Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

(Video) Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου Ευκαρπίας Κιλκίς

Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου Ευκαρπίας Κιλκίς, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

"Εσένα τι σε νοιάζει, εισαγγελέας είσαι;"




Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Ε.Ζ.
Φορτηγά του Δήμου Κιλκίς μεταφέρουν ογκώδη απορρίμματα χωρίς καμία προφύλαξη. Σε τηλέφωνο που έκανα στον υπεύθυνο του Δήμου έλαβα την φαραωνική απάντηση, "Εσένα τι σε νοιάζει, εισαγγελέας είσαι;".

Ορισμός της ζωής

Του Κώστα Μπούζα
Από παλιά ακόμη έχει τεθεί το ερώτημα, τι είναι τελικά αυτό που ονομάζουμε ζωή. Με άλλα λόγια, ποια είναι εκείνα εκεί τα χαρακτηριστικά που την διαφοροποιούν από την ανόργανη ύλη.

Πληρωμή ζωοτροφών σε κτηνοτρόφους

Ολοκληρώθηκε η εντολή πληρωμής προς τους κτηνοτρόφους για την αγορά ζωοτροφών με βάση την Κ.Υ.Α. 600/102813/2022 (ΦΕΚ Β΄ 1852/14-4-22), του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργου Γεωργαντά, του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη και του υφυπουργού Οικονομικών, κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, που αφορά στην χορήγηση κρατικών ενισχύσεων λόγω της ρωσικής εισβολής.

Κάλεσμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς για συμμετοχή στο συλαλλητήριο του Σαββάτου 10/9

Ανακοίνωση Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ το Σάββατο 10 του Σεπτέμβρη, ώρα 18:00, στο Άγαλμα Βενιζέλου, στη Θεσσαλονίκη. Λεωφορείο του Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς, για το συλλαλητήριο, θα ξεκινήσει από την Πλατεία Ειρήνης το Σάββατο στις 16:30 μ.μ.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (7/9/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Ισοπαλο το φιλικό της Κ16 με ΠΑΟΚ Κ15
Την ευκαιρία να δείξουν την ποιότητά τους είχαν οι ποδοσφαιριστές της Κ16 του Αλέξανδρου Κιλκίς το απόγευμα της Τετάρτης στο φιλικό παιχνίδι με την Κ15 του ΠΑΟΚ. Τελικό αποτέλεσμα 1-1, με τους Μιχάλη Αναστασιάδη και Γιώργο Δαϊλλίδη να μένουν απολύτως ευχαριστημένοι από την εμφάνιση της ομάδας τους.

Ενημερωτική εκδήλωση στη Γουμένισσα, με θέμα "Επίκαιρα θέματα Δημόσιας Υγείας"

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 1 Σεπτεμβρίου 2022, στη κεντρική πλατεία της Γουμένισσας, εκδήλωση-ημερίδα του δήμου Παιονίας, με θέμα «Επίκαιρα θέματα δημόσιας υγείας».

Eπίσημη παρουσίαση ενημερωτικού βίντεο για το Σχέδιο Ακρίτας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Eπίσημη παρουσίαση ενημερωτικού βίντεο για το Σχέδιο Ακρίτας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Σεπτέμβριος 2022.

Συμμετοχή του Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, στην πανελλαδική κινητοποίηση και πορεία Υγείας

Ανακοίνωση
 Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Tο ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, καλεί τα μέλη του να λάβουν μέρος στην πανελλαδική κινητοποίηση και πορεία Υγείας, που διοργανώνει η ΠΟΕΔΗΝ στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022. που θα εκκινήσει 8:30 πμ από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Έναρξη λειτουργίας γραφείων Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
Εκδήλωση γνωριμίας με τα μέλη της νεοσύστατης Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς και των Δημοτικών Οργανώσεων Κιλκίς και Παιονίας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 8 μ.μ στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κιλκίς, επί των οδών 21ης Ιουνίου και Πόντου 1 γωνία.

Οι επιχειρήσεις του Επιμελητηρίου Κιλκίς στη φετινή 86η Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης

Επτά επιχειρήσεις θα εκπροσωπήσουν το νομό μας μέσω του Επιμελητηρίου Κιλκίς, στη φετινή 86η Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της Helexpo από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου, με τιμώμενη χώρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. 

«Μουσική για όλους» στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς

Ανακοίνωση Πολυανείου Ωδείου Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου
Η «Μουσική για όλους» είναι ένας τρόπος να φτιάχνεις μουσική. Περιλαμβάνει body percussion, ατομική και ομαδική προσέγγιση των κρουστών οργάνων, κίνηση, τραγούδια και πολλά παιχνίδια μέσα από την συνεργασία και την δημιουργικότητα.

Εκδρομή στην Ερμούπολη Σύρου πάνε οι Περιπατητές Κιλκίς



Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο στο Κιλκίς