Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Συνελήφθησαν 8 άτομα (2 στο Κιλκίς) για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση, με την κωδική ονομασία «CYBER-TOUCH», για την καταπολέμηση του φαινόμενου της παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου
Συνελήφθησαν οκτώ (8) άτομα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος ακόμη δύο (2) ατόμων, για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού.

16 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής

Η Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής γιορτάζεται κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο στις 16 Οκτωβρίου. Το θέμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής είναι «Οι Γεωργικοί Συνεταιρισμοί – Κλειδί για τη Σίτιση του Κόσμου» ώστε να αναδειχθεί ο ρόλος των συνεταιρισμών στη βελτίωση της ασφάλειας των τροφίμων και στη συμβολή τους στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την καταπολέμηση της πείνας στον κόσμο, σε εθνικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο.

Χωρίς γιατρούς τα νοσοκομεία αύριο και την Πέμπτη!

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν οι νοσοκομειακοί γιατροί στις 17 και 18 Οκτωβρίου καθώς συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία των επιστημονικών φορέων της Τετάρτης 17 Οκτωβρίου και στην πανελλαδική πανεργατική απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ της Πέμπτης 18 Οκτωβρίου.

Ο Γκύντερ Γκρας κλείνει τα 85 του χρόνια

Βραβευμένος με Νόμπελ και άνθρωπος που δεν μασάει τα λόγια του, ούτε για την Ελλάδα της κρίσης. Ο Γκρας είναι σκεπτόμενος πολίτης, πολιτικά δραστήριος, αλλά πάνω απ’ όλα ένας μεγάλος συγγραφέας.

Κι όμως κάτι αλλάζει στην Ελλάδα

Το Ίδρυμα Heinrich Böll που πρόσκειται στους Πράσινους, διοργάνωσε την προηγούμενη εβδομάδα συζήτηση με τον τίτλο «Τι θα γίνει με την Ελλάδα;». Καλά λόγια είχε να πει ο Γενς Μπάστιαν από την Task Force.

Παλλαϊκό - πανεργατικό μέτωπο αλληλεγγύης για τη νίκη στον αγώνα των εργολαβικών υπαλλήλων του ΑΠΘ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης καλεί σε αποφασιστική στήριξη του αγώνα των εργολαβικών υπαλλήλων του ΑΠΘ. 850 απλήρωτες οικογένειες κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο από την αδίστακτη πολιτική του Υπ. Παιδείας και του τρικομματικού εφιάλτη της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ.

Πίνακας προσληπτέων κοινωφελούς εργασίας στο νομό Κιλκίς

Το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ ανακοινώνει ότι σήμερα Τρίτη 16/10/2012 αναρτήθηκαν οι πίνακες κατάταξης της υπ' αριθμ. ΚΟΧ 5.203/1/2012 ανακοίνωσης σύναψης συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας-Περιφερειακή Ενότητα (Νομός) Κιλκίς» στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

Στον τόπο που γεννήθηκα...στον Σταυρό!

Να γνωρίσουμε τον Σταυρό μας καλεί η εκπομπή «στον τόπο που γεννήθηκα..», αυτή την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 12:00. 
Ο ευλογημένος από το όνομά του κιόλας αυτός τόπος, σήμερα αποτελεί ένα παραθεριστικό κέντρο με σύγχρονες τουριστικές εγκαταστάσεις και πλούσια φυσική ομορφιά.

Δήλωση Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σχετικά με το θέμα της διάρκειας ζωής του φρέσκου γάλακτος

"Μου κάνει εντύπωση πώς εν τη απουσία μου δημοσιεύεται κάτι τέτοιο. Οι θέσεις μου για την έννοια της φρεσκάδας όλων των προϊόντων είναι γνωστές από παλιά. Δεν πρέπει να την κάνουν ορισμένοι «λάστιχο» και αφορά όλα τα προϊόντα, είτε είναι όσπρια φετινής εσοδείας, είτε είναι φρούτα, είτε είναι αυγά που θα πρέπει να τα πούμε φρέσκα μιας ημέρας.

