Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - Η βάση είναι η Θέληση και η Αγάπη για το παιχνίδι

Με το βλέμμα στο Μουντιάλ του 2026

Πυλώνες της επιτυχίας ο Τρόπος παιχνιδιού η Σταθερότητα η Απόδοση η Προσωπικότητα και ο Χαρακτήρας της κάθε μονάδας και το Ταλέντο

(VIDEO) Συνεχίζεται η εγκληματική αδιαφορία της ΔΕΥΑ Κιλκίς για τη διαρροή πόσιμου νερού

Συνεχίζεται η εγκληματική αδιαφορία της ΔΕΥΑ Κιλκίς για τη διαρροή πόσιμου νερού. Ξηρόβρυση Κιλκίς, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024.

(VIDEO) Αγιασμός Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς 2024

Αγιασμός Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς 2024. Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2024.

"Η Ιστορία του Σχολείου μας, Ιστορία της Πόλης μας": Βραβείο για την ταινία των Πειραματικών Σχολείων του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πειραματικών Σχολείων του Κιλκίς
Μία νέα διάκριση για τους μαθητές των Ομίλων "Ψηφιακοί Περίπατοι στην Ιστορία" του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου και του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Κιλκίς.

Προκήρυξη κενών θέσεων Β' & Γ' 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς

Ανακοίνωση 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς
Το Επιστημονικό Εποπτικό Συμβούλιο (ΕΠ.Ε.Σ.) του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς με την με αρ. 1/9-09-2024 πράξη του π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ε ι για συμπλήρωση του αριθμού των μαθητών τις παρακάτω θέσεις:

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Οι εκδηλώσεις για την ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, από το Τουρκικό Κράτος, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024, σύμφωνα με το Π.Δ. 304/2001 και τον Ν.2645/1998.

Π. Παππάς: Η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί βίαιη ανατροπή της βούλησης του κόσμου

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Ο Πέτρος Παππας, βουλευτής Κιλκίς, βρέθηκε στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega” και χαρακτήρισε την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής βίαιη ανατροπή της βούλησης του κόσμου.

Ανακοίνωση για έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 17/08-09-2024), με ισχύ από σήμερα Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024.

Εξόρμηση Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς στο όρος Μπέλες

Δελτίο τύπου Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς
Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024, ο Ο.Σ.Κιλκίς πραγματοποίησε εξόρμηση στο όρος Κερκίνη (Μπέλες) με τη συμμετοχή 19 ατόμων, μελών και φίλων του, με πορεία μέχρι τον καταρράκτη του Μπέλες. Η συγκεκριμένη εξόρμηση έγινε σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πολυανής & Κιλκισίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της εκατονταετηρίδας της Μητρόπολης Πολυανής & Κιλκισίου.