Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Ε. Αγαθοπούλου: Αφωνία της κυβέρνησης για τις νόμιμες επανεγκαταστάσεις Αφγανών προσφύγων, γυναικών και παιδιών


Δήλωση Ε. Αγαθοπούλου, αναπλ. τομεάρχισσας Δικαιοσύνης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αρμόδιας για θέματα Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Εδώ και λίγες ημέρες, η Υφυπουργός Εργασίας αρμόδια για θέματα Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, κ. Συρεγγέλα, με μπαράζ τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών της συνεντεύξεων δηλώνει την υποτιθέμενη στήριξή της στις γυναίκες του Αφγανιστάν. Είναι όμως απαράδεκτο και ενδεικτικό της κυβερνητικής υποκρισίας, να ερωτάται ακόμα και από φιλοκυβερνητικά μέσα για τη φιλοξενία γυναικών και παιδιών από το Αφγανιστάν και να αρνείται να απαντήσει.

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Σερρών


Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Σερρών πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021 και για μία εβδομάδα.

Κορωνοϊός (23/8/2021): 2.628 νέα κρούσματα (18 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 34 θάνατοι και 319 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.628, εκ των οποίων 19 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 561.812 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 51.1% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 157 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.702 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι εγγραφές στα ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος, ξεκινούν


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος

Αγαπητοί μας γονείς,
Οι εγγραφές στα ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος για την σχολική χρονιά 2021-2022, ξεκινούν από την Τρίτη 24/8. Τα οριστικά αποτελέσματα των δικαιούχων, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ και μπορείτε με τους κωδικούς Taxis net να ελέγξετε αν είστε ωφελούμενος του προγράμματος στο ακόλουθο link: https://web.eetaa.gr/results/results_2021/goneis_ori_select.php.

Εορτασμός Αγίου Φανουρίου στην Αξιούπολη



Βραδιά αφιερωμένη στην πανσέληνο, στο Πεδινό Κιλκίς


Της Μόνικας Σωτηριάδου
Μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων Δεκαπενταύγουστος 2021 η τοπική Κοινότητα Πεδινού σε συνεργασία με εθελοντές κατοίκους οργάνωσε μια ακόμη πολύ όμορφη βραδιά αφιερωμένη στην πανσέληνο. 

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν rapid tests σε Νέο Αγιονέρι, Ανθόφυτο, Νέα Σάντα και Καμπάνη


Δωρεάν εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού (rapid tests) έχουν προγραμματιστεί αυτή την εβδομάδα σε τέσσερις Κοινότητες του Δήμου Κιλκίς στο πλαίσιο του υγειονομικού ελέγχου του γενικού πληθυσμού.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 23/8/2021, 4:03 μ.μ.


Σύλληψη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης
Συνελήφθη προχθές (21 Αυγούστου 2021) το πρωί σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 543 γραμμαρίων. Επιπλέον διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 3 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 320 εκατοστών, σε χώρο δίπλα από το σπίτι του, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

5ωρη Στάση Εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς
Την Πέμπτη 26/08/2021 θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική 5ωρη Στάση Εργασίας (10:00 π.μ. - 15:00 μ.μ.) της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. για τον Υποχρεωτικό Εμβολιασμό των Υγειονομικών και Προνοιακών Υπαλλήλων. 

Κύπελο Ελλάδας: Αναγέννηση Πλαγιάς vs Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου



(Video) Δωρεά 10 τόνων ζωοτροφών για τους κτηνοτρόφους των πυρόπληκτων περιοχών

Δωρεά 10 τόνων ζωοτροφών για τους κτηνοτρόφους των πυρόπληκτων περιοχών, από τον Αγροτοκτηνοτροφικό Σύλλογο Παιονίας, τη Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021.