Στο Βουκουρέστι αύριο ο Σαμαράς

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναχωρεί αύριο Τετάρτη 17 Οκτωβρίου για το Βουκουρέστι, για να συμμετάσχει στο Συνέδριο και τη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Στο Συνέδριο έχουν κληθεί να συμμετάσχουν 16 Αρχηγοί Κρατών και Κυβερνήσεων της Ε.Ε. Θα συμμετέχουν επίσης, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jose Manuel BARROSO, καθώς και Πρόεδροι Κομμάτων-Μελών, μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των Εθνικών Κοινοβουλίων, όπως και εκπρόσωποι Κρατών-Μελών και Οργανώσεων. Την Πέμπτη το πρωί ο Πρωθυπουργός αναχωρεί για τις Βρυξέλλες, για να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Ο Πρωθυπουργός επιστρέφει στην Αθήνα την Παρασκευή το απόγευμα.

Το φαινόμενο των "νέων φτωχών" προ των πυλών στην Ελλάδα του 2012

Παρέμβαση με σχετική ερώτηση του Κ. Πουπάκη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Φτώχειας (17 Οκτωβρίου)
Στον πλανήτη μας υπολογίζεται ότι κατοικούν 6.8 δισεκατομμύρια άνθρωποι, εκ των οποίων τα 925 εκατομμύρια -περισσότεροι από τον πληθυσμό των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης μαζί- αδυνατούν να εξασφαλίσουν την απαραίτητη τροφή. Ταυτόχρονα, σχεδόν 1.4 δισεκατομμύρια συνάνθρωποί μας στις αναπτυσσόμενες χώρες προσπαθούν να επιβιώσουν με λιγότερα από 1.25 δολάρια την ημέρα, ενώ 22 χιλιάδες παιδιά πεθαίνουν καθημερινά εξαιτίας ακραίας φτώχειας.

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Εκτός προγράμματος «Κατ’ οίκον Φροντίδας Συνταξιούχων» άτομα με αναπηρία!

Στον υπουργό Εργασίας Ι. Βρούτση απευθύνεται με επιστολή της η ΕΣΑμεΑ για το Πρόγραμμα «Κατ’ οίκον Φροντίδας Συνταξιούχων», το οποίο θα αντικαταστήσει το «Βοήθεια στο Σπίτι», και αφήνει εκτός μια τεράστια μερίδα των ατόμων με αναπηρία!
Αφήνει εκτός:

Ανακοίνωση ΠΑΜΕ για την απεργία στις 18 Οκτωβρίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ-ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 18 Οκτώβρη
ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΑΛΥΣΟΔΕΝΟΥΝ!
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΙΣ 10.30 π.μ.

Πίστεψε στη δύναμή σου, φέρε τα πάνω-κάτω!
Εσύ παράγεις τον πλούτο, σε σένα πρέπει να επιστρέψει!

Δηλώσεις Βενιζέλου μετά την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών

Ο σκληρός πυρήνας κρατών και άλλων παραγόντων που διοικεί την Ευρωζώνη, παίζει δυστυχώς με τη φωτιά, με τη φωτιά και για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρωζώνη συνολικά.  Ζήτησα από τον Πρωθυπουργό στη Σύνοδο Κορυφής την Πέμπτη και την Παρασκευή να παρουσιάσει πολιτικά το πραγματικό, εθνικό και κοινωνικό ζήτημα της Ελλάδας. Να αναδείξει τους κινδύνους που ελλοχεύουν.

Κουβέλης: Δεν ψηφίζω τα εργασιακά – Επίθεση Βενιζέλου στην Τρόικα

Ευθεία απειλή ότι η ΔΗΜΑΡ δεν πρόκειται να ψηφίσει τις απαιτήσεις της Τρόικα για τα εργασιακά διατύπωσε ο Φώτης Κουβέλης αμέσως μετά την τρίωρη σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων υπό τον Αντώνη Σαμαρά.
Σκληρός με την Τρόικα χωρίς ωστόσο να μιλήσει για καταψήφιση των μέτρων ήταν και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος κατηγόρησε τους δανειστές μας ότι «παίζουν με την φωτιά».

Εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους» - Γίνε Οικοδέσποινα με Στόχο!

