Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Στη Βέροια η Ελένη Γερασιμίδου την Παρασκευή 07 Ιούνη 2013

Την Παρασκευή 07 Ιούνη 2013, αντιπροσωπεία της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε. με την Ελένη Γερασιμίδου, Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης και τον Περιφερειακό Σύμβουλου Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννη Ζιώγα θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στην Βέροια και θα επισκεφθούν τους παρακάτω εργασιακούς χώρους:
10.00 π.μ. την κονσερβοποιία «Venus Growers»
11.30 π.μ. την Πυροσβεστική Υπηρεσία

Μαύρο και στην Εκπαίδευση

Ψήφισμα των εκπαιδευτικών του τομέα υγείας
"Αγαπητοί Γονείς, Μαθητές, Συμπολίτες,
Το σχέδιο δολοφονίας της Δημόσιας Εκπαίδευσης, ξεκίνησε εδώ και καιρό, όταν πριν από 10 περίπου χρόνια, οι διάφοροι Επιχειρηματικοί Όμιλοι (Ιδιωτικά ΤΕΕ και ΙΕΚ) κάνανε τότε δειλά την εμφάνισή τους στον χώρο.

Κάλεσμα Αγώνα ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς προς γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς

"Η κυβέρνηση, η τρόικα και το Υπουργείο Παιδείας, συνεχίζοντας τη λυσσαλέα επίθεση ενάντια σ’ όλους τους εργαζόμενους, την κοινωνία, χτύπησε, αυτή τη φορά, εκεί που ζει, ανασαίνει και διαμορφώνεται το πιο ευαίσθητο κομμάτι της, η νεολαία.

Mountain Bike και TRX Training από το KINESIS-GYM!!!

Στα πλαίσια των καλοκαιρινών ομαδικών προγραμμάτων του γυμναστηρίου Kinesis-Gym οι υπεύθυνοι γυμναστές Παναγιώτης Μαυρογενίδης και Αντώνης Γιαννακίδης , πραγματοποίησαν άλλη μία αθλητική δράση, αυτή τη φορά το πρόγραμμα περιελάμβανε ορεινή ποδηλασία (17km) και λειτουργική προπόνηση μυϊκής ενδυνάμωσης με ιμάντες την γνωστή σε όλους και σαν TRX Training!

Ενεργή συμμετοχή και ευαισθητοποίηση Νέων Παιονίας

Η Άτυπη Ομάδα «Νέοι Εν Δράσει» συμμετάσχει στο Πρόγραμμα Νέα Γενιά σε Δράση, στην υπό-δράση 1.2 Πρωτοβουλίες Νέων. Δέκα άτομα ηλικίας 18-30, δημότες της περιοχής Παιονίας ανέλαβαν την πρωτοβουλία να υλοποιήσουν το πρόγραμμα με τίτλο «Ενεργή συμμετοχή και Ευαισθητοποίηση Νέων Παιονίας».

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΑΥΓΗ ·Το Ιδρυτικό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλο βήμα για τη δημοκρατία και την κοινωνία·Πρόεδρος με 74% ο Αλέξης Τσίπρας·»Περικυκλώστε τη Βουλή»- Συλλαλητήριο σήμερα στις 8 μ. μ., γενική απεργία αύριο –Απεργιακή πανστρατιά κατά των απολύσεων
ΒΡΑΔΥΝΗ · Καύσωνας για το πολυνομοσχέδιο – Αυξάνονται οι αντιδράσεις για τις απολύσεις στο Δημόσιο·Παρέμβαση Αντώνη Σαμαρά – Φρένο στα σενάρια για νέα μέτρα·Τι επεξεργάζεται το υπ. Οικονομικών – Αποδείξεις: στο τέλος κάθε έτους θα ανακοινώνεται ποιες μετρούν

Τους τσάκωσαν στους Ευζώνους Κιλκίς με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Συνελήφθησαν χθες (14.07.2013) το μεσημέρι, στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων, ένας υπήκοος Συρίας 28 ετών και ένας υπήκοος Παλαιστίνης 43 ετών, για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.

Συγχαρητήρια του Τμήματος Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς

Το τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια στους αθλητές του Γ.Σ Μανδρών Δήμητρα Ζώτου, Κυριάκο Ζώτο και Αλέξη Προδανά και τον προπονητή τους Γιάννη Χρίστογλου για την εξαιρετική παρουσία και τις μεγάλες επιτυχίες τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων που έγινε στην Ουκρανία.

Πρόστιμο 31.000 ευρώ γιατί πέταξε το σκυλί του από το αυτοκίνητο!

Τσουχτερό πρόστιμο, ύψους 31.000 ευρώ επέβαλε ο δήμος Κιλκίς σε ασυνείδητο ιδιοκτήτη σκύλου, που έβαλε το ζώο σε ένα σακί και το... πέταξε από το αυτοκίνητό του, ζωντανό.

DULCE PONTES συναυλία «Αφιέρωμα στον Ennio Morricone»

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ 2013
Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013
Ώρα έναρξης: 21:30

Η Dulce Pontes, μια από τις σημαντικότερες φωνές της Μεσογείου και πολυαγαπημένη ερμηνεύτρια στο ελληνικό κοινό, έρχεται τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη στο θέατρο της Μονής Λαζαριστών για μία συναυλία – αφιέρωμα στον σπουδαίο συνθέτη Ennio Morricone.

«Η σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Παπαχαραλάμπους».

Ο Δήμος Κιλκίς και ο Οργανισμός Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού φιλοξενούν τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013 και ώρα 9.00 στο Θέατρο Λόφου τη θεατρική παράσταση "Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΟΥ & ΤΗΣ ΚΑΣ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ" της Δήμητρας Παπαδοπούλου
Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ!!!
Μια κωμωδία με τη συμμετοχή του κοινού. (Γιάννης Ζουγανέλης, Τζόυς Ευείδη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης)

Στο Κιλκίς τη σήμερα Δευτέρα 15 Ιουλίου η βουλευτής του ΚΚΕ Ελένη Γερασιμίδου

Η Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει σήμερα  Δευτέρα 15 Ιούλη πολιτική εξόρμηση - περιοδεία σε χώρους υγείας του Νομού, με επικεφαλής την βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης του Κόμματος Ελένη Γερασιμίδου. 
Το πρόγραμμα της περιοδείας
10.00 π.μ. Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Κιλκίς
11.30 π.μ. Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας στο Πολύκαστρο
12.30 π.μ. Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Γουμένισσας, και συζήτηση με τους εργαζόμενους στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νοσοκομείου, για τα προβλήματα του νοσοκομείου και την πρόταση του ΚΚΕ για την Υγεία Πρόνοια , την ενίσχυση της λαικής συμμαχίας για έξοδο από την καπιταλιστική οικονομική κρίση προς όφελος του λαού.



Κλειστοί οι Δήμοι της Χώρας από Δευτέρα 15 έως Τετάρτη 18 Ιουλίου 2013

"Η Γενική Συνέλευση των Δημάρχων (Κ.Ε.Δ.Ε.) που συνεδρίασε την, Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013 στο Ξενοδοχείο «Caravel» και υπό την παρουσία χιλιάδων εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αποφάσισε το κλείσιμο των Δήμων και την αναστολή λειτουργίας τους από τη ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 μέχρι και την ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013. Είναι πλέον εμφανές και στον πιο δύσπιστο πως οι «μεταρρυθμίσεις» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ισοδυναμούν με απολύσεις εργαζομένων και διάλυση του θεσμού.