Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Θερμά συλλυπητήρια για το θάνατο του Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη...

Συλλυπητήριο του ΑΟ Κιλκισιακός
Η διοίκηση του Κιλκισιακού εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη. Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1942, ήταν από τους πιο εμβληματικούς ποδοσφαιριστές του Κιλκισιακού με ήθος και μεγάλη αγάπη για την ομάδα.

Δείτε ποιοι θα συμμετέχουν αυτό το Σάββατο (25/4/2020) στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς

Από τη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης ανακοινώνεται ο πίνακας των εκθετών που θα συμμετάσχουν στη λαϊκή αγορά Κιλκίς το Σάββατο 25 Απριλίου.
Ο εγκεκριμένος πίνακας των συμμετεχόντων παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών έχει ως εξής:

Βεβαιωμένα πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις στο νομό Κιλκίς

Στα 124 έχουν φτάσει μέχρι σήμερα τα βεβαιωμένα πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις εντός της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, από την έναρξη των μέτρων (23 Μαρτίου 2020) για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Έδεσσα: Σκοτώθηκε 22χρονος σε τροχαίο

Σήμερα (22 Απριλίου 2020) το πρωί, στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Έδεσσα – Θεσσαλονίκης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονος  ημεδαπός άνδρας, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο φράχτη. Με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έδεσσας απεγκλωβίστηκε ο οδηγός από το όχημα και διακομίσθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας.

Τα 2006 τα γράφαμε για να γελάσουμε. Το 2020 τα «λουζόμαστε»!

Οι παλιοί αναγνώστες της έντυπης Γνώμης Κιλκίς και Παιονίας, ίσως και να θυμάστε τη σειρά σατιρικών κειμένων με τίτλο «Κιλκίς 2.039 μΧ». Δημοσιεύθηκαν πριν 14 χρόνια και συγκεκριμένα το 2.006, όπου με χιουμοριστικό και σατιρικό ύφος «προέβλεπαν» το Κιλκίς του μέλλοντος του έτους 2.039 μΧ.

Δήμος Κιλκίς: Αντιπλημμυρική θωράκιση με δεκατέσσερα έργα

Με δεκατέσσερα έργα ενισχύει φέτος ο Δήμος Κιλκίς την αντιπλημμυρική προστασία οικισμών σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Πρόκειται για τεχνικές παρεμβάσεις μικρής κλίμακας που αφορούν σε υποδομές μείωσης της απορροής όμβριων υδάτων σε δρόμους, σε συντηρήσεις γεφυροδιαβάσεων και στην προστασία οικοπέδων από πλημμυρικά φαινόμενα.