Φόρεσες το διάσημο μπλουζάκι με σήμα τον «Στόχο» και με αυτή σου την ενέργεια βοήθησες χιλιάδες γυναίκες να ενημερωθούν για την πρόληψη, αλλά και να εξεταστούν δωρεάν.
Σήμερα μπορείς να οργανώσεις μια γιορτή για τον ίδιο σκοπό, μπορείς να γίνεις «Οικοδέσποινα με Στόχο». 

Ημερίδα από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία με θέμα «Γερά Δόντια, Χαρούμενα Παιδιά»

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο “The Met Hotel” (28ης Οκτωβρίου 48),η δεύτερη ενημερωτική ημερίδα για το πρόγραμμα «Γερά Δόντια, Χαρούμενα Παιδιά» της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και μέχρι στιγμής έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία σε 31 σχολεία της περιοχής της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας.

ΠΑΣΕΒΕ: Όλοι στην απεργία την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012 – Όλα τα μαγαζιά κλειστά

Συνάδελφοι, σες,
Έχουν αποφασίσει να ξεπαστρέψουν την πλειοψηφία των Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Μικρών Εμπόρων – αυτοκινητιστών.  Αυτό το στόχο έχουν όλα τα μέτρα που φέρνουν.  Με τη μείωση μισθών και συντάξεων φτωχαίνουν εργαζόμενους, συνταξιούχους και συγχρόνως βουλιάζουν μικρομάγαζα, βιοτέχνες, επαγγελματίες από την πτώση της κατανάλωσης.

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΚΙΛΚΙΣ: "Όλοι και όλες στους δρόμους, να τους διώξουμε"

Τα νέα προωθούμενα μέτρα λιτότητας και ο προϋπολογισμός του 2013 οδηγούν τους εργαζόμενους και την ελληνική κοινωνία σε μια άνευ προηγουμένου οικονομική και ανθρωπιστική καταστροφή, που όμοιά της άλλες χώρες μόνο εν καιρώ πολέμου έχουν βιώσει.

Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παραγωγή καπνού"

Με την υπ’ αριθμ. 14406/12-10-2012 (ΑΔΑ: B436B-44Ω) απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης – Τροφίμων παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ενίσχυσης από 12-10-2012 σε 31-10-2012.

Από 22 Οκτωβρίου 2012 και μέχρι 23 Νοεμβρίου 2012 τα νέα μητρώα των κατόχων αιγοπροβάτων

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ανακοινώνει ότι από 22 Οκτωβρίου 2012 και μέχρι 23 Νοεμβρίου 2012 θα διατίθενται από τις κατά τόπους Κτηνιατρικές Υπηρεσίες τα νέα μητρώα των κατόχων αιγοπροβάτων. Επισημαίνεται ότι η απογραφή του έτους 2012 θα γίνει βάσει των νέων αυτών μητρώων. Κατά την παραλαβή των μητρώων οι αιγοπροβατοτρόφοι θα πρέπει να είναι σε θέση να παρέχουν συγκεκριμένα στοιχεία της εκμετάλλευσής τους όπως τον κωδικό αγροτεμαχίου, το γεωγραφικό μήκος και πλάτος αυτού για τη χειμερινή και θερινή διαμονή.

Όλοι στην γενική απεργία την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012


12η Συνάντηση Ενώσεων Καταναλωτών Β. Ελλάδος στα Πορόια Σερρών

Το Σάββατο 13 Οκτώβρη 2012 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 12η Συνάντηση Ενώσεων Καταναλωτών Βορείου Ελλάδας. Εκπρόσωποι των Διοικητικών Συμβουλίων από τις ενώσεις καταναλωτών του Έβρου, της Ροδόπης, της Καβάλας, των Σερρών, του Κιλκίς, της Θεσσαλονίκης και της Φλώρινας συναντήθηκαν σε ξενοδοχείο των Άνω Ποροϊων και συζήτησαν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας. Στη συνάντηση Ενώσεων Καταναλωτών Βορείου Ελλάδας αποφασίστηκαν μεταξύ άλλων κοινές ενέργειες σε θέματα, όπως:

