητής έλαβε μέρος στους αγώνες για το Πανελλήνιο Κύπελλο Muay Thai που διεξήχθησαν στο Λουτράκι Κορινθίας στις 13 και 14 Νοεμβρίου 2021 και όχι μόνο κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία εφήβων έως 57 κιλά, αλλά μπήκε και στην Εθνική ομάδα.

Άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Κιλκίς

Την έναρξη της εορταστικής περιόδου στο Δήμο και την Κοινότητα Κιλκίς θα σηματοδοτήσει το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης, την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 17:30, στην πλατεία Λατσιών (πρώην πλατεία Δημαρχείου).
Ο Σύλλογος Ιεροψαλτών «Πέτρος ο Γλυκύς» της Ι. Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου, η ενοριακή χορωδία «Άγιος Νέστωρ» του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου και τα παιδιά του κατηχητικού της Μητρόπολης θα μεταφέρουν μελωδικά το μήνυμα των Χριστουγέννων με ύμνους και τραγούδια.

Γ. Φραγγίδης: Λάθος η επιβολή προστίμου σε ανεμβολίαστους πολίτες άνω των 60


Για να δείτε το video πατήστε επάνω στη φωτογραφία ή ΕΔΩ
Σημεία συνέντευξης Γιώργου Φραγγίδη, βουλευτή Κιλκίς, στο ΑΡΤ TV, στην εκπομπή «Χωρίς χρώμα» με τον δημοσιογράφο Γιώργο Βαθιώτη
Το κύμα της ακρίβειας πλήττει τους πολίτες και η κυβέρνηση αδρανεί
Οι τιμές σε βασικά αγαθά όπως το ψωμί και το γάλα έχουν αυξηθεί. Το ίδιο ισχύει και για το πετρέλαιο και το ρεύμα. Το μηνιαίο κόστος διαβίωσης του πολίτη από το καλοκαίρι και μετά έχει ανέβει κατά 18% - 20%. Ο πολίτης χρειάζεται 50 ευρώ παραπάνω κάθε μήνα για τη διαβίωσή του. Δυστυχώς, ο ΦΠΑ σε προϊόντα πρώτης ανάγκης παραμένει στο 13% και στο 24% και δεν παραδειγματιζόμαστε από χώρες όπως οι σκανδιναβικές ή η Γαλλία που το έχουν κατεβάσει στο 5%. 

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά


Ευχαριστήρια Επιστολή Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας στην 596 Α/Μ ΤΠ και τον ΑΝ/ΧΗ (ΠΒ) κ. Νικόλαο Χαραλαμπόπουλο για τη διαρκή υποστήριξη του έργου της σχολικής μας μονάδας, με τη διάθεση οδηγού για τη χρήση του σχολικού μας λεωφορείου.

Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς στις 13 Δεκεμβρίου 2021


Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς με τηλεδιάσκεψη μέσω της πλατφόρμας e:presence.gov.gr], θα πραγματοποιηθεί, στις 13 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Έτσι θα γίνουν οι εσωκομματικές του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ την Κυριακή 12/12/2021


Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κινήματος Αλλαγής Νομού Κιλκίς ευχαριστεί όλους τους προοδευτικούς πολίτες του νομού Κιλκίς που με τη μαζική συμμετοχή τους στις 05-12-2021 έδωσαν μια νέα ισχυρή δυναμική στη Δημοκρατική Παράταξη.

Κορωνοϊός (9/12/2021): 5.523 νέα κρούσματα (47 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 81 θάνατοι και 708 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 5.523, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 989.814 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 50.5% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 90 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.650 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Σεμινάριο περιβαλλοντικής κατάρτισης από την Επιμορφωτική Κιλκίς


Στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «Ολοκληρωμένο σύστημα αειφορικής διαχείρισης οικοσυστήματος λίμνης Δοϊράνης" και ακρωνύμιο ''PLAN D.oiran», του διασυνοριακού προγράμματος “INTERREG- IPA CBC Ελλάδα- Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας 2014-2020”, η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε-Κ.Δ.Β.Μ., υλοποιεί επιμορφωτικό σεμινάριο, διάρκειας 25 ωρών. 

Δήμαρχε αυτά είναι τα αξιοθέατα του Κιλκίς;


Αγαπητέ Δήμαρχε Κιλκίς
Αν περάσεις από τον Άγιο Θεράποντα, θα δεις ότι απέναντι υπάρχει μια παμπάλαια τουριστική ενημερωτική πινακίδα. Πρέπει να είναι από την εποχή Τάκη Τερζίδη μάλλον. Αν την "μελετήσεις", θα σου δημιουργηθούν ποικίλα συναισθήματα. Από άφθονο γέλιο μέχρι απορία, θυμό, νεύρα, απογοήτευση. 

Αγαθοπούλου: Ερώτηση για την ανάγκη λήψης μέτρων για την εξάλειψη της λαθροϋλοτομίας


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Με ερώτηση τους 40 βουλευτές και βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με πρωτοβουλία του αρμόδιου τομεάρχη, Σωκράτη Φάμελλου και τη συνυπογραφή της βουλεύτριας Κιλκίς, Ειρήνης Αγαθοπούλου, τονίζουν την ανάγκη λήψης μέτρων για την εξάλειψη της λαθροϋλοτομίας και την ενίσχυση των Δασικών Υπηρεσιών.

Το 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς στη 18η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης


Δελτίο τύπου 1ου Γυμνασίου Κιλκίς

Στις 25 Νοεμβρίου 2021 το Β1 τμήμα τού 1ου Γυμνασίου Κιλκίς, συνοδευόμενο από τις εκπαιδευτικούς κ. Καραπάνου Δόμνα και κ. Καβαδοπούλου Βαρβάρα, επισκέφθηκε τη 18η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για έναν κορυφαίο πολιτιστικό θεσμό τής χώρας μας, που αποτελεί και μια ανοιχτή πρόσκληση προς το αναγνωστικό κοινό.

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης


- Στο σπίτι του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης καλλιεργούσε 17 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 150 εκατοστών
- Επίσης εντοπίστηκαν ποσότητες κοκαΐνης, κατεργασμένης κάνναβης και πάνω από 7.000 ευρώ

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί χθες (8 Δεκεμβρίου 2021) το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ημεδαπός άνδρας, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

ΚΔΑΠ Kinesis for kids Christmas Camp


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Christmas Camp: Από Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου έως Παρασκευή 7 Ιανουαρίου κάθε μέρα από τις 7:30 το πρωί έως τις 16:00.
Για όλα τα παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών ΔΩΡΕΑΝ μέσω ΕΣΠΑ ή και με ίδια συμμετοχή.

Απογραφείτε ηλεκτρονικά και κερδίστε αργυρά συλλεκτικά νομίσματα


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών 2021, η οποία διενεργείται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) σε ολόκληρη τη χώρα.

Ολοκλήρωση εργασιών συντήρησης βασικών οδικών αρτηριών της Π.Ε. Κιλκίς


Την αναβάθμιση των κυκλοφοριακών συνθηκών και του επιπέδου οδικής ασφάλειας σε μία από τις κύριες οδικές αρτηρίες της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, είχε ως αποτέλεσμα η ολοκλήρωση των εργασιών στο τμήμα Πολύκαστρο – Λιμνότοπος, στο πλαίσιο του έργου συντήρησης της Π.Ε.Ο.1 (από όρια νομού Θεσσαλονίκης – Πολύκαστρο – Εύζωνοι).