Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

Σ. Παραστατίδης: «Επιτελική» εγκατάλειψη στη Γουμένισσα

Υπογράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ
Πριν από 10 ημέρες ο κύριος Μητσοτάκης στις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησής του, αφού αυτοχρίσθηκε ως ένας από τους μεγάλους εκσυγχρονιστές του έθνους με τον «πολυδιάστατο εκσυγχρονισμό» του και το επιτελικό του κράτος, δήλωνε από το βήμα της Βουλής: «Κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται πολίτης δεύτερης κατηγορίας επειδή μπορεί να κατοικεί στο Ορμένιο ή στη Γαύδο, στο Καστελόριζο ή στους Οθωνούς. Όλοι οι πολίτες πρέπει να έχουν την ίδια πρόσβαση στα αγαθά της υγείας, της παιδείας, της ασφάλειας. Όλοι να έχουν την ίδια ευκαιρία για προκοπή.»

Η ταινία Aftersun στο θερινό σινεμά της Τέχνης στο Μεταλλικό

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Με ένα από τα ωραιότερα ντεμπούτα των τελευταίων ετών στο σινεμά, μια κατάθεση μεγάλης συναισθηματικής αξίας και ενδεχομένως την καλύτερη ταινία της χρονιάς συνεχίζουμε τις προβολές στο θερινό σινεμά στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ.

Εορτή του προστάτη των Αρτοποιών Προφήτη Ηλία, στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Συντεχνίας Αρτοποιών Νομού Κιλκίς «Ο Προφήτης Ηλίας»
Η Συντεχνία Αρτοποιών Νομού Κιλκίς «Ο Προφήτης Ηλίας» σας προσκαλεί να παραβρεθείτε στην εορτή του προστάτη μας Προφήτη Ηλία την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023 και ώρα 19:30 παραμονή στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στο Κιλκίς όπου θα πραγματοποιηθεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ' Αρτοκλασίας. Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

Πανηγύρι στο Λειψύδριο Κιλκίς