Αγαθοπούλου: "Αν όχι τώρα, πότε;"

"Τα νέα μέτρα που φέρνει εσπευσμένα στη Βουλή η Κυβέρνηση, όποια μορφή και αν έχουν, μετά και από τις δήθεν «εμπλοκές» στη διαπραγμάτευση με την τρόικα που κάθε βράδυ «διαφημίζουν» τα κανάλια, μαζί με τον προϋπολογισμό για το 2013, συγκροτούν το τρίτο κατά σειρά ειδεχθές για το λαό μας μνημόνιο. Αποτελούν τη χαριστική βολή για την κοινωνία στο μέσο μιας ραγδαία εξελισσόμενης ανθρωπιστικής καταστροφής. Ο ταξικός χαρακτήρας των μέτρων είναι πια απροκάλυπτος. Καθένα από αυτά επιτίθεται κυνικά και επιλεκτικά στους φτωχούς αυτού του τόπου και όχι στους έχοντες. 

Αλλαγή ωραρίου λειτουργίας των Γραφείων Διαβατηρίων των Αστυνομικών Διευθύνσεων

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τροποποιείται το ωράριο λειτουργίας των Γραφείων Διαβατηρίων των Αστυνομικών Διευθύνσεων Πιερίας, Ημαθίας Πέλλας, Κιλκίς Σερρών και Χαλκιδικής, τα οποία θα λειτουργούν ως ακολούθως: 

Συνελήφθη κι άλλος 26χρονος για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (15.10.2012) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας Πέλλας, ένας ημεδαπός 26 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, αντίσταση κατά της αρχής και εξύβριση. 

Συνελήφθη 26χρονος για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (15.10.2012) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, ένας ημεδαπός 26 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, στη Ρητίνη Πιερίας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών ότι ο 26χρονος κατέχει και εμπορεύεται ναρκωτικές ουσίες, σε αστυνομικό έλεγχο του ίδιου και σε αστυνομική έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Συνεχίζει τις διαδικασίες Ανασυγκρότησης το ΠΑΣΟΚ Κιλκίς

Συνεχίζει τις διαδικασίες Ανασυγκρότησης το ΠΑΣΟΚ Κιλκίς,καθώς την Κυριακή 21 Οκτωβρίου Κλιμάκιο με επικεφαλής τον υποψήφιο Βουλευτή Α Θεσσαλονίκης και πρώην Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Α' Θεσσαλονίκης Χρήστο Παπαστεργίου στο οποίο συμμετέχουν το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Συλβάνα Καρασαββίδου και το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών Χρήστος Γεωργιάδης θα επισκεφθεί τo Πολύκαστρο. Η συνάντηση με τα μέλη και του φίλους του κινήματος θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου την Κυριακή 21 Οκτώβρη στις 11:30.

Παράταση αποχής των δικηγόρων του Κιλκίς έως και τις 19 Οκτωβρίου 2012

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, σε έκτακτη συνεδρίασή του την 16η/10/2012, συντασσόμενο με την από 15/10/2012 νέα απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, αποφάσισε ομόφωνα την παράταση της αποχής των μελών του από τα καθήκοντά τους για δύο ακόμη ημέρες, δηλαδή πέραν της 17ης Οκτωβρίου και την 18η και 19η του τρέχοντος μήνα.

Ζήτησαν αίμα στο Δημόσιο – Πότε, ποιοι και από που θα απολυθούν

- Άγρια νύχτα με την τρόικα να απαιτεί οι πρώτοι 4.000 δημόσιοι υπάλληλοι να φύγουν εδώ και τώρα
- Έκαναν πίσω στις 15.000 απολύσεις ως το τέλος του 2012, αλλά ζητούν πυγμή από την Κυβέρνηση
- Η “καυτή πατάτα” περνάει στα χέρια των πολιτικών αρχηγών στη σημερινή συνάντηση

Πέντε το απόγευμα οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων της Κυβέρνησης παίρνουν την καυτή πατάτα στα χέρια τους.

Εκδήλωση για την 71η επέτειο του Ολοκαυτώματος των ορεινών χωριών των Κρουσίων Κιλκίς από τους Γερμανούς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κιλκισιωτών Αθήνας και Περιχώρων σας προσκαλεί στο «11ο «Κιλκισιώτικο Αντάμωμα», στην εκδήλωση για την 71η επέτειο του Ολοκαυτώματος των ορεινών χωριών των Κρουσίων Κιλκίς από τους γερμανούς, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012, και ώρα 10:30 στην θεατρική αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Αγίου Δημητρίου 55, στο δημαρχιακό Μέγαρο.

Με την επιμέλεια του Κιλκισιώτη Βλάση Αγτζίδη το Σεμινάριο Ιστορίας 2012-2013 στην Αθήνα

Την Τρίτη, 16 Οκτωβρίου (7-9 μ.μ.), ξεκινά το Σεμινάριο Σύγχρονης Ιστορίας που διοργανώνεται για 5η χρονιά στο «Ελεύθερο Πανεπιστήμιο» του Δήμου Κηφισιάς «Έπαυλη Δροσίνη»-Βιβλιοθήκη Δήμου Κηφισιάς, Αγ. Θεοδώρων & Κυριακού) -16 Οκτωβρίου 2012, Έναρξη-εισαγωγή παρουσίαση των αξόνων,
-30 Οκτωβρίου, ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, «Για τη δεκαετία του ’10: από το Κίνημα στο Γουδί στους Βαλκανικούς Πολέμους, οι αποφάσεις των Νεότουρκων, η πολιτική του Βενιζέλου, η πολιτική των μεγάλων δυνάμεων, ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος, η Γενοκτονία στην Ανατολή, ο Διχασμός» με τη συμμετοχή των Νίκου Πετσάλη-Διομήδη, ιστορικού, Βλάση Αγτζίδη. Έχει κληθεί και ο Κωνσταντίνος Σβολόπουλος,

ΤΕΧΝΗ Κιλκίς: ‘’Ο σεβασμός στο φυσικό περιβάλλον σημαίνει σεβασμός στη ζωή’’

Γράφτηκε στον τοπικό Τύπο ότι επίκειται κοπή 41 δένδρων στο χώρο του ‘’Κήπου’’ και του ‘’Πάρκου’’, στο πλαίσιο της ανάπλασης και ενοποίησης των δύο χώρων. Με αυτήν την αφορμή το Δ.Σ. της ΤΕΧΝΗΣ αποφάσισε ομόφωνα να καταθέσει δημόσια την αντίθεσή του στην καταστροφή που πρόκειται να συντελεστεί, να ζητήσει από τους υπευθύνους να αναθεωρήσουν την απόφασή τους αυτή και να ζητηθεί από εμπειρογνώμονες νέα πρόταση που να σέβεται και να προστατεύει τη συγκεκριμένη βλάστηση, γιατί: α) Η εν λόγω περιοχή είναι η μοναδική ουσιαστική εστία πρασίνου στην καρδιά της πόλης μας.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Ενώ αυξάνονται και οι θάνατοι από καρδιοπάθειες.. – Η κρίση φέρνει ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!!! – Προσβάλλει το 25% των ανδρών και το 33% των γυναικών·Ο Αντώνης Σαμαράς στο Συνέδριο της «HERALD TRIBUNE» - «Η Ελλάδα κατορθώνει να σταθεί όρθια»- Το απόγευμα η συνάντηση των τριών·Αποτέλεσμα των συνεχών αρνήσεων της Τρόικας – Μετά τη Σύνοδο Κορυφής η συμφωνία για το πακέτο μέτρων..
ΑΥΓΗ ·Με συμφωνία κυβέρνησης – Τρόικας – Μισθοί ανεργίας – Νέο άγριο ψαλίδι στις αποδοχές με πάγωμα του κατώτατου μισθού έως το 2015, κατάργηση τριετιών, φθηνές και ελεύθερες απολύσεις…·Μέρκελ –Σόιμπλε:- Η Ελλάδα δεν θα χρεωκοπήσει και δεν θα βγει από το ευρώ·Σαρωτικές συγχωνεύσεις σχολείων και πανεπιστημίων – θα χρεώνονται τα σχολικά βιβλία